• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana aşık değilmiş

ysnrtn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
332
17
318
Slm arkadaşlar eşim aşka inanmıyormuş ve bana aşık değilmiş ama deliler gibi seviyomuş sizce nasıl tepkı vermelıyım

Slm arkadaşlar eşim aşka inanmıyormuş ve bana aşık değilmiş ama deliler gibi seviyomuş sizce nasıl tepkı vermelıyım

Eşin haklı. Burada tanımlama ve algılama devreye giriyor.

Neyi nasıl tanımladığın ve algıladığınla alakalı.

Önemli olan sevgi ve saygı nihayetinde bence de. Aşk geçicidir.

Ne güzel aşk maalesef geçici bir tutkudur ,aşkın yerini sevgi alıyorsa makbul olan odur ..

aşkı deliler gibi sevgiye kalmışsa ne mutlu sana..
bu güzel bişey...

Erkekler aşkın delice sevmek olduğunu bilmiyorlar canım boşuna üzülme :45:

Onlara göre aşk bir kadını görükleri zaman çarpılmaları aşırı etkilenmeleri :53:

Yani beyinlerinin işlem dışı kalması :19:

Birgün eşine böyle bişey olmaması için dua edelim :18: umalım ki olursa da diğer bayan eşine ilgi duymasın :51:

benim eşimde hep öyle der aşk geçicidir sevmek daha kalıcıdır ben aşık degilim amam seviyorum der yani bir çogu böyle buu bulamayanlarda var :) sıkma canını eşin kötü birşey dememiş canım

:) hepiniz haklınız cnlarım yaa ama birden kötü oldum işte:)

aşk fanii sevgi bakidir. deliler gibi sevmek deaşkın bir başka şeklidir bence :31:

Herkesin aşk sevgi tarifi farklıdır.. Deli gibi sevilmek değilde gerçekten akıllı bir adam gibi sevsin sizi yeter bence.

Size saygısı, sevgisi, sorumluluğu varsa yeter..Niye boyutlandırıp sınırlandırıyoruz ki ..

seviyormus iste ne guzel..
ask kalici degilki önemli olan sevgi..
esin onu demek istemis bence:)
sevinmelisin:)

başlığı okuyunca eşinden nefret eden bir adam zannettim eşini,öyle bi yazmışsın ki..
:37:
haklı o da kendince..önemli olan sevgi ve saygı..:kkk:

Aşkla sevgi nasıl ayırt edilir aslında buda tartışılır.benim eşimde der ve çoğu evli erkek bunu der.

Ben hala eşimi sokakta görsem böyle birden hayecan basar beni 32 dişim görünür:1: Mesela kapı çalışından onun olduğunu anlarım heyecanlanırım.bir yere gitmişse (gezmeye falan) mutfaktan dışarda sesini duysam heyecanlanırım aşk bumu yoksa.:1:

Ve yanıma geldiğinde o heyecan bitiyor.yerini bambaşka bir duygu alıyor.buda sevgi herhalde.

aşk baki değilki, önemli olan sevgidir...
eşin seni deli gibi seviyorsa canın sıkılması için sorun arama bence..

cnm bence ask gecicidir önemli olan zaten sevgi ve saygidir.
bence esine karsi normal davran. esin sana düsüncesini veya icinden geceni söylemis buna kizma hakkin yok. asik oldugumuzdada "ben sana asigim" demiyoruz ki "seni seviyorum" diyoruz degilmi?

ay bu konu tam bana gore olmus
evli deilim ama 2 yıldır bırlıkteyız erkek arkadasımda bana aynı seyı soyledı
aşk geçici dedi önemli olan sevgidir emektir dedi ben seni cok seviyorum dedı
yanı bana aşık olmadıgını demek ıstedı aslında dıye dusunup cok bozulmustum resmen özguvenım gıttı gururum kırılmıstı
tamam seviyor kalbınde önemli bir yere sahıbız...boyle dusunup tesellı oluyorum.

ammaaaaaaaa

aşık olunca ınsan sureklı onu dusunur sureklı konusmak gorusmek ıster hayattakı sewgılıden baska hersey anlamını yıtırır mantık dewre dısı kalır!!! bunu bize karsı hissetmıyorlar mı yanı!!!:ssz:

aşkın her zihinde tanımı farklıdır..

ben "Seversin, kavuşamazsın, aşk olur." diyen üstadın görüşünü benimsedim
bana göre hiçbir birliktelikte aşk olmaz..
sevgi olur..
aşk kısmı kavuşmadan önceki ve ayrıldıktan sonraki süreçteki hislerdir..

Back
X