esim bana hayvan dedi..

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
Evet kizlar yazmaya cekiniyorum ama esim bana hayvan dedi.hakaretlerinden biktim

olayi kisaca anlatayim.bayram alosverisi icin disariya cikicaz.kendi sabahlara kadar oturdugu icin gec kalkiyo haliyle..kalkarsada asabi oluyo oruc oldufy icin.bana dedi sen beni uyandir diye.uyndirdigimda saay 2ye geliyordu.kalkti bi kalkis.aklina bayram gelmis.bayramdan once memlekeye gidecegiz.bayram cumaretrtesi mi pazar mi.dedi (gitmek icib gec kalmisiz gibilerinden konusuyo)ne zaman gitcez.o yarin aksam gideriz haberin olsun dedi.ben bi sey demedim orda koptu zaten.bana nasil yapariz kacta gideriz demek yok.yaron gideriz haberin olsun diyo.bende dedim haberim oldu merak etme diye.orda basladik kavga etmeye ( zaten oluyo gitmryr arayip anasi babasi soruyp ne zan geliyorsunuz diye.gelicez iste surekli sormanin anlami var mi) yok ben hep boyle yapiyomusim bagigiriyonusum herkes beni dinliyomusuz.ya diyorum tamam git.ne zaman istersen gidrlom.istersen simdi gidelim diye.ben begiriyorim diye hayvan dedi.cok agiruma gitti.tamam durduk yerde soylemiyor bende ona bagiriyirum diye ama oda bana bagirsin cagirsin sussun.o kelimeyo kullanmasin.

Neyse biz carsiya ciktik.yolda falanda birbirimizi yedik durduk.millet bize bakti.ben biktim usandim ya .yuzunu gormek bile istemiyorum.nefret ediyorum kendinden.o kadar kavganin ustunden gelir bana sarilir sakalasir ama ben yapamiyorum iste

siz sanki içten içe hakvermiş gibisiniz...durduk yere demedi ben bağırıyordum diyorsunuz haklı mı yani????

çok çirkin bir laf...işte erkeğin mantığının yetmediği yerdeki taktiklerinden biri.....

üzülmeyin güzelim klasik erkek dangalaklığı......başka türlü susturamazdı sizi,zekası yetmemiştir....

özür dilerim kırdıysam eşiniz sonuçta.....

Eli mahkum enınde sonunda gönlunu alacaktır. ama gönlunu alana kadar fazla muhatap olma . yanı nötr dawran. cok gerekmedıkce sohbete gırme evet hayır hmmmm tamam yok gibi yanı tek kelıme zaten anlar yedıgı haltı. esınız bıraz üşengec sanırm cunku planlı programlı bır sekılde önceden ayarlanması gereken bırseyı son dk. ya bırakmıs. sonrada size kızıyor. sanırm onu cekıp cevırmenızı istiyor. dürtmekle bırseyleri yapacak yada sız önlem alıp önceden plan yapmanız gerekecek cunku eşiniz plansız o anı yasıyor.

cokmu acık oldu bilmıyorum ama fıkrım bu.

Son düzenleme:
siz sanki içten içe hakvermiş gibisiniz...durduk yere demedi ben bağırıyordum diyorsunuz haklı mı yani????

çok çirkin bir laf...işte erkeğin mantığının yetmediği yerdeki taktiklerinden biri.....

üzülmeyin güzelim klasik erkek dangalaklığı......başka türlü susturamazdı sizi,zekası yetmemiştir....

özür dilerim kırdıysam eşiniz sonuçta.....

Ben burda kocam hakkinda atip tutarken.iletini gordum( kocisim olmdan asla) imrendim valla ne guzel

hakaret etmesi hiç hoş değil.

hakarete alışmayın, alıştırmayın.

eşiniz bağırıyorsa siz sakin kalmaya çalışın, üstüne gitmeyin.

ne zaman eşiniz sakinleşir o zaman siz gerekeni söylersiniz.

Size öyle dedikten sonra hiç konuştunuz mu ?
Bu söze kırıldığınızı biliyor mu ?

Sakinleştikten sonra en masum anlarınızda mesela sarılıp yatarken falan dile getirin,hatta gözleriniz dolsun, hatta sarılıp ağlayın masumca.
Çok gücüme gitti o kelime deyin. Lütfen bi daha böyle şeyler söylemeyelim birbirimize deyin.
Etkili olur diye tahmin ediyorum.

Evet kizlar yazmaya cekiniyorum ama esim bana hayvan dedi.hakaretlerinden biktim

olayi kisaca anlatayim.bayram alosverisi icin disariya cikicaz.kendi sabahlara kadar oturdugu icin gec kalkiyo haliyle..kalkarsada asabi oluyo oruc oldufy icin.bana dedi sen beni uyandir diye.uyndirdigimda saay 2ye geliyordu.kalkti bi kalkis.aklina bayram gelmis.bayramdan once memlekeye gidecegiz.bayram cumaretrtesi mi pazar mi.dedi (gitmek icib gec kalmisiz gibilerinden konusuyo)ne zaman gitcez.o yarin aksam gideriz haberin olsun dedi.ben bi sey demedim orda koptu zaten.bana nasil yapariz kacta gideriz demek yok.yaron gideriz haberin olsun diyo.bende dedim haberim oldu merak etme diye.orda basladik kavga etmeye ( zaten oluyo gitmryr arayip anasi babasi soruyp ne zan geliyorsunuz diye.gelicez iste surekli sormanin anlami var mi) yok ben hep boyle yapiyomusim bagigiriyonusum herkes beni dinliyomusuz.ya diyorum tamam git.ne zaman istersen gidrlom.istersen simdi gidelim diye.ben begiriyorim diye hayvan dedi.cok agiruma gitti.tamam durduk yerde soylemiyor bende ona bagiriyirum diye ama oda bana bagirsin cagirsin sussun.o kelimeyo kullanmasin.

Neyse biz carsiya ciktik.yolda falanda birbirimizi yedik durduk.millet bize bakti.ben biktim usandim ya .yuzunu gormek bile istemiyorum.nefret ediyorum kendinden.o kadar kavganin ustunden gelir bana sarilir sakalasir ama ben yapamiyorum iste

barışmak ve konuyu kapatmak istiyorsan
senin görecegin bir şekilde, eşin aynaya bakıp BEN KOCA BİR HAYVANIM diye 3 kere söylettir.

Kalp kırdıktan sonra orucun ne sevabı kalır ki :ssz:

Hakaret etmesinin haklı bir tarafı yok. Emrivaki yapmış,güzelce oturup plan yapmanız gerekirdi oysa.. Gönlünüzü alır elbet o zaman sakince asıl kızdığınız şeyi daha açık bir dille ifade edin. İma etmeden bağırmadan hoşlanmadığınız şeyleri söyleyin,eşiniz o sizin hayat arkadaşınız,bilmesi lazım..

oruç bazı erkeklerde ters etki yapıyor sanırım..Ramazan ayının hoşgörüsü gidiyor yerine garip davranan eşler geliyor..sizde de hata var ama eşinizde kırıcı konuşmuş.sokakta tartışmaya devam etmenizde çok kötü...sakinleşince oturun konuşun bence.

sende ona hakaret etseydin :34: goze goz, dise dis. erkek milleti baska turlusunden anlamazlar.

Back
X