Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

meleknr20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
37
2
1
Selam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedim :D nişanlim biraz gerçekçi de :KK48: sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.

Selam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedim :KK70: nişanlim biraz gerçekçi de :KK48: sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.

Yaşlarınız küçük herhalde

Selam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedim :KK70: nişanlim biraz gerçekçi de :KK48: sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.
Elalemin geliniyle niye kendini kıyaslıyorsun ki?

kp para istemek hoş mu?

havlu konusunda da haklısın alt tarafı bir havlu ne masrafı olacak

bence ileri görüşlü. kışın işleri kötü olucağını düşünüyor. bence ilk seneyi onun istediği gibi geçir. bi sene senin bi sene onun dedigi olsun :)

23 yaşındasınız
önlisans mezunusunuz
araştırma görevlisisiniz.

fake konulardan dilim yandığı için profil kontrol etmeden yazmam, bence profili bir elden geçirmek lazım.

ek olarak tasarruflu ol biraz demekte bir şey yok. siz adamın her lafından alınacaksanız işiniz zor.

Selam kızlar..

Tasarruf iyidir adam haklı heleki erkeğin tasarruflusunu bulmak zor. Çoğu parayı elinde tutamaz, yönetemez. Tamam havlu para eden bişey değil abartmış ama yine de tasarruflu olması iyi. Benim adama 1000 tl ver harcasın gelsin bi günde, ortada bişey bile olmaz.

Karşı komşunun gelinini örnek alma bence, kp'den para istemek çok itici bir durum. Ben kendi babamdan isteyemezken... :KK57: Yarın öbür gün kötü olurlar başına bile kakılır bu.

Sizin verdiginiz ornekde pek uc olmus.Ne cirkin kayinpederden para istemek falan..Kendinizi neden onunla kiyasliyorsunuz.
Nisanlinizda abartmis havlu kac paralik sey.Sizin ceyizinizde yoksa alin evlenmeden.

[QUsonperde, post: 42421212, member: 702437"]bence ileri görüşlü. kışın işleri kötü olucağını düşünüyor. bence ilk seneyi onun istediği gibi geçir. bi sene senin bi sene onun dedigi olsun :)[/QUOTE]
:) gzel
canım senin hiç mi havlun çeyizin yok

annesinden havlu mu alınırmış deniz için
El havlusu var bornoz falan ama deniz ve havuzdan cktktan snra lazım olur onlar da ceyize girer :O

[QUsonperde, post: 42421212, member: 702437"]bence ileri görüşlü. kışın işleri kötü olucağını düşünüyor. bence ilk seneyi onun istediği gibi geçir. bi sene senin bi sene onun dedigi olsun :)[/QUOTE]
:) gzel
bence ileri görüşlü. kışın işleri kötü olucağını düşünüyor. bence ilk seneyi onun istediği gibi geçir. bi sene senin bi sene onun dedigi olsun :)
Guzel bir dusunce :)

senin çeyizinde havlu falan yok mu tatlım?
ama plaj havlun olmayabilir de normal. kaç kuruşluk şey ki zaten. eşin biraz cimri olabilir zamanla anlarsın

Tasarruflu ol demek iyidir ama mesela 6000 liraya buzdolabı da var 1500 liraya da, gidip 6000 vermeyelim dese OK.
Ya da koltuk takımının aynısı 2000 lira iken gidip 4000 lira verilmez.

Ama plaj havlusu kaç liradır ki?

Abartmasın nişanlınız.

Back
X