- 18 Ocak 2022
- 159
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi aysenuur0660
-
Bakın evet haklısınız ama okadar aşağalıyıcı konusuyo ki sanki beni hiç tanımamıs gibi nasıl zoruma gidiyo sanki ben onu arkasından vurdum gibi bana diyoki ömrümün sonuna kadar ben arkamı kollayarak yaşıyamam diyo ben ne yaptım bukadar bilmiyorum kendime inandıramıyorum öyle bi duruma düştüm ki anlam veremiyorumsiz aşırı abartmışsınız. buradaki bazı yorumlar da çok saçma. daha önce de yazdım insan arkadaşıyla geyik yapar normal bu. okumaması gerek. asıl terbiyesiz eşiniz. bahane arıyor kusurlarını örtmek için ve saygısız. siz de kocanız tarafından kendi yatağınızda başkasıyla basılmış gibi davranmayı bırakın. siz böyle ezildikçe o da abartıyor. bi yerde de kendime zarar vericem ama kızım var yazmışsınız. e çüş artık!
çünkü amacı sizi iyice sindirip avucuna almak. terbiyesiz ve saygısızBakın evet haklısınız ama okadar aşağalıyıcı konusuyo ki sanki beni hiç tanımamıs gibi nasıl zoruma gidiyo sanki ben onu arkasından vurdum gibi bana diyoki ömrümün sonuna kadar ben arkamı kollayarak yaşıyamam diyo ben ne yaptım bukadar bilmiyorum kendime inandıramıyorum öyle bi duruma düştüm ki anlam veremiyorum
Bence kilif buluyor yaptiklarina. Kimse kimseyi oyle bir cirpida silmez, sogumaz daBiliyorum haklısınız eşimde haklı ama öylesine bişeydi ve simdi kendime inandıramıyorım ben ömür boyu arkamı rahat yaslayamacagım biriyle yasıyamam diyo sana kızım için sabrediyorum diyo uzak dur diyo yatagımızı ayırdık zaten gecede geç geliyo ben napıcam ağlamaktan üç gündür öldüm ama yaptığın heşey samimiyetsiz diyo
Affedermi sizceBence kilif buluyor yaptiklarina. Kimse kimseyi oyle bir cirpida silmez, sogumaz da
Sanirim o da monotonluktan sıkılmış, yaptiginiz da ona bahane olmus
Erkek adam tartisir, bagirir cagirir kizar küser ertesi gun 'bidaha olmasin lutfen' der gecer.
Sanki aldattiniz, biriyle yakaladi sizi..
Ha kendisi hakkinda alay eder gibi arkasindan konusmaniza kizmis, hakli da. Ama bu konu yatak ayirip boşanma konusuna kadar gelmemeli
Arkadaşınız size bildiğin yürümüş, eşiniz burda haklı. Lakin küsmek için de harika bir bahane vermişsiniz eline, böyle 6 ay küser artık, algı yok vergi yok, vicdan yükü de kalktı, ense keyf tam gaz devam.Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Katip arkadaşı kadın bacımArkadaşınız size bildiğin yürümüş, eşiniz burda haklı. Lakin küsmek için de harika bir bahane vermişsiniz eline, böyle 6 ay küser artık, algı yok vergi yok, vicdan yükü de kalktı, ense keyf tam gaz devam.
Oha. Muhabbetlere bakarak erkek düşündüm. Valla adam baya zorlamış küsmek için yanlız. Adamın küsmeye ihtiyacı varmış. Ahahhahah tövbe tövbe.Katip arkadaşı kadın bacım
Vaktin varsa oku konu sahibinin mesajlarını. Adam pek sağlam durmuyor zaten.Oha. Muhabbetlere bakarak erkek düşündüm. Valla adam baya zorlamış küsmek için yanlız. Adamın küsmeye ihtiyacı varmış. Ahahhahah tövbe tövbe.
Konu sahibi ne ezilip büzülüyorsun, çarp ağzına iki tane, tipe bak.
Kız arkadasım mı bana yürümüşArkadaşınız size bildiğin yürümüş, eşiniz burda haklı. Lakin küsmek için de harika bir bahane vermişsiniz eline, böyle 6 ay küser artık, algı yok vergi yok, vicdan yükü de kalktı, ense keyf tam gaz devam.
Affetmelik birsey yokki. Kirginlik olabilir. Ozur dilersin biter. Kes sesini,cik odadan,sana guvenmiyorum, kizim icin katlaniyorum laflari bu olayda denecek laflar mi?Affedermi sizce
Kadınmış, ben muhabbete bakarak erkek sandım. Senin koca bi işler çeviriyor haberin olsun. Seni başından atmak için bu kadar mevzu çıkarıyor.Kız arkadasım mı bana yürümüş
YaaKadınmış, ben muhabbete bakarak erkek sandım. Senin koca bi işler çeviriyor haberin olsun. Seni başından atmak için bu kadar mevzu çıkarıyor.
Onu diyen kizarkadasi. babalik da yaparim kiz cocuguna, boşa gel nafaka da alir yeriz diye geyikyapmis kiz qrkadasiyla..Arkadaşınız size bildiğin yürümüş, eşiniz burda haklı. Lakin küsmek için de harika bir bahane vermişsiniz eline, böyle 6 ay küser artık, algı yok vergi yok, vicdan yükü de kalktı, ense keyf tam gaz devam.
Ay gördüm az önce. Adam resmen küsmeye bahane bulmak için deli gibi zorlamış.Onu diyen kizarkadasi. babalik da yaparim kiz cocuguna, boşa gel nafaka da alir yeriz diye geyikyapmis kiz qrkadasiyla..
Esi de bunlari okumus,duymus
Beni sever aslında ama bilmiyorum okadar cok söylendiki ben napıcagımı bilemedim simdiAy gördüm az önce. Adam resmen küsmeye bahane bulmak için deli gibi zorlamış.
Kesinlikle nasıl kendini ezmiş bayan. Benim esim bana yapsa ne var bunda geyik muhabbeti derim. Yok illa olmadi derse tamam ayıp etmişim kusuruma bakma der geçerim. Evlilik bununla bitecekse bitsin derim hic ugrasmamBu aşamaya belli ki bir anda gelinmemiş. Konu sahibi eşi için kincidir diyor. Belli ki önceden çok manipülasyona başvurulmuş.
Resmen anne babayı deneyen çocuk gibi nasıl elde ederimin bilinçaltı oluşturulmuş..
Şahsen bu bana sökmez keyfin bilir senin geçinmeye niyetin yok der devam ederim, ki eşim de zaten bunu az çok öğrenmiştir. Ama konu sahibi baya evlilik içinde pasifize olmuş..
Bu alışkanlıktan bir anda çıkılamaz ama kişisel gelişim de bir yerden başlamalı
Eşin haklı, böyle şeylerin şakası olmaz, hele ev dışında arkadaşla şaka olmaz, evlilik çocuk oyuncağı değil.Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Ağlamayı kes, kendine gel. Şimdi sana küstü ya, nereye gittiğini de söylemeyecek. En az bir gece ortadan kaybolacak yakın zamanda, kendine gel ve iz sür.Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?