Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Eşimin arkadaşı ile arasındaki msjlaşmasında boşanma nafaka falan konuları geçse gerçekten bozulurdum. Sizin eşinize kendinizi affettirme çabasına girdiği gibi bir çaba gösterse burnu sürtsün bir daha o tür muhabbetlerin şakası olmayacağını da anlasın diye 2-3 gün konuşmazdım da oraya kadar haklı.

Ama kızım için katlanıyorum sana diye nefret söylemlerinde bulunup bunu uzatıyorsa bir yerden sonra bahane aradığını düşünmelisiniz...

Bana eşinizin bu durumu uzatması normal gelmedi.

Amin teşekkür ederim

Bugün hiç yazmadım simdi mesaj attı geç kalıcam diye ve demişki hafta sonu bebek arabası almaya cıkalım demiş
Gördünüz mü yalvarmayı bıraktığınız anda adım atmış. Buradaki yorumları dikkate almanızı tavsiye ederim. İnsanın dik duruşu, kendine olan saygısı her zaman insanların saygısını beraberinde getirir. Ama siz kendinizi çaresiz, zavallı görüp öyle davranırsaniz eşiniz bile olsa kullanır bu durumu. Evet başta eşiniz haklıymış ama tavırlarıyla kendini haksız duruma düşürmüş. O yüzden çıkın artık suçlu psikolojisinden. Hata yapınca özür dilemeyi bilin tabi ki ama bundan sonra ne dersen o yeter ki affet tarzında cümlelerle kendinize saygısızlık yapmayın.

Evet haklısınız akıllandım artık

Geç gelicem bugün dedi zaten
Nerede kaldın diye de soramazsın şimdi, yapmaya çalıştığı buydu, başardı. Bu geç gelmeler sabahlamaya evrilir artık duruma göre, sen gık demezsen.

İstese hiç bişey demeden de gelmeye bilirdi yani öyle değilmi
Aynen öyle, cevap atın diye de haftasonu araba işini söylemiş. Çünkü belli ki afallamış siz ilk defa yalvarmayı bırakip mesaj atmayınca. Kendince iletişime geçmeye çalışmış, sizi hiç dinlemeyip bana mesaj atma diyen adam.

Yani yazma boşuna diyen biri haftasınu benle niye bebek arabası almaya cıksın gider kendi alır ozaman değilmi yumuşuyor sanki

Yani yazma boşuna diyen biri haftasınu benle niye bebek arabası almaya cıksın gider kendi alır ozaman değilmi yumuşuyor sanki
Elbette öyle, şimdiden haftasonunu planlaması hem de bunu size küsken yazması, iletişime gecmek için bahane olarak kullandığını gösterir bence. Sadece geç gelicem de yazabilirdi. Sizden ses çıkmayınca bütün gün, ya cevap atmazsanız diye onu da eklemiş gibi geldi bana. Ama şu "yumuşasın affetsin"i bırakin artık. Şuan hakli olan sizsiniz zaten.

İstese hiç bişey demeden de gelmeye bilirdi yani öyle değilmi
Neden seni kıllandırsın durduk yere, mis gibi suçlu konuma düşürdü höt zötle dilini kapatıyor. Neden sana malzeme versin?

Tamam peki bırakıcam işlerim uzadı dedi ben sadece tamam dedim sonra tekrar bebek arabası almaya gidelim yazdı bende yine tamam dedim sadece

Adam da hep bu anı bekliyormuş sanki. Ne meraklıymış hemen yatak ayırmaya. Herkes konu sahibine yüklenmiş ama insan çok bunaldigi zaman arkadaşıyla dertleşebilir. İki şaka yapıp gülmüş işte ne var. Evlenmiş baba olmuş kafasını telefondan kaldırmayip kadını deli etmiş sonra da afra tafra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…