- 18 Ocak 2022
- 159
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi aysenuur0660
-
AminSizin adınıza çok üzüldüm gerçekten. Evlilikte güveni kaybetmek evliliğe nokta koymaktir aslında. Siz biraz empati yapın eşiniz arkadaşına bu tarz şeyler yazmış olsaydı, içinizden bir şeyler kopmaz mıydı? Eşinize olan güveniniz sarsılmaz miydi? Eşinizin nasıl bir karaktere sahip olduğunu nerede sonlandırıp affedici olabileceğini bilemiyorum ama sizin çok sabretmeniz gerektiğine inanıyorum. Umarım eski güzel günlerinize en kısa zamanda donersiniz.
Eşimin arkadaşı ile arasındaki msjlaşmasında boşanma nafaka falan konuları geçse gerçekten bozulurdum. Sizin eşinize kendinizi affettirme çabasına girdiği gibi bir çaba gösterse burnu sürtsün bir daha o tür muhabbetlerin şakası olmayacağını da anlasın diye 2-3 gün konuşmazdım da oraya kadar haklı.
Ama kızım için katlanıyorum sana diye nefret söylemlerinde bulunup bunu uzatıyorsa bir yerden sonra bahane aradığını düşünmelisiniz...
Bana eşinizin bu durumu uzatması normal gelmedi.
Geç gelicem bugün dedi zatenAğlamayı kes, kendine gel. Şimdi sana küstü ya, nereye gittiğini de söylemeyecek. En az bir gece ortadan kaybolacak yakın zamanda, kendine gel ve iz sür.
Gördünüz mü yalvarmayı bıraktığınız anda adım atmış. Buradaki yorumları dikkate almanızı tavsiye ederim. İnsanın dik duruşu, kendine olan saygısı her zaman insanların saygısını beraberinde getirir. Ama siz kendinizi çaresiz, zavallı görüp öyle davranırsaniz eşiniz bile olsa kullanır bu durumu. Evet başta eşiniz haklıymış ama tavırlarıyla kendini haksız duruma düşürmüş. O yüzden çıkın artık suçlu psikolojisinden. Hata yapınca özür dilemeyi bilin tabi ki ama bundan sonra ne dersen o yeter ki affet tarzında cümlelerle kendinize saygısızlık yapmayın.Bugün hiç yazmadım simdi mesaj attı geç kalıcam diye ve demişki hafta sonu bebek arabası almaya cıkalım demiş
Evet haklısınız akıllandım artıkGördünüz mü yalvarmayı bıraktığınız anda adım atmış. Buradaki yorumları dikkate almanızı tavsiye ederim. İnsanın dik duruşu, kendine olan saygısı her zaman insanların saygısını beraberinde getirir. Ama siz kendinizi çaresiz, zavallı görüp öyle davranırsaniz eşiniz bile olsa kullanır bu durumu. Evet başta eşiniz haklıymış ama tavırlarıyla kendini haksız duruma düşürmüş. O yüzden çıkın artık suçlu psikolojisinden. Hata yapınca özür dilemeyi bilin tabi ki ama bundan sonra ne dersen o yeter ki affet tarzında cümlelerle kendinize saygısızlık yapmayın.
Nerede kaldın diye de soramazsın şimdi, yapmaya çalıştığı buydu, başardı. Bu geç gelmeler sabahlamaya evrilir artık duruma göre, sen gık demezsen.Geç gelicem bugün dedi zaten
Yok artık canım işteyim dedi amaNerede kaldın diye de soramazsın şimdi, yapmaya çalıştığı buydu, başardı. Bu geç gelmeler sabahlamaya evrilir artık duruma göre, sen gık demezsen.
İstese hiç bişey demeden de gelmeye bilirdi yani öyle değilmiNerede kaldın diye de soramazsın şimdi, yapmaya çalıştığı buydu, başardı. Bu geç gelmeler sabahlamaya evrilir artık duruma göre, sen gık demezsen.
Aynen öyle, cevap atın diye de haftasonu araba işini söylemiş. Çünkü belli ki afallamış siz ilk defa yalvarmayı bırakip mesaj atmayınca. Kendince iletişime geçmeye çalışmış, sizi hiç dinlemeyip bana mesaj atma diyen adam.İstese hiç bişey demeden de gelmeye bilirdi yani öyle değilmi
Yani yazma boşuna diyen biri haftasınu benle niye bebek arabası almaya cıksın gider kendi alır ozaman değilmi yumuşuyor sankiAynen öyle, cevap atın diye de haftasonu araba işini söylemiş. Çünkü belli ki afallamış siz ilk defa yalvarmayı bırakip mesaj atmayınca. Kendince iletişime geçmeye çalışmış, sizi hiç dinlemeyip bana mesaj atma diyen adam.
Elbette öyle, şimdiden haftasonunu planlaması hem de bunu size küsken yazması, iletişime gecmek için bahane olarak kullandığını gösterir bence. Sadece geç gelicem de yazabilirdi. Sizden ses çıkmayınca bütün gün, ya cevap atmazsanız diye onu da eklemiş gibi geldi bana. Ama şu "yumuşasın affetsin"i bırakin artık. Şuan hakli olan sizsiniz zaten.Yani yazma boşuna diyen biri haftasınu benle niye bebek arabası almaya cıksın gider kendi alır ozaman değilmi yumuşuyor sanki
Neden seni kıllandırsın durduk yere, mis gibi suçlu konuma düşürdü höt zötle dilini kapatıyor. Neden sana malzeme versin?İstese hiç bişey demeden de gelmeye bilirdi yani öyle değilmi
Tamam peki bırakıcam işlerim uzadı dedi ben sadece tamam dedim sonra tekrar bebek arabası almaya gidelim yazdı bende yine tamam dedim sadeceElbette öyle, şimdiden haftasonunu planlaması hem de bunu size küsken yazması, iletişime gecmek için bahane olarak kullandığını gösterir bence. Sadece geç gelicem de yazabilirdi. Sizden ses çıkmayınca bütün gün, ya cevap atmazsanız diye onu da eklemiş gibi geldi bana. Ama şu "yumuşasın affetsin"i bırakin artık. Şuan hakli olan sizsiniz zaten.
Nasıl yaniNeden seni kıllandırsın durduk yere, mis gibi suçlu konuma düşürdü höt zötle dilini kapatıyor. Neden sana malzeme versin?
Nerede kaldın diye de soramazsın şimdi, yapmaya çalıştığı buydu, başardı. Bu geç gelmeler sabahlamaya evrilir artık duruma göre, sen gık demezsen.
Aldatıyorsa ve sen yakalarsan bu sefer sen ona onun sana yaptığını yapacaksın. Yer değiştireceksiniz.Nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?