- 18 Ocak 2022
- 159
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi aysenuur0660
-
Kuzum, haksız olmadığın halde sana haksız muamelesi çekiyor adam. Şu an ne yapsa yine o haklı...Nasıl yani
Yapmaz öyle bişey ya öyle biri değil normalde hiç böyle değil işte eve koşarak gelir yani öyle bişey olsa fark ederdim herhalde hemen küstü diye beni aldatıcak değil yaAldatıyorsa ve sen yakalarsan bu sefer sen ona onun sana yaptığını yapacaksın. Yer değiştireceksiniz.
Güzel demişsiniz. Düşündüğüm gibi, cevap yazın diye söylemiş bebek arabasını. Yoksa hem haftasonuna çok var hem de güya sizinle küs. İki kere sormasının alemi yok. Bahane yapmış onuTamam peki bırakıcam işlerim uzadı dedi ben sadece tamam dedim sonra tekrar bebek arabası almaya gidelim yazdı bende yine tamam dedim sadece
Zaten gece kızımız uyumayınca hemen giderki yani ben şaşırmadım inanın onun için veri nimet ayrı yatmak rahatsız eden yok oh misAdam da hep bu anı bekliyormuş sanki. Ne meraklıymış hemen yatak ayırmaya. Herkes konu sahibine yüklenmiş ama insan çok bunaldigi zaman arkadaşıyla dertleşebilir. İki şaka yapıp gülmüş işte ne var. Evlenmiş baba olmuş kafasını telefondan kaldırmayip kadını deli etmiş sonra da afra tafra
Umarım bakalımGüzel demişsiniz. Düşündüğüm gibi, cevap yazın diye söylemiş bebek arabasını. Yoksa hem haftasonuna çok var hem de güya sizinle küs. İki kere sormasının alemi yok. Bahane yapmış onu
Malesef benim suçumKuzum, haksız olmadığın halde sana haksız muamelesi çekiyor adam. Şu an ne yapsa yine o haklı...
Rahat rahat aldatmak için küsüyor olabilir, sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyoruz.Yapmaz öyle bişey ya öyle biri değil normalde hiç böyle değil işte eve koşarak gelir yani öyle bişey olsa fark ederdim herhalde hemen küstü diye beni aldatıcak değil ya
Fazla abartmış eşiniz kırıla bilir belki sizden böyle bir şey duymak ama aşırı tepki vermesi normal değil biraz kendi haline bırakınHaklısınız ben yaptığım salaklığın farkındayım ama içimden geçenler onlar değil simdi napıcam ben okadar pişmanımki kızım için ayakta durmaya çalışıyorum affetse ne isterse yapmaya rağzıyım simdi eskisi gibi olamıcakmıyız
Elbette düzelecek allahın izniyleÇok teşekkür ederim haklısınız sabrediyorum insallah oda düzelicek
İnsallahElbette düzelecek allahın izniylebir tek ölüme çare yok geri kalan herşeyin çaresi bulunur
Konu sahibi aldatiliyormuyum diye sormuyor hanımefendi farkindamisiniz eşi ile olan sorunu farklı siz her yazdığınızda konu sahibinin aklını karistiriyorsunuz yapmayın lütfenNeden seni kıllandırsın durduk yere, mis gibi suçlu konuma düşürdü höt zötle dilini kapatıyor. Neden sana malzeme versin?
Adam ama fake hesap açmış instosta ve kendi resmi var .. buna laf olsun diye diyip gecistiriyor iki kadının kendi arasında konuşmasını aldatılmak derecesinde büyütüyor.Konu sahibi aldatiliyormuyum diye sormuyor hanımefendi farkindamisiniz eşi ile olan sorunu farklı siz her yazdığınızda konu sahibinin aklını karistiriyorsunuz yapmayın lütfen
Pardon orayı kaçırmışımAdam ama fake hesap açmış instosta ve kendi resmi var .. buna laf olsun diye diyip gecistiriyor iki kadının kendi arasında konuşmasını aldatılmak derecesinde büyütüyor.
Kusura bakmayın da ben bu adamın yaptığını hiç beğenmedim.
Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
Adam insta da fake hesap açmış önce arkadaşın demiş sonra kendi resmini koymuş yok arkadaş baktı tanınmasın diye yaptım demiş sanki arkadaşı kendi telefonundan fake hesap açamaz gibi. Konu sahibini inandırmış.Konu sahibi aldatiliyormuyum diye sormuyor hanımefendi farkindamisiniz eşi ile olan sorunu farklı siz her yazdığınızda konu sahibinin aklını karistiriyorsunuz yapmayın lütfen
Evett bayağı abartmış ortada hiç bir şey yokken inan ben o fek hesabı kaçırmışım ozaman siz haklısınız yazdiklarinizda özür dilerimMeral01 buyur arkadaşım.... Gerçekten adama aşırı kil oldum yabi onunkinin ya ında hiç bu olay.
En fazla üç gün trip atılır. Kızı ne hale sokmuş
Ben o fake hesabı kaçırmışımAdam insta da fake hesap açmış önce arkadaşın demiş sonra kendi resmini koymuş yok arkadaş baktı tanınmasın diye yaptım demiş sanki arkadaşı kendi telefonundan fake hesap açamaz gibi. Konu sahibini inandırmış.
Şimdi de kadının telefonunu kurcalayıp ta 1 ay önceki mesajlarını bulup kendince açığını yakalamış. Geçtim kendi karısını karşıdaki kadının özeline zerrece saygı duymamış.
Çok uyanık bir adam var bu konuda. Ne yapacağı da hiç belli olmaz.
Yok özurluk birşey, olur öyle bende ilkten hanım erkek arkadaşına yazmış sandım. Diyorum ki iyi adam bu kadına zarar vermemiş sonra anladım kız arkadasmisEvett bayağı abartmış ortada hiç bir şey yokken inan ben o fek hesabı kaçırmışım ozaman siz haklısınız yazdiklarinizda özür dilerim
Yok özurluk birşey, olur öyle bende ilkten hanım erkek arkadaşına yazmış sandım. Diyorum ki iyi adam bu kadına zarar vermemiş sonra anladım kız arkadasmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?