- 18 Ocak 2022
- 159
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi aysenuur0660
-
Fake hesap açan birinden bahsediyoruz bu kadar güvenme derimYapmaz öyle bişey ya öyle biri değil normalde hiç böyle değil işte eve koşarak gelir yani öyle bişey olsa fark ederdim herhalde hemen küstü diye beni aldatıcak değil ya
Fake instagram muhabbeti dönüyor, şüpheli.Konu sahibi aldatiliyormuyum diye sormuyor hanımefendi farkindamisiniz eşi ile olan sorunu farklı siz her yazdığınızda konu sahibinin aklını karistiriyorsunuz yapmayın lütfen
Bende düşündüm de belki ben o fake hesabı felan gördüm oda ondan bi acık yakalamak için yaptı belkiEvett bayağı abartmış ortada hiç bir şey yokken inan ben o fek hesabı kaçırmışım ozaman siz haklısınız yazdiklarinizda özür dilerim
Nasıl yaniOrtada reddedilen bir sahte hesap var ve şimdi de geç kalacağımlar ve adım atmalar başlamış.
Kurmuş tezgahı paşazade oynatıyor..
Konu sahibi aç gözünü. Sessiz kalmaya devam et ve takipte kal
Aynen suç bastırıyor sizi haksız konuma düşürüyor fazla üstüne düşmeyinBende düşündüm de belki ben o fake hesabı felan gördüm oda ondan bi acık yakalamak için yaptı belki
Ben aldatıldıgımı düşünmüyorum acıkcası bilmiyorum okadarını yapmaz yani inatcıdır cok ters bi insandır ama seviyo beni yaniFake instagram muhabbeti dönüyor, şüpheli.
Gözünü aç şekerim, kocişim yapmazcılığın bir faydası yok.Ben aldatıldıgımı düşünmüyorum acıkcası bilmiyorum okadarını yapmaz yani inatcıdır cok ters bi insandır ama seviyo beni yani
Niye bu konu üstünde bukadar duruyosunuz ben kendi hatamdan bahsediyorum siz israrla aldatıldıgımı empoze etmeye çalısıyosunuz niye ?Gözünü aç şekerim, kocişim yapmazcılığın bir faydası yok.
Sana kesinlikle aldatılıyorsun demiyoruz ama eşinin yalan söyleme ve suç bastırma potansiyelini de yok sayma diyoruz. Gözün açık olsun.Ben aldatıldıgımı düşünmüyorum acıkcası bilmiyorum okadarını yapmaz yani inatcıdır cok ters bi insandır ama seviyo beni yani
Anlıyorum ama gercekten bu olaya kadar aramız gayet iyiydi yani durup dururken beni neden aldatsın bi sorunumuz yoktu kiSana kesinlikle aldatılıyorsun demiyoruz ama eşinin yalan söyleme ve suç bastırma potansiyelini de yok sayma diyoruz. Gözün açık olsun.
Ayrıca yaşın daha çok küçük kimse için-anan baban bile olsa- o öyle biri değil yapmaz demeyi öğretir hayat.
Dün bi konudaki arkadaşımız aramız gayet iyiydi dediği eşi tarafından telefonuna kuru kafa resmiyle ve köpek havlamasıyla kaydedildiğini öğrendi. Kimseye sonsuz güvenme diyoruz yani.Anlıyorum ama gercekten bu olaya kadar aramız gayet iyiydi yani durup dururken beni neden aldatsın bi sorunumuz yoktu ki
AaaDün bi konudaki arkadaşımız aramız gayet iyiydi dediği eşi tarafından telefonuna kuru kafa resmiyle ve köpek havlamasıyla kaydedildiğini öğrendi. Kimseye sonsuz güvenme diyoruz yani.
Ama çok ayıp yani onun davranışıAaayok benim eşim beni meleğim diye kaydetmişti
Sizin konuşmanız yanlış lakin onun da bu duruma kızması haklı olsa da sana çocuğum için katlanıyorum demesi onu haklı çıkarmıyor yani en ufak tartışma da ya da sinirlenme de böyle ağır ve kırıcı laflar söylenmemeliMerhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Bende onu merak ediyorum. Eşine guvenmiyormuymus... madem güvenmeyip telefonunu kurcalayacak niye evlenmiş. Bayana güven nutukları atarken kendi nasılda guvenmiyor kurcalıyor bayanın özel telefonunu. Kadin bunu göremiyor maalesef suan... Ben 14 yıllık evliyim. Daha esimin telefonunu asla kurcalamamisimdir. Şifresini hep bilirim ama hiç kurcalayim demem mahremidir neticede. Oda benimkini asla kurcalamaz ki ben hiç bir yazismayi asla silmeyen bir insanım..Eşin neden telefonunu karıştırmış ?
Hatan yok. Buz gibi de aldatılıyorsun.Niye bu konu üstünde bukadar duruyosunuz ben kendi hatamdan bahsediyorum siz israrla aldatıldıgımı empoze etmeye çalısıyosunuz niye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?