- 18 Ocak 2022
- 159
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi aysenuur0660
-
İlla bir sorun varken mi aldatacaklar? Yapmaz dediğim adamların nelerini gördüm.Anlıyorum ama gercekten bu olaya kadar aramız gayet iyiydi yani durup dururken beni neden aldatsın bi sorunumuz yoktu ki
Sinirinin gecmesini bekle. Su anda cok taze olay. Ustune gitme, daha da itici olursun bu sekildeKonuşmuyo ağzımı açmama müsade etmiyo itiyo çık odadan diyo kes sesini diyor konuşmuyor
Ya öyle davranıyoki bi iyi bi kötü aradı gelmeden ne lazım diye gec kalcam dedi ama geç gelmedi neyse açmısın dedim yok diyo gitmis benim yaptıgım yemeği yemiyo yumurta kırmısSelam. Bence bir müddet özür dileme,yalvarma işini rafa kaldırın. Siz de soğuk davranın. Hangi kadın kocasından şikayet etmiyor,dostlatıyla dertleşmiyor? Hepimiz yapıyoruz. Eşin bu mesajları görmeseymiş iyiymiş ama görmüş. Özür dilemişsin kabul etmemiş. Biraz kendi haline bırak. Totosunu kaldırma adamın. Bunun için boşayacaksa kapı orada.
duygu sömürüsü yapıyor aklı sıra gidip tekrar yalvarmanı üstüne düşmeni bekliyorYa öyle davranıyoki bi iyi bi kötü aradı gelmeden ne lazım diye gec kalcam dedi ama geç gelmedi neyse açmısın dedim yok diyo gitmis benim yaptıgım yemeği yemiyo yumurta kırmıs
Gözünüz üzerinde olsun. Bu uzatmaları hayra alamet değil...Bugün hiç yazmadım simdi mesaj attı geç kalıcam diye ve demişki hafta sonu bebek arabası almaya cıkalım demiş
Anlıyorum ama gercekten bu olaya kadar aramız gayet iyiydi yani durup dururken beni neden aldatsın bi sorunumuz yoktu ki
Aynen öyleBende onu merak ediyorum. Eşine guvenmiyormuymus... madem güvenmeyip telefonunu kurcalayacak niye evlenmiş. Bayana güven nutukları atarken kendi nasılda guvenmiyor kurcalıyor bayanın özel telefonunu. Kadin bunu göremiyor maalesef suan... Ben 14 yıllık evliyim. Daha esimin telefonunu asla kurcalamamisimdir. Şifresini hep bilirim ama hiç kurcalayim demem mahremidir neticede. Oda benimkini asla kurcalamaz ki ben hiç bir yazismayi asla silmeyen bir insanım..
Eşimiz o kadar haklı ki. Arkadaş kim ya niye benim eşimle sorunumu biliyor ? Sorunun kimse onunla konuşman gerekirdi. Evlilik alay konusu olacak bir şey değil. 4 senelik evliyim ne aileme ne arkadaşıma ne eşimin ailesine evimizde olan hiçbir şeyi anlatmam. Anlatılmamalı zaten. Düşün ki aynısını eşin sana yaptı ne düşünürsünMerhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
O da yer arıyomus yani itip kakmaya.Konuşmuyo ağzımı açmama müsade etmiyo itiyo çık odadan diyo kes sesini diyor konuşmuyor
Şacmalamis resmen üstüne düşmeyin bence kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor heralde ...Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Ne guzel aciklamissinizAdam size her lafı sayıyor, afralar tafralar, şüpheli fake hesaplar (aldatma durumları), günlerdir trip atmalar boşanma muhabbetleri… Siz hala adamın gönlünü hoş etmenin derdindesiniz. Kadınlar niye kendini bu kadar ezdiriyor, gururunu yerle bir ediyor, niye değmeyecek adamlara hint kumaşı muamelesi yapıp pohpohluyor anlamış değilim. Sizle yatağı bile ayırmış üstelik. Belli ki aldatma durumları çok olası. Instagram kaçamaklarını ve gece geç gelmelerini ört bas etmek için size kendinizi suçlu hissettiriyor işte. Hem de bu bahaneyle sevmediği eşine samimi davranmak zorunda da kalmıyor. Bir taşla iki kuş.
Sürekli telefonla oynaması, sana çocuğum için katlanıyorum demesi, kes sesini kapa çeneni defol diyip ittirmesi kovması her şeyi ortaya seriyor zaten, siz hala telefonunda meleğim diye kayıtlıyım diye kendinizi eyleyip avutuyorsunuz
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun eşini arkadaşınla konuşturmaya denedin miMerhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?