Eşim bana küstü:((

prensesannesi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
3.165
3.320
198
Merhaba hanımlar;

Baştan anlatayımki beni doğru yönlendirin.Eşimle 6 senelik evliyim.Evlenirken hiç kullanışlı olmayan bir klasik takım alınmıştı bana.(Benim fikrim sorulmadan,beğendirilmeden)Neyse konuşurken annemde yanımda dedimki daha kullanışlı olanın alsaydık.Demez olaydım söylenerek gitti yattı.Sabah işe geliyoruz tek kelime etmedi.Karmaşık duygular içindeyim ben küsmem hiç.Gidip barışsam mı yoksa umursamasam mı bilemedim.Deneyimli tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Hayırlı günler.

annenin yanında söylediğiniz için bozulmuş...
bu tür şeyleri baş başayken konuşsanız daha uygun olur..
fazla büyütecek bişey yok ortada ama eşine ksr bakma desen de bişey kaybetmezsin yani...

bence annenin yanında söylemen ona batmıştır
Konuş niye konuşmuycan belliki bozulmuş sende içinden geçenleri tüm açıklığıyla kavga etmeden sakince söyle
Bunda büyütülecek bişey yok belliki alınmış sende hiçbirşey olmamış gibi konuş ve annemin yanında böyle bir konuşma geçtiği için kusura bakma de. Sorunlar büyümeden halletmek en kolayı. Allah bütün eşlerin muhabbetini artırsın.

Eşinizin küsmesine şaşırdığınıza göre demek ki böyle bir adeti yok...
Anlattığınız konuda onu çok inciten birşey olmalı ki farklı bir tepki vermiş..
Bence onu küstürecek kadar üzen şeyi sorup bir daha da yapmayın derim...

annenizin yanında söylediğiniz için alınmıştır.evlenirken şunu bunu aldınız değilde eşyamızı değiştirirelim deseydiniz keşke.ben benden önce alınan eşyaları değiştiridim.ben eşimle nişanlanmadan önce almışlar çoğu eşyayı beğenmeme fırsat kalmadan.koltuklar eskimişti oturulmaktan.tek tek değiştirdim hepsini

bence sen konuş...
annenin yanında söyleyince dokundu demekki...
küsen erkekte hiç çekilmez buarada..
inşallah alışkanlık haline getirmez bunu...

Merhaba Hanımlar;

Mail attım sonrada yanına gittim.Sanırım dediğiniz gibi annemin yanında söyleyince dokundu.
Zaten ne küsebilirim nede küs kalabilirim.Gönlünü aldım:))Herkese teşekkürler

Kötü bir şey dememişsiniz ki ama :19: Buna da küsülür mü hiç :1: Sorunun ne olduğunu neden böyle yaptığını eğer düşündüğünüz mevzu ise tınlamayın :34:

Son düzenleme:
adam küsmeye bahanemi arıyormuştu ne:9:
kk hatunlarının kocalarının ayarları bozuldu bu ara
adamlara bişi oldu:1:
kimi küser kimi geç gelir
kimi içer kimi evi terk eder:1::1:
nazar degdi bize:9:

adam küsmeye bahanemi arıyormuştu ne:9:
kk hatunlarının kocalarının ayarları bozuldu bu ara
adamlara bişi oldu:1:
kimi küser kimi geç gelir
kimi içer kimi evi terk eder:1::1:
nazar degdi bize:9:

Nazarmı değdi yoksa naz yapacakları mı tuttu bilemiyorum.Benim eşim teknekazıntısı olduğu için birazda nazlı büyümüş.Aksine bende cevvalim:)))yani öyle herşeye kolay kırılmam belkide bu yüzden ben kırılmayacağını sandım.Hani ben kırılmam o da kırılmaz hesabı:))

Kötü bir şey dememişsiniz ki ama :19: Buna da küsülür mü hiç :1: Sorunun ne olduğunu neden böyle yaptığını eğer düşündüğünüz mevzu ise tınlamayın :34:

Evet kötü bişey demedim.Sanırım annemin yanında demem etken oldu.Aldım gönlünü ama yinede naz yapıyor.Valla onun yaptığı nazı bayan olarak ben becerip yapamıyorum:) Onada hakveriyorum bazen ailesi uzakta.Senede 1-2 kez anca görüşüyor.Bana naz yapmayıp kime yapsın adamcağız.

Kadınların en büyük hataları ne biliyor musun? Sünger çekmemek.Geçmişle yaşamak.Bu konu kimbilir daha öncede gündem olmuştur.Üzerinden 6 yıl geçmiş.Kullanışlı koltuk alınsa o bile eskir artık.O an düşünülmemiş yapılmış bir hata.Onun ailesi yapamamış,siz ikiniz birlikte kullanışlı koltuk alın o zaman.

Ben kendi evimde bakıyorum da,evlenirken sırf güzel diye ne gereksiz kullanışsız şeyler almışım.

6 senedir tek bu konuda küslük yaşadıysanız ne kadar mutlu bir evliliğiniz varmış maşallah size. bence çok büyütmeyin siz gidin belki de kırılmıştır

Back
X