- Konu Sahibi derinnefes
-
Bence bir biligi var da konusuyor gibi esiniz.
Onun disinda nakit varsa karta yuklenmemek konusunda hakli gordum sizi.
Esiniz uysal bir adama benziyor size ayni sekilde cevap verdigi icin kocis - karis. Barismaya bakin 3 gunluk dunya
Walla ben de kötü niyetimden konuşmadımki bilmediğimden de konuşmadm sadece düşüncemi belirttim. yaptırma die diretmedim. ben barışmak isterim ama üzerine gittikçe daha kırıcı oluyor çekil git başımdan demeler filan.
O zaman konusmayin ama hosuna gidecek seyler yapin meyve soyup goturun yanina mesela yine cekil git basimdan derse alir meyveleri tek basiniza yersiniz hih
evet ben barışmak için kendimi ifade etmeye çalışırken tekrar tartıştık şimdi. aynen dedm cok iyi niyetle söylemiştim diye. bana bağırdı senn işin burası mutfak dedi gerisine karışmıcaksın dedi.baktım beni dinlemıyor bile. bi de arkamdan özürlü diye bağırdı.Esının sana verdıgı cevap cok hosmus:)bız kadınlar olmasak bu erkekler hayatta bırıkım yapamazlar.bızım evde de ben hesapcıyım.senın dusukduklerını o dusunse park sensoru falan almaz zaten.ıkı konsunca da dır dır edıyor olur kadın.erkek etlıye sutluye karısmayan yatakta da evde de ıste de super kadın ıster.bos ver sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?