Eşim bana küstü:)

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
En ufak bir derdimde buraya koşuyorum hemen gerçek hayatta derdimi cok fazla dökemeyen bir insanım. çünkü insanlar hemen kendi eşlerinn iyi yanlarını övmeye başlayınca çözüm değil daha da dert oluyor. allah razı olsun hepinizden.
konuya geçeyim, biz yeni aldıgımız arabayı 1 ay önce çarptık ama cok bişi yoktu far kırıldı ama sadece üstü eşimde onu bantladı, ben daha yeni yeni araba sürmeye başladım. eşim akşam yatarken dedi ben büyükçekmeceye far almaya gidicem dedi senn kartı alim dedi ben de alma dedm biraz daha idare edelim yine çarpmamız an meselesi dedm (bide arkadaşına borç vermişti biz kpdere borçluyuz şu anda 10000 kadr borç verince o ay parayı ödeyemedik sonra ödedik ben bir de o lafıma ek olarak borcu isteyınce öteleyebiliyosun karta yüklenmeyelim dedim) öyle dememle bilip bilmediğin herşeye karşıyon dedi ben de neye karşıyıom dedim arabaya park sensörü aldın kare plaka istiyom dedn yaptırdın dedm. ben de zaten gece misafirleri ağırlamışım hemen uyuma derdindeym offf naparsan yap karışmıom dedim böyle köpek gibi havlayınca olmuyo dedi. aldı yastıgını üst katta yattı.şimdi de işten geldi surat 5 karış hoşgeldn kociş dedim inşallah hoşgelmişimdir kariş dedi.
walla içimde o kdr iyi niyetle söylemiştimki, yorulyom ben ya artık:) walla küsmekten ayrı yatmasından sanki ergen bir cocuk var karşımda asi davranışlarına katlanıyom gibi gelıyo, şimdi ben napim..

Bence bir biligi var da konusuyor gibi esiniz.
Onun disinda nakit varsa karta yuklenmemek konusunda hakli gordum sizi.
Esiniz uysal bir adama benziyor size ayni sekilde cevap verdigi icin kocis - karis. Barismaya bakin 3 gunluk dunya

Bence bir biligi var da konusuyor gibi esiniz.
Onun disinda nakit varsa karta yuklenmemek konusunda hakli gordum sizi.
Esiniz uysal bir adama benziyor size ayni sekilde cevap verdigi icin kocis - karis. Barismaya bakin 3 gunluk dunya

Walla ben de kötü niyetimden konuşmadımki bilmediğimden de konuşmadm sadece düşüncemi belirttim. yaptırma die diretmedim. ben barışmak isterim ama üzerine gittikçe daha kırıcı oluyor çekil git başımdan demeler filan.

Esının sana verdıgı cevap cok hosmus:)bız kadınlar olmasak bu erkekler hayatta bırıkım yapamazlar.bızım evde de ben hesapcıyım.senın dusukduklerını o dusunse park sensoru falan almaz zaten.ıkı konsunca da dır dır edıyor olur kadın.erkek etlıye sutluye karısmayan yatakta da evde de ıste de super kadın ıster.bos ver sen.

O zaman konusmayin ama hosuna gidecek seyler yapin meyve soyup goturun yanina mesela yine cekil git basimdan derse alir meyveleri tek basiniza yersiniz hih

evet ben barışmak için kendimi ifade etmeye çalışırken tekrar tartıştık şimdi. aynen dedm cok iyi niyetle söylemiştim diye. bana bağırdı senn işin burası mutfak dedi gerisine karışmıcaksın dedi.baktım beni dinlemıyor bile. bi de arkamdan özürlü diye bağırdı.
umrumda değil inan artık ne hal varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…