eşim bana neden hiç yardım etmiyoo

en ufak bi daginikliga bik bik oten esten daha iyi bence yardim etmeyen es

Yanlış anlamayın, ama siz çok rahatsız değilsiniz bu durumdan.
Anasının evinde yapmamış olabilir, ama o yaşa gelmiş insan hiçbir şeyi bahane edemez, yapacak, ne demek sigarasını bile ayağına istemek!

Kendi işini yapmıyor ki evin işine baksın.
Zaten evin işinde gözüm yok diyorsunuz, ama anlamıyorum ben bu düşünceyi.
Yemeğine de temizliğine de deyip isyan bayrağı çekmek gerekmiyor mu bazen?
Kavga çıkmasın demişsiniz de en basit şeyleri bile yapmayan adam kavgayı, huzursuzluğu hak eder.
Ben olsam o kavgayı ben çıkartırdım güzellikle olmuyorsa.

Sorumluluk bilmeyen insanın yemeğinden bana ne, çamaşırından-ütüsünden bana ne.
ahhh cnm anlamıyosunuz bılmıyo muyum ben kavga etmeyii ama eşim öyle arsızkı dk da rezil edr beni apartmana deli gbi bagrır

valla allah yardım etsin..
çok zordur böyle insanlar benimde kuzenim böyle üstelik kız..
değiştirmek zor böylelerini ne yazıkki...

adam yıkanmamış gömleği, "kuru temizlemeye gönderseydin" diyor. şaka gibi. bırakın kendisi göndersin. temiz kıyafet bulamadıysa makine sizin tekelinizde değil, çalıştırsın makineyi bi zahmet. kendi sigarasını kendisi alamıyorsa, içmesin. çerez yemeği çok seviyorsa, koysun yesin.

her şeye "tamam hayatım, bi dakka hayatım" demeyin. "ben de kahve istiyorum, yapacak halim yok, sevabına yapıver" deyin. biraz da siz talepkar olun. o eleştirdiğinde siz de eleştirin. kimse kimseye kölelik yapmaya gelmiyor dünyaya.

yaa 2 yıllık evliyim eşimin bana yardım ettiği bir günü hatırlamam. sabah gec kalkıyoruz anıden bı misafır gelicek olur hafta sonu ben pasta borek girisirim diyrum şu odaya bi süpürge tut ben anlamam tamam diyorum şu çöpü kapıya koyy asla onu bıle yapmaz daha once bı ameliyat gecrdim we kolumu yormamam gerekiyo dün perde yıkadım onu bile asmadıı yaaa sinir oluyorum yanii söloemesi ayıp adama klozetin sfonunu çektiremiyorum yaaa wcde sigara içer küllerini yere dökerr misal yere düşmüs bi pecete ee gülüüüm bunu cope at bilerek atmadım ve bana bunu 4 defa soledi kendi alıp atmıyo yaa misal akşam ewe gelir ben yemek hzırlarım yer bı kanepeye cekılır yattıgı yerden caynı ıçer alrım ardından cerez kola ardından meyve ve en son dondurma her akşam bnları kesın ıster ve her götürdüğüm yiyeceğin arasında sıgara ıster onu bıle kalkıp içmez yediği bişeyii asla mutfaga bırakmaz yere koyar ben alıcam haa mutfakta amerikan mujtfak uzak falan değil yanii bi annemlere gderım kalmaya ewe bı gelirim 2 gun sonra ew rezil halde ben yokken ewde hıc yemek yemez gelip yediği meyvenın cerezın kabınıda makınaya bıle atmaz içinde kabuklarla tezgaha bırakırr bu ne yaa

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum.Peygamber efendimiz eşine yük olmamak için kendi düğmesini dikermiş yapabildiği kadarını kendi yaparmış.bence biraz bundan bahsedin neticede koskoca adam sorumluluklarını yerine getirmeli ,bencilce davranmamalı...

ahhh cnm anlamıyosunuz bılmıyo muyum ben kavga etmeyii ama eşim öyle arsızkı dk da rezil edr beni apartmana deli gbi bagrır

hem sana bagırsın cagırsın hem de her ıstedıgını yap ayağına kadar götür ıstedıgını,iyimiş valla ben yapamazdım..

adam yıkanmamış gömleği, "kuru temizlemeye gönderseydin" diyor. şaka gibi. bırakın kendisi göndersin. temiz kıyafet bulamadıysa makine sizin tekelinizde değil, çalıştırsın makineyi bi zahmet. kendi sigarasını kendisi alamıyorsa, içmesin. çerez yemeği çok seviyorsa, koysun yesin.

her şeye "tamam hayatım, bi dakka hayatım" demeyin. "ben de kahve istiyorum, yapacak halim yok, sevabına yapıver" deyin. biraz da siz talepkar olun. o eleştirdiğinde siz de eleştirin. kimse kimseye kölelik yapmaya gelmiyor dünyaya.

bence işe yarar gibi geldi

Tıpkı babam ,hatta kendisi daha bile beteridir ,düzelmeyecek boşuna kendinizi yormayın ,üzmeyin ......

çalışıyor musunuz ?

çocuğunuz var mı ?

bir ömür bu adamı çekebilir misiniz ?

bu soruların cevabını verin ,ona göre devam edin

kolay gelsin

Back
X