Esim bana tokat atti

Elif233

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
31
6
86
Almanya
Slm arkadaslar
Oncelikle soylemek istiyorum turkcem iyi dgl beni anlamazsaniz cok ozur dilerim , ben 17 yasimda evlendim aylem istemedi, kaynamla yasiyordum bana cok kotulerdi aylemi yasakliyorlardi , sonra evimi ayirdim esim bu defa deyisti annesine gidiyordu gelincede bi sinirliydi hep, 3gun once ona sordum buraya gide bilirmiyim doye yok dedi her zmn ki gbi birakmiyor bi yere gitmemi ama kendisine gelince gidiyor isden sonra bana soyliyor 1saat gidicem ana sbh 3kdr gelmiyor abisinin yanina gidiyor istedigini yapiyor ama bNada hapis hayati yapiyor ,hernyse eve geldi beni sucliyor gitme dediysem gidemezsin ben erkegim ben buna kiZdim dedim ee ne olmus bende gitsem hep evdeyim odda kufure basladi serfsiz falan dedi bende susana yeter dedim oda kLkti bitane vurdu bana sonrada o harifini kulandi bna ve annem icinde ..bide o benimle konusmiyor snki ben vurdum ve hic uzulmedi beni vurdugan halada benimle konusmiyor bende konusmiyorum, ne yapmaliyim bilmiyorum ya gene vurursa aslisti belki bilmiyorum seven Adam hicmi uzulmez vurdugana :(

Bu soruyu ciddi ciddi mi soruyorsunuz ya ?
Ne mi yapacaksın ,bir daha tekrarlamasına izin vermeden önlemini alacaksın kardeşim..

Slm arkadaslar
Oncelikle soylemek istiyorum turkcem iyi dgl beni anlamazsaniz cok ozur dilerim , ben 17 yasimda evlendim aylem istemedi, kaynamla yasiyordum bana cok kotulerdi aylemi yasakliyorlardi , sonra evimi ayirdim esim bu defa deyisti annesine gidiyordu gelincede bi sinirliydi hep, 3gun once ona sordum buraya gide bilirmiyim doye yok dedi her zmn ki gbi birakmiyor bi yere gitmemi ama kendisine gelince gidiyor isden sonra bana soyliyor 1saat gidicem ana sbh 3kdr gelmiyor abisinin yanina gidiyor istedigini yapiyor ama bNada hapis hayati yapiyor ,hernyse eve geldi beni sucliyor gitme dediysem gidemezsin ben erkegim ben buna kiZdim dedim ee ne olmus bende gitsem hep evdeyim odda kufure basladi serfsiz falan dedi bende susana yeter dedim oda kLkti bitane vurdu bana sonrada o harifini kulandi bna ve annem icinde ..bide o benimle konusmiyor snki ben vurdum ve hic uzulmedi beni vurdugan halada benimle konusmiyor bende konusmiyorum, ne yapmaliyim bilmiyorum ya gene vurursa aslisti belki bilmiyorum seven Adam hicmi uzulmez vurdugana :KK43:
adam sana vuruyor sana ve annene küfür ediyor seni sokağa salmıyor kendi sabahlara kadar sürtüyor...
ilk sorum anamı kimin altında gördün..
ikincisi elime en sağlam oklavamı alır Allah ne verdiyse dalarım..
en sonunda ...............senin zihnini der o evden çeker giderim ki sanırım yabancı gelinsin..azeri misin...ailen arkandaysa evine dön.

adam sana vuruyor sana ve annene küfür ediyor seni sokağa salmıyor kendi sabahlara kadar sürtüyor...
ilk sorum anamı kimin altında gördün..
ikincisi elime en sağlam oklavamı alır Allah ne verdiyse dalarım..
en sonunda ...............senin zihnini der o evden çeker giderim ki sanırım yabancı gelinsin..azeri misin...ailen
arkandaysa evine dön.

Bazen cinayet nasil isleyebilir bir insan diyorum ama şuan yani çok olabilir geldi... Tokati geçtim bana kufretmesini geçtim anneme o.. Diyen adama neler yapardim hayal dahi edemedim..

Bide suçlu gibi sana tavır alıyor ya,'yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali':KK20:

hem suçlu hem güçlü insan tipi en sevmediğim,bu tip insanlardan hayır gelmez her koşulda kendileri haklıdır.

Sana niye hapis hayati yasatiyor ?
Tabiki sende cikicaksin , arkadaslarin olucak kendine ozel bir hayatin olucak..
Hem küfür ediyor , hek siddet uyguluyor kabul edilecek seyler degil...
Sana kimse annenin evine git diyemez bu bize dusmez zaten.
Ama ne yasadigini sen daha iyi biliyosun onun icin en iyi karari sen verirsin....

Bazen cinayet nasil isleyebilir bir insan diyorum ama şuan yani çok olabilir geldi... Tokati geçtim bana kufretmesini geçtim anneme o.. Diyen adama neler yapardim hayal dahi edemedim..
benide harekete geçircek tek kelimedir..dinimiz o işi meslek haline getirmiş kadınlara dahi o...demekten men etmiş bizi..iftiranın yeri yok temeli yok...anamın namusunu nasıl ayaklarının altına alıyor,önce kendine ve anasına baksın şerefsiz..sonra insan nasıl cinnet getirir? getirir kardeş getirir oluk oluk getirir hemde.

Slm arkadaslar
Oncelikle soylemek istiyorum turkcem iyi dgl beni anlamazsaniz cok ozur dilerim , ben 17 yasimda evlendim aylem istemedi, kaynamla yasiyordum bana cok kotulerdi aylemi yasakliyorlardi , sonra evimi ayirdim esim bu defa deyisti annesine gidiyordu gelincede bi sinirliydi hep, 3gun once ona sordum buraya gide bilirmiyim doye yok dedi her zmn ki gbi birakmiyor bi yere gitmemi ama kendisine gelince gidiyor isden sonra bana soyliyor 1saat gidicem ana sbh 3kdr gelmiyor abisinin yanina gidiyor istedigini yapiyor ama bNada hapis hayati yapiyor ,hernyse eve geldi beni sucliyor gitme dediysem gidemezsin ben erkegim ben buna kiZdim dedim ee ne olmus bende gitsem hep evdeyim odda kufure basladi serfsiz falan dedi bende susana yeter dedim oda kLkti bitane vurdu bana sonrada o harifini kulandi bna ve annem icinde ..bide o benimle konusmiyor snki ben vurdum ve hic uzulmedi beni vurdugan halada benimle konusmiyor bende konusmiyorum, ne yapmaliyim bilmiyorum ya gene vurursa aslisti belki bilmiyorum seven Adam hicmi uzulmez vurdugana :KK43:
sen ona muhtac gıbı yasatıyor senı severek evlendıgıne emınmısın belkı evlenmek ıstemıyordu ama evlendı

Yazık ya... kendine yazık etme daha fazla, ne duruyorsun o adamın yanında. Ailen arkanda durmazsa durmasın, Devlete sığın sende bir süre onlar baksınlar o dönemde iş bulup sana yol gösterirler zaten.

Niye sineye çekiyorsun yaptıklarını?

Merhaba turkum ama turkiyede dogmadim o yuzden turkcem zayif biraz
Annemle babam demisti evlenme bu cocukla sen onlar gibi dglsin sen burda dogdun onlar geleniklerine duskunler zor gelir sana dedi ama dinledim . Aylem herzmn arkadam cok sukur ama anlatmiyorum herseyi anlatsam herkez ic ice girir , cok kizinca bana kufur eder aylemede ama nedense kabuleniyorum artik ama bana tokat atti cok illeri giti bu defa anneme kufur ediyor ses etmiyorum bna kufur ediyor ses etmiyor tokat cok fzla geldi konusmiyorum suan onunla ve hep bni sucliyor oyle bi yontem kulaniyor sanki hersey brn yapmisim gbi ve beni kotu hissetdirmeye calisiyor ama bazende cook ii bana icinde kaldim ,,, keske abisi gbi olsaydi abisi karsina bi defa tokat atti okdr pisman olduki adam agladi ama beni ki tokatdan sonra tonca kufur de eti :(

Merhaba turkum ama turkiyede dogmadim o yuzden turkcem zayif biraz
Annemle babam demisti evlenme bu cocukla sen onlar gibi dglsin sen burda dogdun onlar geleniklerine duskunler zor gelir sana dedi ama dinledim . Aylem herzmn arkadam cok sukur ama anlatmiyorum herseyi anlatsam herkez ic ice girir , cok kizinca bana kufur eder aylemede ama nedense kabuleniyorum artik ama bana tokat atti cok illeri giti bu defa anneme kufur ediyor ses etmiyorum bna kufur ediyor ses etmiyor tokat cok fzla geldi konusmiyorum suan onunla ve hep bni sucliyor oyle bi yontem kulaniyor sanki hersey brn yapmisim gbi ve beni kotu hissetdirmeye calisiyor ama bazende cook ii bana icinde kaldim ,,, keske abisi gbi olsaydi abisi karsina bi defa tokat atti okdr pisman olduki adam agladi ama beni ki tokatdan sonra tonca kufur de eti :KK43:
yarın sabah ilk işin aileni arayıp para isteyip basıp ülkeden çıkmak..doğduğun yere dön bir müddet evine gelme..huylu huyundan vazgeçmez ama ayaklarına kapanır köpek olur.

Canim bu orf adet gelenek falan degil kisiliksizlik. Bizim adetlerde eve hapsetmek, hakaret etmek, dayak atmak mi varmis ? Her irkta her yerdeki insanda oldugu gibi adam gibi adam ve kisiliksiz adam var. Sen de kisiliksizine denk gelmissin ve cogu seye sessiz kalarak kendini ezdirmissin olan bu.

Slm arkadaslar
Oncelikle soylemek istiyorum turkcem iyi dgl beni anlamazsaniz cok ozur dilerim , ben 17 yasimda evlendim aylem istemedi, kaynamla yasiyordum bana cok kotulerdi aylemi yasakliyorlardi , sonra evimi ayirdim esim bu defa deyisti annesine gidiyordu gelincede bi sinirliydi hep, 3gun once ona sordum buraya gide bilirmiyim doye yok dedi her zmn ki gbi birakmiyor bi yere gitmemi ama kendisine gelince gidiyor isden sonra bana soyliyor 1saat gidicem ana sbh 3kdr gelmiyor abisinin yanina gidiyor istedigini yapiyor ama bNada hapis hayati yapiyor ,hernyse eve geldi beni sucliyor gitme dediysem gidemezsin ben erkegim ben buna kiZdim dedim ee ne olmus bende gitsem hep evdeyim odda kufure basladi serfsiz falan dedi bende susana yeter dedim oda kLkti bitane vurdu bana sonrada o harifini kulandi bna ve annem icinde ..bide o benimle konusmiyor snki ben vurdum ve hic uzulmedi beni vurdugan halada benimle konusmiyor bende konusmiyorum, ne yapmaliyim bilmiyorum ya gene vurursa aslisti belki bilmiyorum seven Adam hicmi uzulmez vurdugana :(

Arkadaslar benim akilim yetmiyor kerizim ben biraz halada kucugum kizimda var simdi biliyor ben bi halt bilmiyorum beni laflar eziyor herzmn dogru cikiyor ztn o beni kovmustu 2defa defol git o**** diye ben gitmedim sonra defalarca dedi gitim bi kac gun kaldim geri dondum ve hala ayni , eskiden annesiyle kaliyordum cok kavgalar etik sonunda ayirildik 9ay once smdide diyor bana yalanci hani annemin yuzden huzurumz yoktu annemi biraktim senin yuzunden .cok zor bi isan :(

Back
X