• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim barışmak istiyor...(Acıları unutup, yeniden başlamak...)

Cok kotu sebeplerle ayrildiktan sonra 2nsene ayri kalan, bosanma davasi bile gorulen, ( dava sonuclanamadi kadinin surundurme istegiyle) 2 sene sonunda barisan, ve suan evliligi gayet guzel giden tanidigim birisi var. Aileler barismalari taraftariydi zaten. O 2 sene ve oncesi hic olmamis gibi oldu.

Tabi size uyrlamiyorum ama bu bi ornek. Seviyorsaniz duzelecegine inaniyorsaniz bi sans verebilirsiniz bence.

Tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını biliyorum hem de bu alanda en iyi doktora iyi niyetimden mi yine bilmiyorum ama şuan düzeldiğini görebiliyorum ama dediğim gibi bunu anlamam için 3 ay kısa bir süre hem sonuçta düzeldim deyip benimle yeniden evlense ve evlendikten sonra yine aynı şeyleri yapıp değişmediğini göstermiş olsa tekrar onu terkedip boşanacağımı biliyor tekrar bu riske girmeyi gözü alır mı bilmem çünkü bu sefer bütün yasal haklarımı da talep edeceğimi bilir
Size zarar vermesinde.. Hem alkol hem şiddet cidden çok tehlikeli bir bileşim... Kendinize dikkat edin siz yine de...o_O

Siddet varsa ve bide cocuk yoksa kolay kolay affetme derim sana ! Insanlar degismiyor maalesef ...

Back
X