eşim bebeğimiz olmasını istemıyor

tayaksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
9
0
36
İstanbul
merhaba 8 aylık evlıyım esımın benden oncekı evlılıgınden 1 tane cocugu var ve baska cocuk dusunmuyor borcları bahane edıyor bende kendımce bır cozum bulmaya calısıyorum eşim kendısı korunuyor...sırıngayla spermlerı yerlestırsem sansım ne dir?

merhaba 8 aylık evlıyım esımın benden oncekı evlılıgınden 1 tane cocugu var ve baska cocuk dusunmuyor borcları bahane edıyor bende kendımce bır cozum bulmaya calısıyorum eşim kendısı korunuyor...sırıngayla spermlerı yerlestırsem sansım ne dir?

merhaba gercekten zor bır durum inşanla en kısa zamanda bu sorunu aşarsınız..şırıngayla duydum ama şansın ne kadar bılemıyorum:19::19:

Teşekkürler Nilay , İnşallah bende duydum ama yapmadan denemeden önce bilen varsa bilgi almak istiyorum:)

yani canım eşin ıstemıyor nasıl spermlerı o şekılde yapacaksınki...ama senı anlayabılıyorum gercekten zor bır durum

eşinizin yaptığını bencillik diye düşüyorum. diğer çocuğuna haksızlık olacağını düşünüyordur muhtemelen.belki şimdilik düşünmüyordur.kaç yaşındasınız ?eşiniz kaç yaşında??
iyi de şırıngaya spermi nasıl koyacaksın???
ne çok soru sordum di mi? açıklık getirmek istedim cnm:34:

Tamamen bencillik ,
diğer oğluyla zaten fazla görüşemiyorlar aslında , tamamen borçları bahane ediyor ama sorun o değil biliyorum.

8 aylık evliyim 78 doğunluyum 33 yaşındayım ve gerçekten anne olmak istiyorum hayırlsı ise .

Nasıl koyacağım bilemiyorum ama bir şekilde yaparım mühim olan bu şekilde hamile kalma şansım varmı onu öğrenmeliim aslında ilk etapta

eşimde 76 doğumlu ama 11 yaşında 1 oğlu var:))

Birşeyler yapmam gerek ama ne:)) Konuşarak maalesef anlaşamıyoruz bu konuda bende fazla ısrarcı olamıyorum tartışmamak adına...

ya tabi konusarak halledebilseniz keske ama olmuyor galiba....canim siringayla icine katma fikri pek mantikli degil...bir yerde duymustum spermin kimyasi degisebiliyor yani hava alip isik gorunce felan....hastanelerde bile cok titizlikle yapiliyormus bu spermleri yerlestirme...yani Allah korusun sakat bebek ihtimali bile olabilir:( o yuzden bekle ve ikna etmeye calis esini....bunu istemen senin en dogal hakkin.kocan, saygi duymasi gerekirken yani...cik cik ....yasinda gelmis artik.anne olmak en guzel duygu....

senin korunmana gerek yok de ben hap kullaniyorum de bir kutu hap al içme atarsin cope bir tane birtane gunluk eger bakarsa içtiğni dusnur o sekilde olabilir canim aklima bu geldi benim sonra kalirsin hamile

Kimyasının bozulacağını bende duymuştum ama daha sonra tekrar araştırdığımda elle alınan ve içe yerleştirilen spermler genelde sakatlığa neden olabiliyormuş.

Algoc maalesef hapa karşı çünkü içmeyeceğimi biliyor, kaldıki zaten korunmuyoruz ama maalesef ilişki esnasında kendini koruyor ve içime asla gelmiyor çok akıllı:))

Bir şekilde ikna en doğrusu bunu bende biliyorum ama maalesef :(

Algoc maalesef hapa karşı çünkü içmeyeceğimi biliyor, kaldıki zaten korunmuyoruz ama maalesef ilişki esnasında kendini koruyor ve içime asla gelmiyor çok akıllı:))

Bir şekilde ikna en doğrusu bunu bende biliyorum ama maalesef :([/QUOT

anladim canim ozamn beklemekten baska birşey yok ikna etmekten baska tabi senin bir cocugun var ama benden de olsun benimde bi evlata ihtiyacim var anne olmakistiyorum gibi filan sozler ikna edermi acaba

Eşiniz çok bencilmiş...Ama keşke evlenmeden önce çocuk istediğinizi eşinize söyleseydiniz....

prezervatif kullanmasını sağlayıp sonrada delebilirsin iğneyle hepsini... 1-2 gün korunmasız ilişki gerek alkol kullanıyorsa sarhoş edipte yapma şansında var...:26: aklıma gelenlar bunlar şimdilik. ama bir arkadaş hap demiş bence süper bi seçenek onu yapabilsen..:44:

istemiyosa biraz zor değil mi? yani bu sefer hamile kalsan ya aldırmak isterse..zorla olcak bişi değil gbii bi insan dünyaya getirceksin istenmeyen bi çocuk nasıl olur ki bilemedim..Allah yardımcın olsun..

prezervatif kullanmasını sağlayıp sonrada delebilirsin iğneyle hepsini... 1-2 gün korunmasız ilişki gerek alkol kullanıyorsa sarhoş edipte yapma şansında var...:26: aklıma gelenlar bunlar şimdilik. ama bir arkadaş hap demiş bence süper bi seçenek onu yapabilsen..:44:

evet arkadsin dediği cok dogru prevazvaritfi del ilişkiden önce sende nasil gorcek delik oldugnu oda guzel fikir

Canım Allahım yardımcın olsun tez vakitte sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuştursun inşallah. Şırınga ile sperm enjekte etsen bile hamile kalman çok zor, sağlıklı bir birliktelik sonrasında bile gebe kalma şansı % 25 iken, hava ile temas etmiş, gereken ısıya anında ulaşmamış sperm ile hamile kalma ihtimali çok zor, ayrıca şırıngaya çekeyim derken spermin yapısını bozma ihtimalinizde var. Ayrıca bu işlemi yaptığınız günün sizin yumurtanızın çatlama gününe gelme ihtimali de çok düşük. Yine de Allahım nasip kısmet etmişse olmaz diye birşey yok.

Çaresizliğini o kadar iyi anlıyorum ki, erkekler çok bencil bir bayanın annelik duygusunu yaşamadığında kendisini nasıl hissedeceğini bilmiyorlar, bu duyguyu bayanın elinden alabilme yetkisini kendilerinde görüyorlar. Allahım yar ve yardımcın olsun, inşallah eşin insafa gelir ve Annelik duygusunu tez vakitte yaşayıp sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. :nazar:

Son düzenleme:
Eşim,

Maalesef prezarvatif kullanmıyor delmek işi yatar.:)

Hap olayını zaten ikna edemem çünkü içmeyeceğimi risk alacağımı düşünür yinede tedbiri elden bırakmaz. buda yatar:))

Alkollu olduğunda bile asla yanılmıyor buda yatar:)

Arkadaşlar şöyle bir durum var açıklama getirmek isterimki olduki bir şekilde hamile kaldım zaten aldırmayacağımı biliyor asla aldırmaktan yanada değil istemiyorum demiyor ,sadece çocuk istemediğini sölüyor hepsi bu yani ben hamile kalırsam istenmeyen bir bebek olmayacak sadece zamanında doğmamaış olacak ona göre hepsi bu.

Ben konuşarak maalesef anlaşmıyorum ve bir şekişlde Allaj günah yazmasın bunu başarıcam , adet dönemim sonrası hamile kalma olasılığım yüksekmiş sanırım o aralarda deneyeceğim bakalım.

Anne olmak istiyorum ve karşımdakinin bunu zamana bırakması beni üzüyor konuşarakda maalesef anlaşmamız zor direk net bir tavır halinde olduğundan dolayı zor ....

Eşim,

Maalesef prezarvatif kullanmıyor delmek işi yatar.:)

Hap olayını zaten ikna edemem çünkü içmeyeceğimi risk alacağımı düşünür yinede tedbiri elden bırakmaz. buda yatar:))

Alkollu olduğunda bile asla yanılmıyor buda yatar:)

Arkadaşlar şöyle bir durum var açıklama getirmek isterimki olduki bir şekilde hamile kaldım zaten aldırmayacağımı biliyor asla aldırmaktan yanada değil istemiyorum demiyor ,sadece çocuk istemediğini sölüyor hepsi bu yani ben hamile kalırsam istenmeyen bir bebek olmayacak sadece zamanında doğmamaış olacak ona göre hepsi bu.

Ben konuşarak maalesef anlaşmıyorum ve bir şekişlde Allaj günah yazmasın bunu başarıcam , adet dönemim sonrası hamile kalma olasılığım yüksekmiş sanırım o aralarda deneyeceğim bakalım.

Anne olmak istiyorum ve karşımdakinin bunu zamana bırakması beni üzüyor konuşarakda maalesef anlaşmamız zor direk net bir tavır halinde olduğundan dolayı zor ....

allah yardımcın olsun, eşine de vicdan versin inş.

benim eşimde erken olduğunu düşünüyordu 2,5 yıllık evliyiz bir gün tvde kadının biri çocuklarından bahsediyordu başıma gelen en güzel şey annelik her kadının yaşaması gereken bir duygu diye eşimin fikri değişti tamam olsun diye böyle birşey mi bulsan acaba seni çok iyi anlıyorum canım bende deli gibi anne olmak istiyordum rabbim nasip etti inşallah eşinin fikri değişirde sende tadarsın bu duyguyu

Back
X