Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba 8 aylık evlıyım esımın benden oncekı evlılıgınden 1 tane cocugu var ve baska cocuk dusunmuyor borcları bahane edıyor bende kendımce bır cozum bulmaya calısıyorum eşim kendısı korunuyor...sırıngayla spermlerı yerlestırsem sansım ne dir?
Teşekkürler Nilay , İnşallah bende duydum ama yapmadan denemeden önce bilen varsa bilgi almak istiyorum:)
Algoc maalesef hapa karşı çünkü içmeyeceğimi biliyor, kaldıki zaten korunmuyoruz ama maalesef ilişki esnasında kendini koruyor ve içime asla gelmiyor çok akıllı:))
Bir şekilde ikna en doğrusu bunu bende biliyorum ama maalesef[/QUOT
anladim canim ozamn beklemekten baska birşey yok ikna etmekten baska tabi senin bir cocugun var ama benden de olsun benimde bi evlata ihtiyacim var anne olmakistiyorum gibi filan sozler ikna edermi acaba
prezervatif kullanmasını sağlayıp sonrada delebilirsin iğneyle hepsini... 1-2 gün korunmasız ilişki gerek alkol kullanıyorsa sarhoş edipte yapma şansında var...:26: aklıma gelenlar bunlar şimdilik. ama bir arkadaş hap demiş bence süper bi seçenek onu yapabilsen..:44:
Eşim,
Maalesef prezarvatif kullanmıyor delmek işi yatar.:)
Hap olayını zaten ikna edemem çünkü içmeyeceğimi risk alacağımı düşünür yinede tedbiri elden bırakmaz. buda yatar:))
Alkollu olduğunda bile asla yanılmıyor buda yatar:)
Arkadaşlar şöyle bir durum var açıklama getirmek isterimki olduki bir şekilde hamile kaldım zaten aldırmayacağımı biliyor asla aldırmaktan yanada değil istemiyorum demiyor ,sadece çocuk istemediğini sölüyor hepsi bu yani ben hamile kalırsam istenmeyen bir bebek olmayacak sadece zamanında doğmamaış olacak ona göre hepsi bu.
Ben konuşarak maalesef anlaşmıyorum ve bir şekişlde Allaj günah yazmasın bunu başarıcam , adet dönemim sonrası hamile kalma olasılığım yüksekmiş sanırım o aralarda deneyeceğim bakalım.
Anne olmak istiyorum ve karşımdakinin bunu zamana bırakması beni üzüyor konuşarakda maalesef anlaşmamız zor direk net bir tavır halinde olduğundan dolayı zor ....