Eşim,
Maalesef prezarvatif kullanmıyor delmek işi yatar.:)
Hap olayını zaten ikna edemem çünkü içmeyeceğimi risk alacağımı düşünür yinede tedbiri elden bırakmaz. buda yatar:))
Alkollu olduğunda bile asla yanılmıyor buda yatar:)
Arkadaşlar şöyle bir durum var açıklama getirmek isterimki olduki bir şekilde hamile kaldım zaten aldırmayacağımı biliyor asla aldırmaktan yanada değil istemiyorum demiyor ,sadece çocuk istemediğini sölüyor hepsi bu yani ben hamile kalırsam istenmeyen bir bebek olmayacak sadece zamanında doğmamaış olacak ona göre hepsi bu.
Ben konuşarak maalesef anlaşmıyorum ve bir şekişlde Allaj günah yazmasın bunu başarıcam , adet dönemim sonrası hamile kalma olasılığım yüksekmiş sanırım o aralarda deneyeceğim bakalım.
Anne olmak istiyorum ve karşımdakinin bunu zamana bırakması beni üzüyor konuşarakda maalesef anlaşmamız zor direk net bir tavır halinde olduğundan dolayı zor ....
tatlım bence gerçekten biraz eşinin kendini hazır hissetmesini bekle... yani tabii ki olur da hamile kalırsan çocuğunu çok sevecektir bu her halukar da böyle olacak ama eğer beklediği ve istediği bir zaman da olursa onun için de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum... bence bir süre bu konuyu hiç açma ona baktın olmuyor... harika bir akşam yemeği mum ışığı şarap falan (ama çok abartılı olması gerek yani aklını başından alman gerek) işte o zaman zaten o zevke kapılır ve olur diye düşünüyorum... ama diğer arkadaşların önerilerine de katılıyorum... hap prezervatif falan... allah sabır versin canım umarım en kısa zamanda bir yavrun olur...