Eşim bencil mi kızlar nolur yardım?

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Hepinizin bayramini kutluyorum arkadaşlae. Günaydin. Benim derdim eşimin bencilliği!.
Evleneli 1 yıl olacak, cuma günü yıldonumumuz. Neden bencil mi sorusuna gelince de anlatayim kizlar.esim giyinmeyi kusanmayi alisverise asiriduskun. Soyleki, son 4 ayda 3 binlira sirf giyim kusamina harcadi oyle soyliyim. Kendine aliyor kartlari agzina kadar getiriyo. Sonrada kibarlik olsun diye bana da al diyo. Neyle alayim. Para mi kaldi ki neyle alayim. Onunu arkasini dusunmeden aliyor. Calisiyordum 3 ay oldu isten cikarildim. Ben calisirken bile kendime almazken nasil arttirabilirim paramiz yetsin derken o hic umursamadi. Ve almayinca mutsuz oluyo. Alinca da omrumde onu hic oyle mutlu gormuyorum dusunun :( dogumgunum gecti bir hediye gormedim. Guya bana surpriz yapip 1 gunlugune tatile goturdu ama onun bile parasini bana cikarilan kredi kartindan odedik. Parasi yok onu dusunup kpara ayirmamis bile. Cuma gunu yildonumumuz ve esimin dogumgunu onun dogumgunu hediyesini 1 ay onceden verdim cok istedigi biseyi qldim. Ama ben bisey gormedim. Simdi bencil mi esim ve ben yildonumunde bisey yapmali miyim ? Cok tesekkur ederim kizlar

Adamin elinde para kalmiyor ve sen halen hediye derdindesin. Adam bencil değil, sorumsuz. Kredi kart diye ödeme olmuyormu sanki?

Yarin birgün elektrik parasini, ekmek parasini ödeyemeyecek hale gelinirse ne olur?

Bu arada evlilikte senin benim yoktur. Hani o tatil parasi ha onun, ha senin kredi kartindan çikti fark etmez. Tatili düşünmesi, normal şartlarda güzel birşey fakat adamin parasi olmadan hareket etmesi çok sikintili bir durum.

Yerinde olsam çok iyu korunurdum. Bu olay ilerde büyük patlak vereceğini düşünüyorum.

Yani kizlar artik bana o kadar batmaya basladiki bu durum. Beni alip bir disari cikarmaz oraya gidelim onu yaoalim derim para yok der. Peki bu ne ? Sen karina bir cam sakizi coban armagani hediye almaktan bile mi acizsin ki aciz belliki. Anca kendi giysin alsin. Peki ben yildonumumuzde hicbirsey almayi ve yapmayi dusunmuyorum sizcede dogru mu ?

Adamin elinde para kalmiyor ve sen halen hediye derdindesin. Adam bencil değil, sorumsuz. Kredi kart diye ödeme olmuyormu sanki?

Yarin birgün elektrik parasini, ekmek parasini ödeyemeyecek hale gelinirse ne olur?

Bu arada evlilikte senin benim yoktur. Hani o tatil parasi ha onun, ha senin kredi kartindan çikti fark etmez. Tatili düşünmesi, normal şartlarda güzel birşey fakat adamin parasi olmadan hareket etmesi çok sikintili bir durum.

Yerinde olsam çok iyu korunurdum. Bu olay ilerde büyük patlak vereceğini düşünüyorum.
Dogru haklisiniz. Ama benim dogumgunumde bana surpriz adi altinda oraya goturuyor. Odanin fiyatini yemekleri heraeyi biliyorum. Ve para ayirmamis bendeki karta guveniyo. Bu kadar olmaz ama

Ben issizlik maasi aliyorum. Zaten asgarisini oduyoruz. Bazen o bazen ben. Evlendigimde onun harcamalarini ka0atmak icin gidip salak gibi kredi cektim kartlarini kapatturdim. Noldu yine ayni hale geldi. Halen o krediyi de ben issizlik maasimdan oduyorum

Adam ev butcesini dusunmuyor.En buyuk sorun bu.Bosverin cam sakizi coban armagani hediyeyi,kredi kartini vs.Asil soruna odaklanin.

Bu kadar kiyafet almasinin psikolojik sebeplerine inmek lazim. Eşinin belki geçmişten gelen sorunları var. Hani çok yokluk çekmiştir çocukluğunda param olsun kendime kiyafet alacağım diye.
Önce bu sorunu çözüp sonra oturup konnusmalisiniz. eve giren para bellı borç varsa önce o ödenecek diye. Yoksa ilerde daha kötü olur.
Yıl dönümü için bsy diyemecegim.içinizden ne geliyorsa onu yapin

Hepinizin bayramini kutluyorum arkadaşlae. Günaydin. Benim derdim eşimin bencilliği!.
Evleneli 1 yıl olacak, cuma günü yıldonumumuz. Neden bencil mi sorusuna gelince de anlatayim kizlar.esim giyinmeyi kusanmayi alisverise asiriduskun. Soyleki, son 4 ayda 3 binlira sirf giyim kusamina harcadi oyle soyliyim. Kendine aliyor kartlari agzina kadar getiriyo. Sonrada kibarlik olsun diye bana da al diyo. Neyle alayim. Para mi kaldi ki neyle alayim. Onunu arkasini dusunmeden aliyor. Calisiyordum 3 ay oldu isten cikarildim. Ben calisirken bile kendime almazken nasil arttirabilirim paramiz yetsin derken o hic umursamadi. Ve almayinca mutsuz oluyo. Alinca da omrumde onu hic oyle mutlu gormuyorum dusunun :KK43: dogumgunum gecti bir hediye gormedim. Guya bana surpriz yapip 1 gunlugune tatile goturdu ama onun bile parasini bana cikarilan kredi kartindan odedik. Parasi yok onu dusunup kpara ayirmamis bile. Cuma gunu yildonumumuz ve esimin dogumgunu onun dogumgunu hediyesini 1 ay onceden verdim cok istedigi biseyi qldim. Ama ben bisey gormedim. Simdi bencil mi esim ve ben yildonumunde bisey yapmali miyim ? Cok tesekkur ederim kizlar
esin bencil degil, siz fazla annesi gibisiniz.
siz onun annesi degilsiniz, para arttirayimen begendigi seyleri aldim vs vs bu tip seyleri anneler yapar evlatlarina.

Adam aşiri bencil.
Bundan sonra çop bile almayin.
O aliyorsa siz de alin.
Neden hep alttan aliyorsunuz ki.
Ačik açik konusun.
Adamin yaptigi cok ayip

Dilber halanın meşhur sözü geldi aklıma.
Bakmaz kıçının samsağına,çıkar dağın yünseğine.
Tam eşinize uygun bu söz.
Çocuk sahibi olmak için acele etmeyin derim ben.
Yıldönümü hediyesinden daha önemli sorunlarınız var çünkü.

Bu kadar kiyafet almasinin psikolojik sebeplerine inmek lazim. Eşinin belki geçmişten gelen sorunları var. Hani çok yokluk çekmiştir çocukluğunda param olsun kendime kiyafet alacağım diye.
Önce bu sorunu çözüp sonra oturup konnusmalisiniz. eve giren para bellı borç varsa önce o ödenecek diye. Yoksa ilerde daha kötü olur.
Yıl dönümü için bsy diyemecegim.içinizden ne geliyorsa onu yapin

Aynısını bende düşündüm. Psikolojik olrak bir bakmak lazım duruma

Ay tövbeler olsun. Konunun sonuna kadar erkek üye konu açmış kesin diye okudum. Valla kadın yapıyor olsa gerçekten tatlı durur ama erkekte çok itici duruyorzx

Back
X