Eşim bencil mi kızlar nolur yardım?

Ay tövbeler olsun. Konunun sonuna kadar erkek üye konu açmış kesin diye okudum. Valla kadın yapıyor olsa gerçekten tatlı durur ama erkekte çok itici duruyorzx
Yoo kadında da tatlı falan durmuyor. Herkes ayağını yorganına göre uzatacak kadını erkeği mi var bunun. Parası yokken böyle saçma sapan harcama yapana budala derim en kibar tabirle.

Bencil ve sorumsuz ,siz ev umrunda bile değilsiniz ,o daha rahat davranmak için evlenmiş ,bi süre çocuk yapmayın

Param yoksa maddi durumum kötüyse ne bir şey alırım ne de bir şey aldırırım. Sizin kocanız hesabını kitabını bilmiyor bilmeye de niyeti yok. Aman dikkatli olun adınıza kredi çektirmeye falan da kalkar borcu üstünüze yıkar. Okuyoruz buralarda. Eşinizin yardım alması lazım. İlerde daha kötü duruma düşebilirsiniz haciz vs. Allah korusun.

Adam parasını yönetmeyi, ekonomi yapmayı bilmiyor. Çok savruk ve düşüncesizce ancak harcamayı istiyor. Bütün maddi desteği derhal kesin, kartları iptal ettirin. Asla taviz vermeyin. Sizi çok yorar bunun böylesi.Onun istek ve hayallerinden, sıranın size geleceği günleri beklemekle geçirmeyin vaktinizi.

bencil değil sorumsuz. hesap kitap bilmiyor ve ekonomi yapmaktan anlamıyor. maddi anlamda görüşleriniz belli ki taban tabana zıt. bir şekilde o kartları kapatıp iptal ettirin.

Aynı benim ki,kendisi disardan podyumdaji mankenlere taş çıkartır. Her güne ayrı kıyafet ayakkabı,biz sefil oğlu sefil.Bu huyindan ötürü sevmiyom nikahlı olduğum beyi,seni bilmem.

Bu tip durumlarda kocaya zırnık yardım edilmez. Ev alırsınız veya araba alırsınız, seve seve yardım edilir. Çok verici olduğun için artık alışmış bu duruma ve seni kurtarıcı olarak görüyor.

Not: yardım edilir veya edilmez dememin sebebi ev masrafları erkeğe aittir. Ama biz kadınlar ev masraflarını eşit ödeyelim deyip bunu görev olarak üstlenince erkekler de git gide sorumsuzlasmaya başladı. Desteğini çek bakalım, aklı başına gelsin.

Back
X