- Konu Sahibi Fadikfadis
-
arkadaslar eşim benden mi skıldı anlayamıorumm. aslında genelde aynı davranıoo aramızda tartısma vb seylerde yok. sürekli askm die hitap eder. ama ben o bakısları begenmiorm. gozlerinde bana olan sevgiyi görmüorum artık. içimee de dert oldu sanki bni aldatmıs ve de sucluluk hissedio bana karsı böle hissediorum. soruorum derdn mi var. yok askm ne derdm olacak dio? bn mi evham yapıorum
o bakışlar yeni değilse.. uzun süreli ise. evet bi değişiklik var demekki. şunu yapmalısınız mesela.
ben kocamı tanırım sanki bi rahatsızlığın yada bi sıkıntın var gibi.. bırakta anlıyım dimi de ona[/Q
yaklasık bir aydır böle. soruorumm ama yokk bi derdimm askm ne olacak felan dio hep. bnm asıl derdim içimdeki beni aldatmıs gbi hissediorum. gerci adamın aldatmaya da vakti yok işten eve evden işe ama belli mi olur
sanki bni aldatmıs ve de sucluluk hissedio bana karsı böle hissediorum.
Bence siz fazla dizi film izliyorsunuz . İzlediğiniz dizi film'lere biraz ara verin..
Umarım düşündüğün doğru değildir. Giyim tarzı, dinlediği müzik tarzı falan değişti mi? Ya da eve giriş çıkış saatleri, ya da aynanın karşısında daha fazla mı vakit geçiriyor artık?
Sakın eşine şüphelendiğini söyleme. Sessizce uzaktan izle. Belki de senin kuruntundur.
ole bi degişiklik yokk sadece daha durgun sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?