eşim benden mi sıkıldı

Fadikfadis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
7
0
36
Konya
arkadaslar eşim benden mi skıldı anlayamıorumm. aslında genelde aynı davranıoo aramızda tartısma vb seylerde yok. sürekli askm die hitap eder. ama ben o bakısları begenmiorm. gozlerinde bana olan sevgiyi görmüorum artık. içimee de dert oldu sanki bni aldatmıs ve de sucluluk hissedio bana karsı böle hissediorum. soruorum derdn mi var. yok askm ne derdm olacak dio? bn mi evham yapıorum

arkadaslar eşim benden mi skıldı anlayamıorumm. aslında genelde aynı davranıoo aramızda tartısma vb seylerde yok. sürekli askm die hitap eder. ama ben o bakısları begenmiorm. gozlerinde bana olan sevgiyi görmüorum artık. içimee de dert oldu sanki bni aldatmıs ve de sucluluk hissedio bana karsı böle hissediorum. soruorum derdn mi var. yok askm ne derdm olacak dio? bn mi evham yapıorum

o bakışlar yeni değilse.. uzun süreli ise. evet bi değişiklik var demekki. şunu yapmalısınız mesela.
ben kocamı tanırım sanki bi rahatsızlığın yada bi sıkıntın var gibi.. bırakta anlıyım dimi de ona

o bakışlar yeni değilse.. uzun süreli ise. evet bi değişiklik var demekki. şunu yapmalısınız mesela.
ben kocamı tanırım sanki bi rahatsızlığın yada bi sıkıntın var gibi.. bırakta anlıyım dimi de ona[/Q

yaklasık bir aydır böle. soruorumm ama yokk bi derdimm askm ne olacak felan dio hep. bnm asıl derdim içimdeki beni aldatmıs gbi hissediorum. gerci adamın aldatmaya da vakti yok işten eve evden işe ama belli mi olur

her türlü hareketin de değişiklik var mı?
sana yaklaşımı, sarılması öpmesi, yatak odası
bende bakışlardan çok etkilenirim, hemen bişey olduğunu düşünürüm

neden aldatma hissine kapıldınki ben anlamadım tamam bakışlar falan çok önemli ama böyle düşünmen için bi sebep olmalı. yatak odası durumları, öpmesi sarılması ne bileyim ne değiştide böyle düşünüyosun..

sanki bni aldatmıs ve de sucluluk hissedio bana karsı böle hissediorum.

Of ne kadar senaryo yazmışsın kafanda:)
Aldatmış bir de suçluluk hissediyor bakışları...Nasılmış o bakış merak ettim ?
Belki ailesiyle veya işle ilgili bir sorun vardır,belki çıkarılma durumu sözkonusudur veya senden habersiz borç yapmıştır,kredi falan çekmiştir.
Ne bileyim suçluluk bakışlarına karşılık çok sebep olabilir.

yatak odasında bi sorun yok hatta öncekınden daha iyi bile diyebilirim. aynen dedgınız gbi eski sarılmalar felan yok. 8 aylık kızımız var onunla ilgiliyiz belki bu yuzdenn olabilir mi bilmiorum ama bakısları degişti yaa. nasıl anlatılır ki bu

Umarım düşündüğün doğru değildir. Giyim tarzı, dinlediği müzik tarzı falan değişti mi? Ya da eve giriş çıkış saatleri, ya da aynanın karşısında daha fazla mı vakit geçiriyor artık?

Sakın eşine şüphelendiğini söyleme. Sessizce uzaktan izle. Belki de senin kuruntundur.

Son düzenleme:
Umarım düşündüğün doğru değildir. Giyim tarzı, dinlediği müzik tarzı falan değişti mi? Ya da eve giriş çıkış saatleri, ya da aynanın karşısında daha fazla mı vakit geçiriyor artık?

Sakın eşine şüphelendiğini söyleme. Sessizce uzaktan izle. Belki de senin kuruntundur.

ole bi degişiklik yokk sadece daha durgun sessiz

Ben aldatacağını sanmıyordum ,evli değilim ama eskiden sözlüme karşı ben de böyleydim her an niye öyle baktın niye öyle dedin baska biri mi var diye düşünüyordum ama böyle söylemler karşı tarafı yıpratmaktan ve soğutmaktan baska bırsey yapmıyor. Eşinizin hareketlerini gözlemleyin ama ona belli etmeyin bence. Belki işiyle ilgili sıkıntısı vardır bi bakış aldatıyo anlamına gelmiyor bence.

Back
X