Eşim benden soğuduğunu söyledi ;'(

Zeymer57

~`SİZi BANA VEREN RABBİM'E HAMD OLSUN`~
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
1.366
323
323
Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum

Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
hiçbir sorun yokmuydu peki. durduk yere neden soğusunki bu adam. sizin hibi güçlü kadınlara bayılıyorum. boşanalım dediğinde hemen geri vites yapmış eşin

Neden kavga ediyorsunuz ?Sebep ne? Cocuk olunca belki bunalmıştır . Bazı erkekler sonradan alışır cocuga . Bi anlık sinirle söylemiştir belki

hiçbir sorun yokmuydu peki. durduk yere neden soğusunki bu adam. sizin hibi güçlü kadınlara bayılıyorum. boşanalım dediğinde hemen geri vites yapmış eşin
Cinsel hayatimiz azdı ama mutluyduk her yere beraber giderdik sarılmadan uyumazdi şimdi arkasını dönmeden uyumuyor.

Neden kavga ediyorsunuz ?Sebep ne? Cocuk olunca belki bunalmıştır . Bazı erkekler sonradan alışır cocuga . Bi anlık sinirle söylemiştir belki
Sogudugu Okadar belli ki ağzıyla söylemesine gerek yok bunu hissetmemeknicin aptal olmak gerek. Genelde ailesi söz konusu bizi ilk günden rahat bırakmadılar. Diğer sebepte kendisi benle evinicinde hiçbir sorunumuz yokken konuşmuyor yemek hazır mı diye bile sormuyor. Bütün gece 3 cümleyi geçmiyor konuştuğu söz bende uyumaya gittiğinde dayanamıyorumaaçıyorumaağzımı uyumuyorum gözümu. Yine cevap vermiyor bikac bisey firlatinca havaya o zaman kale alıyor beni ve başlıyoruz kavgaya.

Anneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.

gerçekten oyle olsa sonrasında gelip sarilmaz diye düşünüyorum... yani ilk başta soykedigiyle sonra yaptığı çok tezat... bir anlık öfke ile soylenmistir...henüz babalığı hazır değildir belki... erkeklerin durumu daha farklı kadında hamile oldugunuöğrenince annelik içgüdüleri basliyor ama erkeklerde babalık duygusu için biraz zaman geçmesi gerekiyor kabullenmesi için.bebek biraz büyüsün alissunlar birbirlerine.vakit gecirdikce düzelir babasi da...

gerçekten oyle olsa sonrasında gelip sarilmaz diye düşünüyorum... yani ilk başta soykedigiyle sonra yaptığı çok tezat... bir anlık öfke ile soylenmistir...henüz babalığı hazır değildir belki... erkeklerin durumu daha farklı kadında hamile oldugunuöğrenince annelik içgüdüleri basliyor ama erkeklerde babalık duygusu için biraz zaman geçmesi gerekiyor kabullenmesi için.bebek biraz büyüsün alissunlar birbirlerine.vakit gecirdikce düzelir babasi da...

Cok SEviyor kızını onların yanında hep kendimi fazlalikmisim gibi hissediyorum. Fazlasıyla alışmış gibi görünüyor. Annesi dolduruyor gibime geliyor hep .. :(

Bence sizin tavırlarınız nasıl ona da bakmak lazım. Eğer her gün ailesi yüzünden veya sudan sebeplerle kavga çıkartıyorsanız ve havaya birşeyler fırlatıyorsanız soğumuş olması muhtemel. Her tatışma boşanmayla bitseydi oooo dünyada evli insan kalmazdı. Azıcık sabır ve dağduyu hrr şeyi çözer bence. Eşiniz sonradan size barışmak için yaklaştığında bile bana acıdığın için geliyorsun diye gene araya duvar örmüşsünüz. Böyle giderse gerçekten soğuyacak sizden benden söylemesi. Her tartışmada boşanma kelimesini ağzınıza almayın. Büyü bozulmasın

Insallah düzelir cnm sana sarilmasi seni sevdiginin gostergesi bnce acima degil anlik sinirle demis
Umarim Öyledir. Kendisi ağzıyla söylemese de apaçıkortada aaslında soğuduğu . 4 yıldır arkadaşlarıyla bulunmayan adam arkadaşlarına gidecek diye benle tartışıyor. Onlarla buluşmak için planlar yapıyor . resmen benden kaçıyor.

cindiriz; post: 46120282 .!.:
Bence sizin tavırlarınız nasıl ona da bakmak lazım. Eğer her gün ailesi yüzünden veya sudan sebeplerle kavga çıkartıyorsanız ve havaya birşeyler fırlatıyorsanız soğumuş olması muhtemel. Her tatışma boşanmayla bitseydi oooo dünyada evli insan kalmazdı. Azıcık sabır ve dağduyu hrr şeyi çözer bence. Eşiniz sonradan size barışmak için yaklaştığında bile bana acıdığın için geliyorsun diye gene araya duvar örmüşsünüz. Böyle giderse gerçekten soğuyacak sizden benden söylemesi. Her tartışmada boşanma kelimesini ağzınıza almayın. Büyü bozulmasın
Sürekli dile getirmiş yorum ama o sogudum diyince söylemekten alikoyamadim kendimi. Duvar ormedim ben yastık ve battaniye ile geldim salona bebeğimi akıp o yastıkla battaniyesi alıp gitti uyumaya yanında uyurdum sonunda ama bugün yine aynıydı davranışları.

peki başka bir kadının varlığını hissediyomusun yada doğumdan sonra birazcık kendini saldın mı. bunlar yoksa eşin bir dönem için boşlukta olabilir
Kesinlikle hissetmiyorum. Ona bu konuda güveniyorum. Salmıştım toparladı kendimi kuafore gittim saçını kestirdi m makyaj yapmaya basladim giyimimi evimi yemeğimi 4 4 luk yapıyorum ama pek umrundaymis ya da anlıyormuş gibi değil hiç.

Ama bende sinir konusunda acigim var tabi

Bu kadar büyütme canım . Belki canını sıkılıyodur . Erkekler cocuk olunca bunalıma giriyolar emin ol . Tabiki cocugunu sevcek ama bunalım geciriyo olabilir . Cünkü sorumluluk yük arttı. Evlilikte böyle git geller olur. Sogudum demeyle olmaz bu işler belliki kavga ediyosunuz kendi kabuguna cekiliyo . Bazı erkekler cevap vermez kavga cıkmasın diye tabi biz kadınlar catlarız . Valla erkekler öyle karısına acımaz bence acıdığından da sarılmaz evlilikte işlerine gelmedi mi cok acımasız oluyolar . Bi süre ilgilenme umursamaz davran sen tartıştıkca inada bağlar . Kendi haline bırak git annen de kal bi kaç gün

Back
X