eşim benden sogumus

ANNALALE

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
63
2
16
İstanbul
Evet bu saat olmuş hala ağlıyorum zaten her gece ayni.3cu çocuk dan sonra eşim bana karşı çok değişmiş ilgisini kesmiş yetmedi birlikte olmak istemiyor.ve bunu açık açık söylüyor senden söğüdün seni istemiyorum. Benim kalbimi tekrar kazanman lazim diyor,3cocugum var ve küçüğü 5aylik onu gece uyutana kadar bakıyorum benim ki çoktan uykuya dalmış oluyor sabah erkenden de ise gidiyor .her gece boyle sohbet desem coktan bitti.evde çocuklarla çok yoruluyorum akşamda resim gelince bi ilgi hic olmazsa bir kaç keleme ama o da yok.hal boyle oluncada ona catasiyorum oda artik benden bu tavırlarından bıkmış senden sogudum kalbimi tekrar kazan ozaman seninle cinsellik olur diyor.göç olmazsa ceneni kapalı tut diyor.ona çok kirginim kendimi değersiz hissediyorum bir hiçbirşey gibi davranıyor bana.simdi ben nasıl içimde kan ağlarken onun kalbini kazanayimki içinden ona hic bir şey yapasim gelmiyor yemek pişirmek bile ama o bunu anlamıyor ne yapılır bu durumda? Yardim edin bana. Benmi yalnisim ?boyle devam ederse aldatmasin beni.ne hale geldik yasa nasıl davranayim ben ?acele yazdım hatalı yazmış olabilirim.

şu siteye üye olduğumdan beri erkek milletine bakışım değişti, sanki insan evladı değil de büyükbaş hayvan hepsi
kardeşim sen de deli misin üç tane çocukla bide adamın gönlünü nası kazanırım derdine düşmüşün
bu kadar fedakarlığın altına girmişin, asıl o senin gönlünü yapsın öküz

Evet bu saat olmuş hala ağlıyorum zaten her gece ayni.3cu çocuk dan sonra eşim bana karşı çok değişmiş ilgisini kesmiş yetmedi birlikte olmak istemiyor.ve bunu açık açık söylüyor senden söğüdün seni istemiyorum. Benim kalbimi tekrar kazanman lazim diyor,3cocugum var ve küçüğü 5aylik onu gece uyutana kadar bakıyorum benim ki çoktan uykuya dalmış oluyor sabah erkenden de ise gidiyor .her gece boyle sohbet desem coktan bitti.evde çocuklarla çok yoruluyorum akşamda resim gelince bi ilgi hic olmazsa bir kaç keleme ama o da yok.hal boyle oluncada ona catasiyorum oda artik benden bu tavırlarından bıkmış senden sogudum kalbimi tekrar kazan ozaman seninle cinsellik olur diyor.göç olmazsa ceneni kapalı tut diyor.ona çok kirginim kendimi değersiz hissediyorum bir hiçbirşey gibi davranıyor bana.simdi ben nasıl içimde kan ağlarken onun kalbini kazanayimki içinden ona hic bir şey yapasim gelmiyor yemek pişirmek bile ama o bunu anlamıyor ne yapılır bu durumda? Yardim edin bana. Benmi yalnisim ?boyle devam ederse aldatmasin beni.ne hale geldik yasa nasıl davranayim ben ?acele yazdım hatalı yazmış olabilirim.
ay kıyamam sanaa
yıkama camasırını
yapma yemegını
kendın ye cekıl kendı ısını yap cekıl .. kendıne zaman ayır bu sure zafında .. aılene gıt bı sure dıyemıcemm kıs kıyamet cocuklara dokunur ucu en azından boyle yap bence ...
..
bakalımm bı anlasınn kırgınlıgını
sonra al karsına konus ..

Eski konularinizda esinizi facebookta gormussunuz sanirim baskasiyla konusmalarini tam okuyamadim ama esinizin aldatmadigindan tam emin olmayin bence.
Erkekler nasil yaratıklar anlamiyorum 3 cocuk biri 5 aylık sizin ona en cok ihtiyaciniz oldugu donemlerde beyfendi soguyor. Cocuk cocuk diye diretip sonra eslerini begenmiyolar keske erkeklerde dogursaydi . Kendizine ozen gosterin onun ilgisine muhtac olmadiginizi hissettirin madem anlamiyor biraz siz umursamaz olun siz soguyun ondan bakalım o zaman nasıl hissediliyormus anlasın

şu siteye üye olduğumdan beri erkek milletine bakışım değişti, sanki insan evladı değil de büyükbaş hayvan hepsi
kardeşim sen de deli misin üç tane çocukla bide adamın gönlünü nası kazanırım derdine düşmüşün
bu kadar fedakarlığın altına girmişin, asıl o senin gönlünü yapsın öküz
:KK70::KK70::KK70:Çok hoşuma gitti büyükbaş hayvan tanımı.

hıc arkama bakmadan boşanırdım senın yerınde bu demek sen 3 cocukla ugras bırde sen onun kalbını kazancakmısın. 3 ay karısına yaklasmıyanı bosıyabılırorsun bunun farkında mı. ben olsam eve dahı sokmam onu

Benimkisi boyle düşünüyor karim cepte garanti .çocuklar küçük bir yere gidemez.doğumdan önce çalışıyordum .makyaj yapıyorum niye yapıyorsun evdesin diyor.kilo de verdim ama olmuyor

Beyefendi ne istiyor yeniden kazanmak için paşa gönlü acaba

Çocuklara olan ilgisi nasıl derdi neymiş

Yani nedir Çözemedin adam memnun isten geliyor yemek önüne konuyor televizyon izleyip sonrada ben bebeği uyutana kadar o uyumuş oluyor .şikayetimi dile getiriyorum Ama tabiki de asabi oluyorum ne zamana kadar boyle devam edecek diyorum ayrı gayri oda sucu bebeğe ve yorgunluğa atıyor yorgunmus bebegin uyumasını beklerken elinde değilmiş mis da bilmem ne aslında kavga çıkarınca da istemiyorum diyor.sinirlisin bagiriyorsun haline bak vs şeyler söylüyor

Benimkisi boyle düşünüyor karim cepte garanti .çocuklar küçük bir yere gidemez.doğumdan önce çalışıyordum .makyaj yapıyorum niye yapıyorsun evdesin diyor.kilo de verdim ama olmuyor
Nasil kazanmanı bekliyor ozel sinavı falan mi var esinizi kazanmak icin tovbe yarabbim kusura bakmayın ama esinize ben bile asiri sinir oldum . Allah size sabir versin . Komsularınıza gidın kafanızı dagıtın

Back
X