Evet bu saat olmuş hala ağlıyorum zaten her gece ayni.3cu çocuk dan sonra eşim bana karşı çok değişmiş ilgisini kesmiş yetmedi birlikte olmak istemiyor.ve bunu açık açık söylüyor senden söğüdün seni istemiyorum. Benim kalbimi tekrar kazanman lazim diyor,3cocugum var ve küçüğü 5aylik onu gece uyutana kadar bakıyorum benim ki çoktan uykuya dalmış oluyor sabah erkenden de ise gidiyor .her gece boyle sohbet desem coktan bitti.evde çocuklarla çok yoruluyorum akşamda resim gelince bi ilgi hic olmazsa bir kaç keleme ama o da yok.hal boyle oluncada ona catasiyorum oda artik benden bu tavırlarından bıkmış senden sogudum kalbimi tekrar kazan ozaman seninle cinsellik olur diyor.göç olmazsa ceneni kapalı tut diyor.ona çok kirginim kendimi değersiz hissediyorum bir hiçbirşey gibi davranıyor bana.simdi ben nasıl içimde kan ağlarken onun kalbini kazanayimki içinden ona hic bir şey yapasim gelmiyor yemek pişirmek bile ama o bunu anlamıyor ne yapılır bu durumda? Yardim edin bana. Benmi yalnisim ?boyle devam ederse aldatmasin beni.ne hale geldik yasa nasıl davranayim ben ?acele yazdım hatalı yazmış olabilirim.