esim benden tiksindi

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
konuya nasil girilir bilemem ama ben direkt olaya giriyorum.3yildir evliyim ve cocugumun varligi bu evliligi ayakta tutuyor.o bugun öyle birsey yaptiki ben bununla hala niye bu evdeyim dedirtti.calistigim.icin disardan tavuk yaptirdim onuda sradim salatayi falan vb hazirla falan neyse eve geldim salatayi yapmis sofrayi kurdum cocuk tvla seyrefiyor yet sofrasini iceri tasisana dedim e eeee falan dedi trip yapiyor hayatinda yaptigi tek isti onuda afrayla yapmslar.neyse yemege gectik olay asil burda : -----göbegini ört dedi bana ben yemek yediriyorum oglana anlamadim.neyse neeeee dedim gobegini ört ya dedi nr diyorsun sen dedim kabasin sen be dedim kilo aldin biliyorum o fa biliuor sebebini tig gibiydim ben ilac aliyorum biliyor ama resmen benden tiksindigini anlatmis oldu cok.koydu icime konusmadim o andan beri vurdum kapiyi ciktim zaten bir bu degil biz sanirim o beklenen yere gidiyoruz seviyormuyum acaba onu hala ben niye evlendimki bunla cok bitkinim ben

önceden tığ gibi olabilirsiniz ama insanlar her zaman 20 li yaşlarda kalmaz, o kiloda da kalmaz.. eşinizde bunu biliyordur muhtemelen.. bence tiksinmeden değil, üşümeyin veya çocuk yanınızda diye kapat demiştir..

hayir kizlar ben o bakisi biliyorum su an yuzune bakmadigim halde nedenbkonusmuyorsun bile demedi cok yabanci bana herzamanki gibi cocugun altini al dedi okadar cok akillidir bende onun neden dedigini diyecek kadaronu taniyorum bu ara ne oldun sen diyip duruyordu

Şimdi biz burda sadece bu olaya bakarak ee ne var bunda göbeğini ört
üşüme diye falan demiş de olabilir diye düşünüyoruz.
Evliliğinizdeki asıl sorun bu değildir. Başka soğukluklarla bu olayı ilişkilendiriyorsunuz
ve bu sonuca varıyorsunuz.
Eğer çok özel değilse o sorunlardan diyaloglardan örnekler verseniz
daha doğru yorumlar,tavsiyeler gelir diye düşünüyorum.:31:

ben anladım canım seni kırılman çok normal Allah bilir kendide üçgen değildir :27: insan nekadar bakımsız olursa olsun bitaraflarından etleride pırtlamış olsun nekadar güzel hatta ondan daha güzelinin olmadığını hissettirmesini söylemesini ister ..İnan şuan ben kendimden tiksiniyorum bi göbek yaptım ki sorma çocuktan öncede vardı ozamanda şimdide ben şuna bak iğrenç desem fıstık gibi der öper ayak tırnaklarım atar benim çıplakken keçi toynağ gibidir :52: böyle dediğimde zorla tutar ayaklarımı öper ...bunun tersini düşünüyorumda banada dese bende çok büyük tepki gösterirdim

Son düzenleme:
hayir kizlar ben o bakisi biliyorum su an yuzune bakmadigim halde nedenbkonusmuyorsun bile demedi cok yabanci bana herzamanki gibi cocugun altini al dedi okadar cok akillidir bende onun neden dedigini diyecek kadaronu taniyorum bu ara ne oldun sen diyip duruyordu

en sinir olduğum şeylerden biri de erkeklerin, eşlerinin vücutlarını eleştirmeleri.. evet yer çekimi sadece kadınlar için var, onlarda hiç göbek olmayacak.. bence altta kalmayın siz de söyleyin, "off kırışıklıklar mı başladı sende?", "saçların mı beyazlıyor? boyatsan mı acaba, böyle görüntü kirliliği" deyin mesela, görsün yapıcı!!! eleştiri nasıl oluyormuş :27:

haklısın ama büyütme tinsinti belırtısı degılkı. benımkıde belını kapat der 2 bır hıc benden tıksınıyomu acaba dıye gelmedı aklıma..

sen kilo aldıysan kendın kendınden rahatsız oluyosun belkıde dıyet vs denesen.. ben gecen kıstan buyana nerdeyse 25 kg verdım..

burda dıyet listelerıne vs bak bence.. üzülme öyle demek ıstememiş bence sen hassassın alınmıssın

Son düzenleme:
konuya nasil girilir bilemem ama ben direkt olaya giriyorum.3yildir evliyim ve cocugumun varligi bu evliligi ayakta tutuyor.o bugun öyle birsey yaptiki ben bununla hala niye bu evdeyim dedirtti.calistigim.icin disardan tavuk yaptirdim onuda sradim salatayi falan vb hazirla falan neyse eve geldim salatayi yapmis sofrayi kurdum cocuk tvla seyrefiyor yet sofrasini iceri tasisana dedim e eeee falan dedi trip yapiyor hayatinda yaptigi tek isti onuda afrayla yapmslar.neyse yemege gectik olay asil burda : -----göbegini ört dedi bana ben yemek yediriyorum oglana anlamadim.neyse neeeee dedim gobegini ört ya dedi nr diyorsun sen dedim kabasin sen be dedim kilo aldin biliyorum o fa biliuor sebebini tig gibiydim ben ilac aliyorum biliyor ama resmen benden tiksindigini anlatmis oldu cok.koydu icime konusmadim o andan beri vurdum kapiyi ciktim zaten bir bu degil biz sanirim o beklenen yere gidiyoruz seviyormuyum acaba onu hala ben niye evlendimki bunla cok bitkinim ben

yine anlatıgım bozuklugu..yine yineeeeeeeeeeeeeeee....

kilo ver sende bu sana hırs olsun.. catlasın

cok garip halleri var mesela benim hicbirseyimi almaz yani kendi cok temiz oldugundan degil benim temiz ic camadrimi bile getirsene desem ne sacmaliyordun git al der sakin demeyin titiz oyle olsa canim yanmaz aksine ev les icinde kalsa o lesde yer icer s........r afefersiniz cok tuhaf huylari var benim yanimda sulalesiyle hayatdaaaaa asla konusmaz gecer kose bucak ya sen benim kocammisin ajanmisin neyi sakliyorsun yok sevmexmis yanimda konusmayi ben pat pat anamla kavgada etsem konusurum bu ne sinsiliktir anlamam 3 yildir

ben olsam kocama kizmam kendime bakamadigim icin kendime kizarim 24 saatda bir saatini kendin icin ayirrrrr biliyorum zor diyorsundur ama yapabilirsin bende yapamam diyordum yaptimm
kocan icin deyil kendin icin zayifla bak kendineeee ister esin olsun ister olmasinnn artik zaman degisti esler dis görünüste istiyor
ben esim icin deyil kendim icin zayifladim baktim ben mutlu esim mutlu sen saglikli esim niye bu kadar kendine bakiyorsun diye catliyorrrr

adamdan vazgeçmişsin sen, herşeyi gözüne batıyor..
hayırlısı hakkınızda,
göbek ört demesine alınmamalıydın, kendiside pir pak değilmiş anlatımına göre.

hemen soğutma kendını adamdan tamam hoş değil davranışları ama sende çok sevgiyle davranmıyor gıbısın anlatımına göre eğer adamdan vazgeçmediysen konuşarak çözmeyeçalış

sorun sadece bu olsa belkide cokmu tin derim ama yanardag patlamak uzere.onun bu tuhaf halleri bitmiyor birden alisveriste alllllll cocugu ben gitcen diyor herkesin icinde herseye bagirma bunu iyi yapar giydiklerim pantolon gomlektir bana kotu kadin muamelesi yapar ya cok var ge adamiyorum cocuk var ailem zaten onunla kotu bosansam birtepki vermez herseyi birakin biz yazdan beri ayri yatiyoruz

Back
X