EŞİM BENDEN UZAKLAŞTI SANKİ :(

Ben lohusayken adamı görmek bile istemiyordum maşallah uslu bebek heralde benimki fenaydı

Sakın dert etmeyin. Bu çok normal bir süreç.
Fakat siz " soğukluk mu var" tarzında yaklaşırsanız bu şekilde o da geri adım atar. Alışkanlık yapar onda bu durum
Birşeyler yapalım modunda gezmeyin, bırakın zamana. Gonlunuzu ferah tutun, gerçekten çoğu zaman ilk zamanlar böyle olur .

Ben lohusayken adamı görmek bile istemiyordum maşallah uslu bebek heralde benimki fenaydı

Konu sahibi geceleri kayinvalidsine birakiyormus bebegini.
bu ara amma da artti minicik bebegini orda burda yatiranlar.
Insanin burnunun diregi sizlamaz mi ya nasil dayaniyorsunuz?

Canım daha yeniymiş doğumun, normaldir.Zamana bırak düzelir biraz toparlansın vucüdun.

Kizlar 1ay önce sezeryanla doğum yaptim esimle hala iliskiye girmedik kırkımın cikmasini bekliyoruz fakat sanki benden uzaklasti gece cocugu kv birakiyorum emzirmeye gidiyorum yanina ayni evde oldgmuz icin.esim bilgisayrda arkadaslariyla oyun oynuyo butun gece.bu gece de oyun oynma beraber vakit gecirelim koptuk iyce diyorum dikislerin tam duzelsin acele etme biyere gittigim yok kopmadik birbirimizden diyo.dikislerimle ne alaka film flan izleriz dyorum oralikli olmuyo.gece 3 4 te yatiyo geliyo sariliyo opuyo flan bnde sogumaya basladim..sogukluk degilde sinir oldgum icin bnde onami yaklasmasam nolur bi akil verin

öncelikle miniğiniz anneli babalı büyüsün inşallah .siz şuan lohusasınız birazda duygusallıkta var işin içinde siz ilgisizlikten yakınıyosunuz haklısınız .Oyun oynaması yerine sizinle vakit geçirmesini istiyosunuz en doğal hakkınız buda .peki normal de doğum ve bebekten önce nasıldınız paylaşımlarınız varmıy dı mesela film izlermiydiniz herzaman. yoksa işten gelip net başına geçip sonra uyurmuydu.Buarada sıkılıyor da olabilir bebekten sonra siz bebeğe yönlenince oda onları alışkanlık haline getirmiş olabilir geçici bir süreçtir bakın gönlünüzü almayı becerebiliyor 3-4 gibi gelmiş birde odunları var bunların o açıdan düşünün :))

Back
X