Eşim beni aldatıyor mu

gunes12123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
21
2
1
30
Merhaba. Eşim yıllar öncesinde görüntülü sohbet uygulamalarını kullandığını söylüyor ama ben geçen gün telefonunda yani tarihlerde Livu,tinder,sinchverfy uygulamalarina ait doğrulama kodlarını gördüm asla sozetmedim.esimin bir uygulama yada web sitelerine en son aktif olarak girdiğini nasıl bilebilirim yada başka şekilde ne öğrenebilirim ? Bildiğim bir platform değil . Asla uzulmem lütfen yönlendirin beni . Bu arada netten araştırdım kişi görmeyince bir başkası tlf no ile giriş yapmaya çalışınca kod godiyormus . Eşimin böyle saçma bir şekilde savunma yapmasını istemediğim için araştırmak istiyorum

E posta şifresini ogrenebilirseniz cok rahat bi şekilde hesaplarına giriş yapabilirsin kendi telefonundan

Bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda site ziyaret ederim, google aramalarım sadece iş odaklıdır , herhangi bir arkadaşlık sitesinin sayfasına dahi bakmışlığım yok, telefon hattım ilk ve tek hattım, buna rağmen geçenlerde -hem de bir kaç gün- cep telefonuma Facebook, Tinder ve SinchVerify doğrulama kodları geldi. Sizin durum öyle midir bilmem, ama gerçekten böyle bir şey oluyor, bilin istedim.

Benim eşime de bir ara sürekli snapchatten doğrulama kodu geliyordu. Adam yanımda oturuyor telefon masada o esnada gelmişti hatta birgün. Eşimin linkedin dışında hiçbir sosyal hesabı yok. Bazen olabiliyor bu tarz şeyler. Emin olmadan günahını almayın bence.

O uygulamaları biliyorum. En son saydığınız uygulama baş harfi t olan uygulamadan kod gelmesini sağlıyormuş demin araştırdım
Biri buluşma uygulaması. Öbürü de yazışma sesli görüntülü sohbet uygulaması. Eşiniz fena arayışa girmiş. Bir uygulamadan yanlışlıkla kod geldi diyelim ikincisinden neden gelsin. Banka hesap hareketlerini bu aralar kontrol edin

G gunes12123 diğer konunuzda da aynısını yazmıştı birisi. Bence bu ihtimali de göz önünde bulundurun. Eşinizin telefonunu rahat kurcalayabiliyorsaniz giriş yapmayı deneyin uygulamalardan birine yeni kod gelsin. Üyeliği varsa görünür muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…