- Konu Sahibi sidelya2012
İki ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonraeşim bana karşı çok değişti.benimle vakit geçirmekten hoşlanmıyo sanki.işten gelir gelmez uyumak istiyor.önceleri yoruluyodur diye düşünüyordum ama bu hep böyle olunca şüphelenmeye başladım.dershanede öğretmen eşim ve danışmadaki kızla çok samimiler aynı odadabaşbaşa oturup nete giriyorlar şakalaşiyolar.mesela bi keresinde Esimin sinirli olduğu bi anda kıza sert cikmis kız da hocam böyle yaparsaniz istifa ederim demiş.ne alaka ya.en son bugün eşimin söylediği şey beni çileden çikartti.sabah kahvalti ediyorduk ayni zamanda film izliyorduk filmdeki bi sahneden konu acildi ve bana dedi ki:bu arada ben iki gün önce betülle(danismaci kiz)dershaneye kadar beraber yürüdüm köpekten korkuyomuş da dedi.ben de:bu yaptigin çok da hos bi hareket değil görenler yanlis anlamaz mi sonuçta sen evli genç bi adamsin o da genç bekar bi bayan bu davranisini onaylamiyorum dedim yüzü düştü. Akabinde bana gereksiz ilgiler göstermeye basladi iki aydir doğru düzgün yüzüme bakmayan adam sarilmaya konuşmaya ilgili olmaya calisti sonra ise gitti.kfam iyice karisti içime kurt düştü ne olur fikirlerinizi söyler misiniz moralin çok bozuldu kimseyle paylasamiyorum...