eşim beni aldatıyor mudur ?

eşim aylık geliri 8 bin civari benim mesleğimde zor bir iş evde olmamı gerektiren bir iş , yani çalışmana gerek yok ben zaten kazanıyorum dedi geceleri nöbette olacagına evinde o demişti buda bana normal gelmişti

Allah daha çok versinde eşinin geliriyle ilgisi yok bunun istersen Koç ailesine gelin gitmiş ol ama 3 kuruş 5 kuruş neyse kendi parasını kazanmak gibisi var mı yaa, ondan sonra kadınları evlere tıkıyolar kendileri her haltı yiyolra, kendisi bi haltlar karıştıran erkek kadını eve hapsetme eğilimde ben bunu gözlemledim, kendine güveni olan adam eşide çalışsın sosyalleşsin istiyo

Yaptıklarına rağmen evlendiğinize göre kabul etmşsiniz demektir...
Böyle birşeyin tekrar olması eğer içinde varsa kaçınılmazdı...
Bence açık açık konuş acele karar verme...

insanların hayatlarında sorunlar olabilir asla bunları bu şekilde kullanmamak gerek .. işte burda bile açtığın bir kkonuyu önüne koyup seni rencide etmek isteyebiliyorlar düşünüki gerçek hayatta bu hiç unutulmuyor konu sahibi arkadaşım lütfen bu konuyu annene bile anlatma hesabını sor ama hoşgörülü de ol affetmek seni alçaltmaz yüceltir. ki bende bir on gün önce burda sıkıntımı paylaşmıştım bu şekilde önüme koycaklarını hiç düşünemedim sıkıntı etmem affettim ve gönlüm rahat ben yaşıyorum eşimlebana nasıl davrandığını biliyorum kimseyede kanıtlamak zorunda değilim allah vurmuş diyo hadı bakalım haklı olsun kendince bence eşim kendi kendini rezil etti bana bişe olmadıki...

heyy , sen benim actigim topigi kastederken cok iyiydi heralde benim özelime girerken....insanlari tahrik etmeyi cok seviyorsun sen sanirim...burda kimse kimsenin yorumuna karisamaz madem karisma benim yorumuma..töbe töbeeeeeeeeeee

Back
X