eşim beni aldatıyor napıcam ben

djc

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
45
0
16
Ankara
arkadaşlar bu aralar çok mutsuzum ama boş vericem artık

Son düzenleme:
i
arkadaşlar bu aralar çok mutsuzum eşim iş yerimizde çalıştırmak için bayan elaman aldı kadın okadar çok gülüyorki hiç ağzı kapanmıyor herkese karşı genelde tabi benim eşte boş durarmı oda ona ilgi duyuyor biliyorum facede bir arkadaşı ile yazışmış anlatmış daha öncelerdede bu sorunu yaşadım aldatıldım ozaman bir geclik dedi aileler araya girdi affettim ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum üç yaşında ve 16 yaşında iki çocuğum var küçük babasız hiç durmuyor ha şunu anlatmadım o kadında evli 3 çocuğu var evi bizim iş yerinin hemen yanında kadın çok konuşkan acaba konuşsam diyorum ama ya onunda gözü varsa kocama söyler daha bana kafayı takar eşimle konuşsam derden çıkartıyon der bana kısıtlama yapar telofon net dışarı çıkma gibi kendisiyle bu konuları hiç medeni bir şekilde konuşamayız hemen üste çıkar aileme söylesem yaşlılar üzülürler zaten hastalar babam zaten bir daha gelirsen göndermem diyor onlarlada yaşancak gibi değil babam her zaman lafı uzatır her zaman kavga yapar 20 senelik evliyim evimi çok seviyorum ne yapacağım bu adamı başka kadınlara bakmaktan nasıl engellerim ne yapıyım bilmiyorum dua ediyorum sürekli yardım edin lütfen acaba etkili bir dua varmıdır eşim gözü benden başkasını görmese ya çekip gitsem başka şehre diyorum ortaokul mezunuyum iş bulmak ev bulmak yaşayabilirmiyim geçinebilirmiyim bilmiyorum napıcam ben of Allahım yardım et bana yardım edin arkadaşlar

Allah yardımcın olsun canım ...

Kadının çok gülüyor olması eşinizle aranıza gireceği yada aralarında bir ilişki olacağı anlamına gelmezki bir bahaneyle eşinizin iş yerine gidin sürekli ve ona yapması gereken işler verin şunu yap bunu yap bana bir Çay getirirmisin vs... Patron kimmiş anlasın o varken eşinize de yakın davranın gülün eğlenin sizde kahkaha atın tabii evdede ilgileninki eşiniz şüphelenmesin

Son düzenleme:
arkadaşım eşim izinsiz hiç dışarı çıkarmaz her zaman arada geldiyor öyle habersiz gidince kızıyor kavga ediyor iş yeri iki tane yan yana tabi ben gidince eşim üst dükkanda oturuyor beni anlamasın diye biliyorum ama ben yok kenden onunla baya muhabbet ediyor gülüyor

arkadaşım eşim izinsiz hiç dışarı çıkarmaz her zaman arada geldiyor öyle habersiz gidince kızıyor kavga ediyor iş yeri iki tane yan yana tabi ben gidince eşim üst dükkanda oturuyor beni anlamasın diye biliyorum ama ben yok kenden onunla baya muhabbet ediyor gülüyor

çarşıya alışverişedemi gitmiyorsunuz ama... yok artık yanii... pazara gittim yoruldum bir çayını içmeye geldim diyin.sizde ona izin vermeyin o zaman böyle hayatmı var

baya bunalımdayım bu kadın girmeden eşim sürekli arardı oğlanı getir dükkana diye günde 2 kere giderdim şimdi aramıyor geleceğim dersem niye napıcan diyor biraz durunca hadi sizi eve bırakıyım ya oğlum git hadi evediyor çocuğa tabi rahat davranamıyor zaten üst dükkandan kamradan aşa dükkanı görüyor ben gelince rahatsız oluyor öyle samimi oluyum kacamla kadının yanında desem dengesiz biri eşim birinin yanında havalanır bozar bazen of ne yapıyım bilmiyorum

yok arkadaşım tabi çıkıyorum alışveriş yaparım geneldee ben alırım ama ararım ya akşam konuşurum yoksa kavga ediyor geçen sene biraz alıştırıyım dedim çocuk sıkılıyor diye alıp çıkıyordum iki üç ay bişey demedi sonra bir kavga gürültü neymiş araman çıkmak yokmuş

Ne desem bilemedim :50: bir kere yapan bir daha yapar diye boşuna demiyorlar :50:

Sizi kısıtlıyor ki rahat rahat takılsın :47: :47:

Eğer sessizden bir şey yapamıyorsanız.. Ben olsam,sessiz ve sakin bir ses tonuyla "o kadın geldiğinden beri bizi istemez oldun,gözümden kaçmıyor,ben aptal değilim" der ilk uyarımı yaparım.. :47: adam olsun diye..

Dua edecekseniz en iyisi, "hayırlısı neyse o olsun" diye dua edin. Bizler doğrusunu bilemeyiz. Neyin bizim için daha iyi olacağını Allah bilir :ssz:

arkadaşım allah yardımcın olsunda sen 20 sene bu adama nasıl katlandın ben anlamdım saygı diye birsey kalmamış anlattıklarına göre sevgisiz bir adam yapar bunları benmi yanlış düşünyorum diyorum ama ...

kimse yazmıyor lütfen yardım acaba büyük oğlanı alıp gitsem başka yerd hayatımı kurabilirmiyim çalışabilirmiyim yaşım daha33 bu hayat böyle mahvolacak bilmiyorum küçük olanı zaten vermez beni bulabirmi bulursa rahat bırakmaz bilmiyorum ne yapacağım

eğer aldattığına eminsen git bağır çağır rezil et herkese bunları ben olsam kocamıda kadınıda mahfederdim dükkanı başlarına yıkardım.

kimse yazmıyor lütfen yardım acaba büyük oğlanı alıp gitsem başka yerd hayatımı kurabilirmiyim çalışabilirmiyim yaşım daha33 bu hayat böyle mahvolacak bilmiyorum küçük olanı zaten vermez beni bulabirmi bulursa rahat bırakmaz bilmiyorum ne yapacağım

Böyle kaçıp gitmekle olmaz..Kaçarsan tabi bulup rahat bırakmaz..bir de iftira atar birini buldu kaçtı diye..

Madem içinizde her şey bitti.. Ailenizin yanına gidin boşanma davası açın, çocuklarınıza da nafakanızı da hakkınızı da alın.. Sonra iş bulur, ayrı eve çıkarsınız..kendi imkanlarınızla,nafakayla geçinirsiniz.. :ssz:

Söylerken kolayda biraz zor bir süreç biliyorum.. Ama madem kafanıza koydunuz dikkatli olup dik durmalısınız..

kendim istedim evlendik diye aileme hiç gitmedim babm zaten ilk başlarda kendi buldu çeksin diyordu daha yeni alırsam vermem diyor tabi bu konudan haberi yokta bazen konuşma geçince onlarlada yapılcak gibi değil sürekli kavga gürültü sinirli biri bundan çektim

kendim istedim evlendik diye aileme hiç gitmedim babm zaten ilk başlarda kendi buldu çeksin diyordu daha yeni alırsam vermem diyor tabi bu konudan haberi yokta bazen konuşma geçince onlarlada yapılcak gibi değil sürekli kavga gürültü sinirli biri bundan çektim

Canım adamın kavgasını çekeceğine babanın çenesini çek.. Zamanı gelince onların yanından taşınır,kendi hayatını kurarsın..

Eşinin aldatıp aldatmadığını daha tam bilmiyorsun ama gözünde bitti galiba :26:

yazdıklarını okudum cok sinir bozucu şeyler benım eşim borçtu sıkıntıydı ilgisizlikti derken nerdeyse ayrılıyorduk hele senınki gözünün içine baka baka aldatma hiç affetmem erkekler öyle zataen yaparım kadın bir iki affeder alışır diye ben olsan eşimin iş yerine gider onları bir daha samimi görünce bagırır çagırır ortalıgi dagitir çeker giderim bir daha durduran olmaz babam mı kızıyo boş ben hata yapıp o adamla evlenmışsem babam da haklı çıkmışsa onunla babamla konuşurum benı affedene kadar ha bu arada çoçuklarında büyuk ha deyınce yenı hayat kurulmaz ama çaba edilir karar senın ama kendinide çaresizlık içine koyma güçlü ve kararlı ol çocukların için

Sen koca sozunden cikmayan birine benziyorsun. Yanina gitsen kizarmis...suslen puslen gitt nolcak kovar mi.az da cilveli ol o kadin gibi. erkekler oyle kadinlari sever.. Evinden bir yere gitme.gerekirse pilini pirtini toplar kocan gider. Kucuk oglani birakmak da ne demek sen once ana oldugunu unutma.kocana ceza verceksin diye evladina aci cektiremezsin.birak kocani ne hali varsa gorsun.sen evlatlarinla ilgilen.

Son düzenleme:
Back
X