Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu aralar çok mutsuzum eşim iş yerimizde çalıştırmak için bayan elaman aldı kadın okadar çok gülüyorki hiç ağzı kapanmıyor herkese karşı genelde tabi benim eşte boş durarmı oda ona ilgi duyuyor biliyorum facede bir arkadaşı ile yazışmış anlatmış daha öncelerdede bu sorunu yaşadım aldatıldım ozaman bir geclik dedi aileler araya girdi affettim ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum üç yaşında ve 16 yaşında iki çocuğum var küçük babasız hiç durmuyor ha şunu anlatmadım o kadında evli 3 çocuğu var evi bizim iş yerinin hemen yanında kadın çok konuşkan acaba konuşsam diyorum ama ya onunda gözü varsa kocama söyler daha bana kafayı takar eşimle konuşsam derden çıkartıyon der bana kısıtlama yapar telofon net dışarı çıkma gibi kendisiyle bu konuları hiç medeni bir şekilde konuşamayız hemen üste çıkar aileme söylesem yaşlılar üzülürler zaten hastalar babam zaten bir daha gelirsen göndermem diyor onlarlada yaşancak gibi değil babam her zaman lafı uzatır her zaman kavga yapar 20 senelik evliyim evimi çok seviyorum ne yapacağım bu adamı başka kadınlara bakmaktan nasıl engellerim ne yapıyım bilmiyorum dua ediyorum sürekli yardım edin lütfen acaba etkili bir dua varmıdır eşim gözü benden başkasını görmese ya çekip gitsem başka şehre diyorum ortaokul mezunuyum iş bulmak ev bulmak yaşayabilirmiyim geçinebilirmiyim bilmiyorum napıcam ben of Allahım yardım et bana yardım edin arkadaşlar
arkadaşım eşim izinsiz hiç dışarı çıkarmaz her zaman arada geldiyor öyle habersiz gidince kızıyor kavga ediyor iş yeri iki tane yan yana tabi ben gidince eşim üst dükkanda oturuyor beni anlamasın diye biliyorum ama ben yok kenden onunla baya muhabbet ediyor gülüyor
kimse yazmıyor lütfen yardım acaba büyük oğlanı alıp gitsem başka yerd hayatımı kurabilirmiyim çalışabilirmiyim yaşım daha33 bu hayat böyle mahvolacak bilmiyorum küçük olanı zaten vermez beni bulabirmi bulursa rahat bırakmaz bilmiyorum ne yapacağım
kendim istedim evlendik diye aileme hiç gitmedim babm zaten ilk başlarda kendi buldu çeksin diyordu daha yeni alırsam vermem diyor tabi bu konudan haberi yokta bazen konuşma geçince onlarlada yapılcak gibi değil sürekli kavga gürültü sinirli biri bundan çektim