Arkadaşlarım aranıza yeni geldim okuyordum ama yeni kayıt oldum. 5 senedir evliyiz, onu çok seviyorum 1 buçuk aydır işe girdim. İşe de ona yardımcı olmak için girdim daha önce bir kaç defa mesaj porn vs yakaladım eşimi ki bizim cinsel hayatımız 10/10 du yani.
İşe girdiğimden beni çok yorgun geliyorum derken çok ilişkiye giremiyoruz
ayrıca eşimin telinde hep telefon var kurcalama fırsatım yok kendisi de çok yoğun çalışıyor ama hep öyleydi.
Şimdi salonda uyuyor elinden telefon düşmüyor asla. Yatağa berbaber girerdik mesela artık ben uyuyorum o sonra geliyor yada uyuyakalıyor.
İlgisiz çiçek almaz çok güzel olmuşsun demez ki ben geçerken 170 boyunda esmer güzel bir kadınım.
Kaç defa dedim bana çiçek al sev iltifat et diye öyle diyince de ilgi dilenmiş oluyorum,
Ama ben ondan bekliyor ve çok seviyorum onu ama telefonu kurcalamak gibi düşüncem var nelere bakayım? İhanet varsa bende biter son şansıydı çünkü. Çok üzgünüm kendimi çok ihmal edilmiş hissediyorum..
Anlatıyordum mesela şuna kırıldım diye kavga mı edeceksin diyor anlamıyor beni. Yada şuraya gidleim diyorum yorgun oluyor ama arkadaşları ile planlara hemen uacarak gidiyor.
İş yerime bile kavga ile çiçek yollattım düşünün.
Paramız var arabamız var ama ne gezmeye gidiyoruz ne başka birşey.