eşim beni almaya geliyormuş...

Sana bosan diyemem cunku daha cok erken. Cok iyi dusun cok iyi, hamile misin bilmiyorum ozellikle cocuktan sonra daha cok bagimli olacaksin ve oyle pat diye babanin evine gidemeyeceksin. O ailede karisik birseyler oldugu ve senin ezilecegin cok acik. O yuzden sadece ve sadece dusun...

Sana bosan diyemem cunku daha cok erken. Cok iyi dusun cok iyi, hamile misin bilmiyorum ozellikle cocuktan sonra daha cok bagimli olacaksin ve oyle pat diye babanin evine gidemeyeceksin. O ailede karisik birseyler oldugu ve senin ezilecegin cok acik. O yuzden sadece ve sadece dusun...

evet hamileyim ne yazık ki

siz sonra beraber yurtdışınamı çıkacaksınız benmi konuları karıştırdım

barışıyosan tadını çıkar madem eskileri deşme bence

ben demiştim dimi sana önceki açtığın konuda . neyse geçmişe sünger çek evine git kocanla kimseyi ilişkine karıştırma seviş eğlen hamileliğinin tadını çıkar bide artık madem seviyosun fevri davranmaaa

Sana bosan diyemem cunku daha cok erken. Cok iyi dusun cok iyi, hamile misin bilmiyorum ozellikle cocuktan sonra daha cok bagimli olacaksin ve oyle pat diye babanin evine gidemeyeceksin. O ailede karisik birseyler oldugu ve senin ezilecegin cok acik. O yuzden sadece ve sadece dusun...herşeyi düşünüyorum.bana bazı şartlar koşuyor.geldiğinde daha ayrıntılı konuşacağız

eğer dönmek istersen yaşananlardan ders alıp o şekilde hareket etmeni öneririm.
çünkü bu senin için bir fırsat kendisinin gelip alması.
kendini iyi ifade et ona ki seni anlasın.
kavgasız, gürültüsüz, tartışma olmadan kendini ifade et kuralları açıkça ortaya koy.

hakkınızda hayırlısı olsun..pişmanlık ne sizin ne de eşinizin yakın dostu olmasın..

Ne kadardır evi terk ettiniz ?

Hamilelik haberinizi alınca mı eşiniz sizi almak için gelmeye karar verdi ?

İstediğin olmuş hayırlısı olsun dikkat et kendine ve bebeğine. Bir daha daha sabırlı olup fevri kararlar vermemeni ve ailenle mutlu olmanı dilerim.

eşimi terk edip babamın evine döndüm.eşim ikimizin de hataları olduğunu söyleyip beni almaya geliyormuş.

Yeni haber,, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Toparlarsınız kendinizi hemde bebeğiniz olacakmış :emir_bebek: Hayırlısı :nazar:

Back
X