Eşim beni anlamıyor ya da işine gelmiyor

evliginize devam etmek istiyorsanız bence evinize dönün uzun ayrılıklar kafanızda kura kura eşinizden sogursunuz bence normaldede böyle şakalar yaparmı eşiniz bilmem ama gerçekten şaka yapmış olabilir :44:

ben olsam altında kalmazdım "sana başka koca lazım" "evet doğru tesbit hemen ayrılalım, seninle vakit kaybetmemek lazım, vakit kaybından başka bişey değilsin zaten " derdim...
gidecek kimsen yok dediğinde bir kaç gün eve geç gelirdim. nerdeydin derse dışardaydım canım, gerçi gidecek yerim yok ya olanlarla idare ediyorum derdim.. gidecek yer olmaması kötü bişey insan 5 - 10 yere çakılıp kalıyor doğrusu derdim...
sana istediğin zaman gel demiş ya, ben olsam pılıyı pırtıyı toplar acil dönüş yapardım. neden hemen geldin derse " istediğin zaman gel demedinmi? canım istedi geldim" derdim..
ben aramazdım, ararsa konuşurdum. Eşim bana hala der, 1 defada sen ara.. bir merak et beni.. aramam. anca bişeye ihtiyacım olur, bişe demem gerekir öyle..
normalde yemeklerimi herkes beğenir bir eşim beğenmez. bin tane kulp takar. 2 gün yemek yapmadım. aç kaldı. dün bir yalvarıyor anlatamam bir övüyor yemeklerimi anlatamam. kendimi 4 * 4 aşçı sandım. kalktım yemek yaptım. aman öve öve bitiremedi, şöyle güzel olmuşta böyle mükemmel olmuş.. ha bakayım dedim aklını başına al.. :)

Son düzenleme:
ben de eşime sana başka bi kadın lazım derim beni sinirlendirip olmadığım biri olmamı beklediğinde.

ben olsam altında kalmazdım "sana başka koca lazım" "evet doğru tesbit hemen ayrılalım, seninle vakit kaybetmemek lazım, vakit kaybından başka bişey değilsin zaten " derdim...
gidecek kimsen yok dediğinde bir kaç gün eve geç gelirdim. nerdeydin derse dışardaydım canım, gerçi gidecek yerim yok ya olanlarla idare ediyorum derdim.. gidecek yer olmaması kötü bişey insan 5 - 10 yere çakılıp kalıyor doğrusu derdim...
sana istediğin zaman gel demiş ya, ben olsam pılıyı pırtıyı toplar acil dönüş yapardım. neden hemen geldin derse " istediğin zaman gel demedinmi? canım istedi geldim" derdim..
ben aramazdım, ararsa konuşurdum. Eşim bana hala der, 1 defada sen ara.. bir merak et beni.. aramam. anca bişeye ihtiyacım olur, bişe demem gerekir öyle..
normalde yemeklerimi herkes beğenir bir eşim beğenmez. bin tane kulp takar. 2 gün yemek yapmadım. aç kaldı. dün bir yalvarıyor anlatamam bir övüyor yemeklerimi anlatamam. kendimi 4 * 4 aşçı sandım. kalktım yemek yaptım. aman öve öve bitiremedi, şöyle güzel olmuşta böyle mükemmel olmuş.. ha bakayım dedim aklını başına al.. :)

süpersinnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46:

aslında aramaması mizacı gereği olabilir. ben de çoook sinir olurdum mutlaka konuşurdum ama çok da büyütülecek birşey değil.

ama 'sana başka koca lazım' sözü yenilir yutulur cinsten değil..bunu eşine nasıl söyleyebilmiş problem burda..

bazı erkekler iş ortamında eşleriyle konuşmayı sevmezler eşinde böyle olabilir ama sana başka koca lazım lafı hoş değil:20:
bence sen eşini bir müddet kendi haline bırak erkek milleti odun ilgi göstermeyi bilmezler sende soğuk dur sürekli niye aramadın deyip ondan ilgi beklediğini söyleme onu şımartma bakalım ne yapacak:31:

benim eşimde böyle davranırdı ama asla öyle bir cümle kurmadı çok ağır olmuş..
eğer hiç bir yanlışı yoksa başka biri falan daha önce şuanda şüpheli durumları yoksa
sizde çok üstüne düşmeyin aradınız yada o aradığında çok uzatmayıp siz kapatmaya çalışın ve
eve döndüğünüzde onun ilgilendiği şeylerle sizde biraz ilgileninki o konulardan konuşabilesiniz belki
kendi ilgi alanlarından konuşulması hoşuna gidebilir..
benim düşüncem mutlaka bir diyalog kurulmalı yoksa erkekler
bellı etmeselerde ilk yüz veren kızlarla ilgilenebiliyolar.
bir boşluğa düşmesinler yeterki.inşALLAH bir yolunu bulup anlaşırsınız...
birde ne kadar konuşursanız konuşun anlamıcaktır.o yuzden onu çok önemsemediğinizi
ona farkettırın aynı zamandada güzel konular açmaya çalışın onun ilgileneceği..

seni istediğin kadar sık aramaması ve bu konuda rahatsız olduğun diğer hususlar karalter meselesi olabilirde aklı başında hiçbi erkek sinirlede olsa sana başka koca lazım demez bence, sen bana başka koca lazım desen ne derdi acaba

evliginize devam etmek istiyorsanız bence evinize dönün uzun ayrılıklar kafanızda kura kura eşinizden sogursunuz bence normaldede böyle şakalar yaparmı eşiniz bilmem ama gerçekten şaka yapmış olabilir :44:

mesela kızdırdığında beni şakayla karışık git daha iyi bırını bul derim.onun cvabı ayıp ettın bı tane mı der gülerek.zaten örnek olarak bunu verdi aynı onun gibi şaka dedi.

söylediğime bin pişman oldum bu şekılde düşüneceğin hiç aklıma gelmedi dedi yukardakı örneği vererek

harikasın ama o anda dondum kaldım sadece suratına kapatmamak için zor tuttum kendımı.

eve geç gıtmem ters teper ama ona söylemeden gideceğim eve.ilk cümlenı söylemek isterdım geç kalmadım umarım aynısını söyleyeceğim ama yüzüne

inşallah bende söylettıreceğim niye aramıyorsun die

kendımı kötu hıssettım yaa zorla kendını sevdırmeye çalışan,ilgisine muhtaç bırıyım gibi kaldırdım bı yerlerını

seni istediğin kadar sık aramaması ve bu konuda rahatsız olduğun diğer hususlar karalter meselesi olabilirde aklı başında hiçbi erkek sinirlede olsa sana başka koca lazım demez bence, sen bana başka koca lazım desen ne derdi acaba

bılmıyorum asla o nıyetle demedım dedı

offff kötuyum halaa :(

herşeyi geçtım o sözü benı çok incitti

şaka olduğunu söyleyınce sınırlenıyorum daha böyle konuşmuyor muyduk şakalaşmıyor muyduk aklıma bıle gelmedı dedi

patavatsız mı ne?? ben hala anlamadım

ŞİMDİ ARKADAŞLAR TMM KONUŞAYIM AMA NE DİCEM

NERDEN BAŞLAYACAĞIM BAZEN DIYORUM HİÇ KONUŞMA BUNLARI İLGİLENME

O ZAMANDA BEN TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM

bu durumun bekar halini yaşadım da sonu bitiş oldu
tabi bekarlık başka evlilik başka.(ama dfevam etseymişiz devamda da degişmicekmiş onu gördüm şuan..)
bence güzelce konuş git erkenden evine kalma başka yerde canım hatta sabah toparlan git gidebilirsen
onun dahaberi olmasın git bakalım tepkisi ne olacak:46:

bu durumun bekar halini yaşadım da sonu bitiş oldu
tabi bekarlık başka evlilik başka.(ama dfevam etseymişiz devamda da degişmicekmiş onu gördüm şuan..)
bence güzelce konuş git erkenden evine kalma başka yerde canım hatta sabah toparlan git gidebilirsen
onun dahaberi olmasın git bakalım tepkisi ne olacak:46:

:( üzüldüm hayırlısı olsun.karşına daha iyi hayırlısı çıkar umarım

aslında eşim iyi insandır ama odunluk yapıyor mu hemdee çokkkkk

benı de üzüyor ama bılerek ama bılmeyerek Allah yukarda

memleketımı ailemı bıraktım onun için sevdiğim için haketmıyorum ve gözüne bakıyorum ne diyecek ne isteyecek die

belkı kabahat bendee yüz verdimmm :/

harikasın ama o anda dondum kaldım sadece suratına kapatmamak için zor tuttum kendımı.

eve geç gıtmem ters teper ama ona söylemeden gideceğim eve.ilk cümlenı söylemek isterdım geç kalmadım umarım aynısını söyleyeceğim ama yüzüne

inşallah bende söylettıreceğim niye aramıyorsun die

kendımı kötu hıssettım yaa zorla kendını sevdırmeye çalışan,ilgisine muhtaç bırıyım gibi kaldırdım bı yerlerını

bence yeniden eski konuyu açma. ama kırgınlıklarını dile getir. anında tepki versen olurdu. ama aradan zaman geçince yapacağın tek bişey var oda oturup konuşmak.
sıkıntılarını ve kırgınlıklarını dile getirmelisin. bağırıp çağırıp ağlayarak değil, doğru dürüst karşısına geçip konuşarak çözebilirsin.

bence yeniden eski konuyu açma. ama kırgınlıklarını dile getir. anında tepki versen olurdu. ama aradan zaman geçince yapacağın tek bişey var oda oturup konuşmak.
sıkıntılarını ve kırgınlıklarını dile getirmelisin. bağırıp çağırıp ağlayarak değil, doğru dürüst karşısına geçip konuşarak çözebilirsin.

msjlarını aldım ben özel msj gönderemıyorum.

evet şaka yaptığını söyledı ama ben sıkıntımı dile getirirken pat die söyledi o cümleyi

eğer şaka yaptıysa o an ben 'söylenecek laf mı? ben sana böyle yapıyor muyum? ' dediğimde sadece geri aldım tmm dedi.

o anda şaka yapmıştım demeliydi.

haklısın oturup konuşacağım sakince zaten şuan kendısı hiç birşey olmamış gıbı davranıyorr

ne olursa olsun kırıldım

konu başlığım değişmiş yeni farkettım sanırım başlığım eksik yeterınce açık değildi enazından öğrenmiş oldum :)

bende konumu arıyorum öğrenemedım ben hala kullanmayı siteyi

ifadelerı kullanamıyorum ben ndn yok ki :/

Back
X