Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam altında kalmazdım "sana başka koca lazım" "evet doğru tesbit hemen ayrılalım, seninle vakit kaybetmemek lazım, vakit kaybından başka bişey değilsin zaten " derdim...
gidecek kimsen yok dediğinde bir kaç gün eve geç gelirdim. nerdeydin derse dışardaydım canım, gerçi gidecek yerim yok ya olanlarla idare ediyorum derdim.. gidecek yer olmaması kötü bişey insan 5 - 10 yere çakılıp kalıyor doğrusu derdim...
sana istediğin zaman gel demiş ya, ben olsam pılıyı pırtıyı toplar acil dönüş yapardım. neden hemen geldin derse " istediğin zaman gel demedinmi? canım istedi geldim" derdim..
ben aramazdım, ararsa konuşurdum. Eşim bana hala der, 1 defada sen ara.. bir merak et beni.. aramam. anca bişeye ihtiyacım olur, bişe demem gerekir öyle..
normalde yemeklerimi herkes beğenir bir eşim beğenmez. bin tane kulp takar. 2 gün yemek yapmadım. aç kaldı. dün bir yalvarıyor anlatamam bir övüyor yemeklerimi anlatamam. kendimi 4 * 4 aşçı sandım. kalktım yemek yaptım. aman öve öve bitiremedi, şöyle güzel olmuşta böyle mükemmel olmuş.. ha bakayım dedim aklını başına al.. :)
evliginize devam etmek istiyorsanız bence evinize dönün uzun ayrılıklar kafanızda kura kura eşinizden sogursunuz bence normaldede böyle şakalar yaparmı eşiniz bilmem ama gerçekten şaka yapmış olabilir :44:
ben olsam altında kalmazdım "sana başka koca lazım" "evet doğru tesbit hemen ayrılalım, seninle vakit kaybetmemek lazım, vakit kaybından başka bişey değilsin zaten " derdim...
gidecek kimsen yok dediğinde bir kaç gün eve geç gelirdim. nerdeydin derse dışardaydım canım, gerçi gidecek yerim yok ya olanlarla idare ediyorum derdim.. gidecek yer olmaması kötü bişey insan 5 - 10 yere çakılıp kalıyor doğrusu derdim...
sana istediğin zaman gel demiş ya, ben olsam pılıyı pırtıyı toplar acil dönüş yapardım. neden hemen geldin derse " istediğin zaman gel demedinmi? canım istedi geldim" derdim..
ben aramazdım, ararsa konuşurdum. Eşim bana hala der, 1 defada sen ara.. bir merak et beni.. aramam. anca bişeye ihtiyacım olur, bişe demem gerekir öyle..
normalde yemeklerimi herkes beğenir bir eşim beğenmez. bin tane kulp takar. 2 gün yemek yapmadım. aç kaldı. dün bir yalvarıyor anlatamam bir övüyor yemeklerimi anlatamam. kendimi 4 * 4 aşçı sandım. kalktım yemek yaptım. aman öve öve bitiremedi, şöyle güzel olmuşta böyle mükemmel olmuş.. ha bakayım dedim aklını başına al.. :)
seni istediğin kadar sık aramaması ve bu konuda rahatsız olduğun diğer hususlar karalter meselesi olabilirde aklı başında hiçbi erkek sinirlede olsa sana başka koca lazım demez bence, sen bana başka koca lazım desen ne derdi acaba
bu durumun bekar halini yaşadım da sonu bitiş oldu
tabi bekarlık başka evlilik başka.(ama dfevam etseymişiz devamda da degişmicekmiş onu gördüm şuan..)
bence güzelce konuş git erkenden evine kalma başka yerde canım hatta sabah toparlan git gidebilirsen
onun dahaberi olmasın git bakalım tepkisi ne olacak![]()
harikasın ama o anda dondum kaldım sadece suratına kapatmamak için zor tuttum kendımı.
eve geç gıtmem ters teper ama ona söylemeden gideceğim eve.ilk cümlenı söylemek isterdım geç kalmadım umarım aynısını söyleyeceğim ama yüzüne
inşallah bende söylettıreceğim niye aramıyorsun die
kendımı kötu hıssettım yaa zorla kendını sevdırmeye çalışan,ilgisine muhtaç bırıyım gibi kaldırdım bı yerlerını
bence yeniden eski konuyu açma. ama kırgınlıklarını dile getir. anında tepki versen olurdu. ama aradan zaman geçince yapacağın tek bişey var oda oturup konuşmak.
sıkıntılarını ve kırgınlıklarını dile getirmelisin. bağırıp çağırıp ağlayarak değil, doğru dürüst karşısına geçip konuşarak çözebilirsin.