eşim beni bir yere göndermek istemiyor :P

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
hafta içi 8/5 çalışıyorum.Eve gittiğimde ev işi cocukların bakımı derken zaten bi yere çıkma fırsatım olmuyor hafta sonu bir gün temizlik cogu pazar da evde pinekliyoruz zaten.:işsiz:cocuklar küçükler bir yerlere cıkmak zor oluyor.ikiz bebek arabası biri dursa öteki durmaz zaten.hafta içi öğle araları ise arkadaşlarla bazen öğle arası Avm de gezelim flan diyoruz eşim göndermek istemiyo binbir zahmetle gönderir ."konum at ,yok kaç kişisiniz,işe geç kalmadınız mı."ne istiyor anlamadım.ben onun eşiyim esiri değil.kendisi bir yere çıkmadıgı gibi beni de göndermek istemiyor.30 yaşında kadınım yeter artık dedim.senden bidaha izin almıycam sadece söyliycem ya gitsem ne olacak huzursuz olduktan sonra.Ataerkil erkeklerden nefret ediyorum :KK53:ve maalesef aynısı bende var.:sopa::sopa::sinirli:

hafta içi 8/5 çalışıyorum.Eve gittiğimde ev işi cocukların bakımı derken zaten bi yere çıkma fırsatım olmuyor hafta sonu bir gün temizlik cogu pazar da evde pinekliyoruz zaten.:işsiz:cocuklar küçükler bir yerlere cıkmak zor oluyor.ikiz bebek arabası biri dursa öteki durmaz zaten.hafta içi öğle araları ise arkadaşlarla bazen öğle arası Avm de gezelim flan diyoruz eşim göndermek istemiyo binbir zahmetle gönderir ."konum at ,yok kaç kişisiniz,işe geç kalmadınız mı."ne istiyor anlamadım.ben onun eşiyim esiri değil.kendisi bir yere çıkmadıgı gibi beni de göndermek istemiyor.30 yaşında kadınım yeter artık dedim.senden bidaha izin almıycam sadece söyliycem ya gitsem ne olacak huzursuz olduktan sonra.Ataerkil erkeklerden nefret ediyorum :KK53:ve maalesef aynısı bende var.:sopa::sopa::sinirli:
Çok garip aksine istediğin yere git demesi lazım .

Maalesef psikolojide buna yansıtma diyorlar.
Eşlerini aldatma potansiyeline sahip kişiler karşılarındaki eşini de böyle zannedip paranoyaklaşıyorlar.

Maalesef psikolojide buna yansıtma diyorlar.
Eşlerini aldatma potansiyeline sahip kişiler karşılarındaki eşini de böyle zannedip paranoyaklaşıyorlar.
ya aslında cok güvnir fakat neyin kafasını taşıyor anlamadım.

Ataerkillik bu değil. Eşin özgüvensiz muhtemelen. Yada kişi kendinden bilir işi mantığıyla ilerliyor.. Yada asosyallik tavan yapmış,biyere çıkmak anormal geliyor.
ondan sonra cıvıl cıvıl kadınların hayatını mahveediyorlar.

Esiniz sizi kiskaniyor, bir yandan güzel bisey. Ama onu sizinle gelmesine ikna edin. Görsün ne yaptiginizi, nasil vakit gecirdiginizi. Belki hosuna gider ara da katilir, ya da gitmez, siz kizlar ne yaparsaniz yapan der ve sizi rahat birakir.

Aranizda güvensizlik sorunu oldumu?

Esiniz sizi kiskaniyor, bir yandan güzel bisey. Ama onu sizinle gelmesine ikna edin. Görsün ne yaptiginizi, nasil vakit gecirdiginizi. Belki hosuna gider ara da katilir, ya da gitmez, siz kizlar ne yaparsaniz yapan der ve sizi rahat birakir.

Aranizda güvensizlik sorunu oldumu?
hayır asla güven sorunu yok ya da ben öyle sanıyorum 5 yıllık evliyim nerdeyse bu daha neyin kafası bunlar aşılmış olmalı artık.

Sizin eşiniz çok iğrenç biri
bu adamdan niye bosanmadiginizi ben anlamıyorum
gittiğiniz her yeri de söylemeyin ne gereği var
konumu da cikmadan atın
kadınların en nefte-ret ettiği erkek tipi.

bence eşiniz sizin hoş zaman geçirmenize tahammül edemiyor yani kendinize yetmenize dayanamıyor sadece ona muhtaç olun vs vs istiyor o yüzden karışıyor gibi geldi bana güvensizlik değil sanki

ondan sonra cıvıl cıvıl kadınların hayatını mahveediyorlar.
Bence kadınlar kendi hayatlarını bu hale getiriyor. Evlenmeden önce hiç tanımadınız mı ? Ozaman çok mu farklıydı ? Haftaiçi çalışıp haftasonu bigün temizlik bigünde evde pineklediğimi hayal ettimde çok sıkıcı. Siz hareketlendirin çocuklar asla engel değiller..

Back
X