Eşim beni çok boğuyor, dayanamıyorum...

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
slm arkdaşlar şuam konuşcak tek dostum bile yok kk'dan başka...
eşim diretmelrinden her şeyi istedği gib hallatmesinden bıktım evlilğimz bozlumasın diye her şeyi yaptım takılarımı bile verdim hepsini sattık araba alıcam diye...
ben sürekli düzelsin diye uğraşıyorum o yok dar giynimşim yok yakası açıkmış...artık bunlarla uğraşmasından bkıtım beni severkende isterken de giyimim biliyordu....şimdi her şeye müdahale...
bugün yorgun argın işten çıkmışım durakta bekliyorum eşimi gelsinde biraz gezelim sonrada eve döneriz dedik.....durağa gelir gelmez yok senin yakan açık halbuki şal vardı adamın biri sana bakıyodu gögüslerin görnüyodu sen eve git seni gördüm yine moralimi bozdun falan falan....mızmızlandı durdu bende bindim geldim...ama yolda ağlıyorum....çok sıkıldım bu kadar kısa sürede evlilktn beni bunalltı.....kendisinde bahane ldu gece 12de gelmek için bunu da kullanır gece 12 de gelir....

Senin kıyafetlerinin sorun olmadığı ve eşinin geç gelmediği zamanlarınız nasıl geçiyor?

Genel olarak bakıldığında bu iki şey haricinde nasıl ilişkiniz?

yıllık mı 9aylık evliyiz hiç arkdaşlarıyla takılıyo alkolunu da alıyor .....

ahhh canımm çokta yeniymiş daha ya.resmen kendi suçunun üstünü örtmek için sana yüklenio yani z.yağı gibi üste çıkıyo.alıp karşına konuş dicem ama konuşmuşsundur sanırım ne dio konuşunca.
peki araba alcam die altınlarını vermişin arabayı aldımı?

Senin kıyafetlerinin sorun olmadığı ve eşinin geç gelmediği zamanlarınız nasıl geçiyor?

Genel olarak bakıldığında bu iki şey haricinde nasıl ilişkiniz?

aslında gerçeği söylemek gerekirse problmem olmadığı zaman erken gelir ama problm olduğu zamanda geceyi bulur alkollu gelir ama benden ligi sevgi bekler ayrı yatmamı ister.....bende alkollu olduğu içn üzerine çok gitmem...beni kızdıran şey şu ben çalışyorum çaılştığm yerde erkek saysı daha fazla bayan 3 tane falan o zaman karışmıyorda yok o dar bunun yakası açık namuslum tirplari yapiyor....erkeksen tam kıskan sade giydilerinle namus oluyo sanki.....

ahhh canımm çokta yeniymiş daha ya.resmen kendi suçunun üstünü örtmek için sana yüklenio yani z.yağı gibi üste çıkıyo.alıp karşına konuş dicem ama konuşmuşsundur sanırım ne dio konuşunca.
peki araba alcam die altınlarını vermişin arabayı aldımı?

canım daha 2gün oldu satalı alıcam diyo bankada para....

Ayy ÜzÜldÜm ya neden bÖylekı 9 aylık bır evlılık... KonuŞtun mu hıÇ ..neden bÖyle yapıyorsun dıye ?

eşimn tayini doğuya çıktı burası çok tutucuymuş erkekleri sapıkmış falan diyo...onun içn bana çok müdahale ediyormuş...

Sizi konularınızdan çok iyi hatırlıyorum .

Edepsiz görümceleriniz sizi dövmeye kalkışmıştı.

6 aylık evliyken eşiniz face deki profilindeki evli yazısını değiştirip bekar yazmış ve birsürü kız eklemiş listesine...Bu konunuzu da okudum şimdi.

Eşinizle olan sorunlarınız sadece bunlardan ibaret değilmiş bence.

Sizin bir konunuz daha vardı bu kişiyle evlendiğinize pişmanlık duyuyorsunuz gibi birşeydi.Eski sevgilinizi unutamadığınızı felan da yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.

Severek evlenmediniz dimi siz ?

yani steywer evlenik 2 yıl bir görüşmenin sonunda zaten ailesi başka muamma onlarla konuşmuyorum eşiminde onlaradan alta kalır yani yok sorun şu ki eşim evlenmeden önce ve sonra farklılaştı....yoksa evlnirmiydim.....

oh maşşallah kendileri arkadaşlarıyla 12lere kadar gezer tozar alkol alır ,karısının üstünde şal olmasına rağmen onu azarlar giyimine laf söyler.
şu erkekleri bu anneler böyle yetiştirdi galiba.. o anneleride aynı kafadaki anneler.
.tabii babalarıda unutmamak lazım:).
siz herşeyi yapabilirsiniz,
erkeksiniz.
.çünkü siz bir prenssiniz.
ama kadınlar yapamaz ,onlar hükmedeceğiniz yaratıklardır.
hükmedin karışın,
bu yetiştirilişlede bu tarz erkekler astığım astık kestiğim kestik oldular.
vede kkda gördüğüm kadarıylada epey fazlalar.
yazık gerçekten
buldımcuklar ya.

oh maşşallah kendileri arkadaşlarıyla 12lere kadar gezer tozar alkol alır ,karısının üstünde şal olmasına rağmen onu azarlar giyimine laf söyler.
şu erkekleri bu anneler böyle yetiştirdi galiba.. o anneleride aynı kafadaki anneler.
.tabii babalarıda unutmamak lazım:).
siz herşeyi yapabilirsiniz,
erkeksiniz.
.çünkü siz bir prenssiniz.
ama kadınlar yapamaz ,onlar hükmedeceğiniz yaratıklardır.
hükmedin karışın,
bu yetiştirilişlede bu tarz erkekler astığım astık kestiğim kestik oldular.
vede kkda gördüğüm kadarıylada epey fazlalar.
yazık gerçekten
buldımcuklar ya.

evet çok haklsıınz....namusun ölçütünü giyim kuaşmda arıyan küçkü beyinli biriymiş maalesef....

Resmen giyiminiz bahane olmuş..

o zaten sizi bırakıp arkadaslarıyla gece 12 lere kadar içmek istiyormuş..

daha elle tutulur bir sebep bulsaymış bari..

Buara alakasız olacak ama,alıntı yapmak için mesajların sağ tarafında alt kısımlarda alıntı yap ibaresi bulunur ona bastığınız zaman kolayca alıntı yapabilirsiniz.

Buara alakasız olacak ama,alıntı yapmak için mesajların sağ tarafında alt kısımlarda alıntı yap ibaresi bulunur ona bastığınız zaman kolayca alıntı yapabilirsiniz.

biliyorum ama bazen uğraşmak isteimyorum okadar:):)bazende yapıyorum alıntıyı:):)

Resmen giyiminiz bahane olmuş..

o zaten sizi bırakıp arkadaslarıyla gece 12 lere kadar içmek istiyormuş..

daha elle tutulur bir sebep bulsaymış bari..

aslında her zaman dışarı çıkmaz hafta bir yada 10 günde bir ama bu konu sürekli aramızda tartışma konusu....

Back
X