Eşim beni çok boğuyor, dayanamıyorum...

eşinin bu gecenin bi körüğne kadar gezdiği arkadaşları erkektir umarım...
benim eşim böyle bi bahaneyle bunu yapsa; eve 12de gelse ve ayrı yatmak istese başka şeylerden de şüphelenirim...
eşin bir de kendisine laf gelir diye sizi kısıtlayacağına; kendisi laf getirmemeye uğraşıp 9 aylık karısını evde yanlız bırakmasın...
biraz pasif kalmışsınız alınmayın ama... eşiniz maşallah istediği gibi at oynatıyor tabiri caizse... artık dişinizi göstermeniz lazım biraz...

artık bu konulardan tartışmaktan bunaldım aslında herzaman anlatırım....ama anlamak istemeyene laf geçmez....sabit fikirli yani zor değiştirmemiyorum beceremiyorum keşke yapabilsem ama olmuyo işte..

O gün kaçta geldi eşin eve mirmirmirmir

canım ben de çok şaşırdım ama o gün beni küsüp eve geldiğmde 1 kere aradı açmadım ikincisnde açtım trip yapcaksn gelmicem dedi ne halin varsa gör dedim ne yapaprsan yap sonra 8bçuk gibi geldi gece kalmadı ama bi şey olduğu zaman hep geç gelmekle alkol almakla tehtit eder para harcar sonra senin yüzünden harcadım der...ben kavga edip tatışmsamda aileleyle sorun var hemen olnara sızlanır zaten annesi ve ablası beni sevmiyor...

canım ben de çok şaşırdım ama o gün beni küsüp eve geldiğmde 1 kere aradı açmadım ikincisnde açtım trip yapcaksn gelmicem dedi ne halin varsa gör dedim ne yapaprsan yap sonra 8bçuk gibi geldi gece kalmadı ama bi şey olduğu zaman hep geç gelmekle alkol almakla tehtit eder para harcar sonra senin yüzünden harcadım der...ben kavga edip tatışmsamda aileleyle sorun var hemen olnara sızlanır zaten annesi ve ablası beni sevmiyor...

Bu nasıl evliliktir ya tehdit ediyorsa kendine yapıyor çocuk mu bu adam.

canim sen dogru bildigin düsüncelerinden taviz verme kesinlikle..evlenmeden öncede bölemiydi,ki bizim erkeklerde bazen hic belli olmuyo evlenene kadar sussarlar evlendikden sonra sevgiliyken sözü bile olmayan seyler sözkonusu bile olur sasip kalirsin..Esin baska seylere kafasina takip seni (giyiminiv.s.a.)bahane ediyor olabilirmi benim ilk o aklima geldi..

canim sen dogru bildigin düsüncelerinden taviz verme kesinlikle..evlenmeden öncede bölemiydi,ki bizim erkeklerde bazen hic belli olmuyo evlenene kadar sussarlar evlendikden sonra sevgiliyken sözü bile olmayan seyler sözkonusu bile olur sasip kalirsin..Esin baska seylere kafasina takip seni (giyiminiv.s.a.)bahane ediyor olabilirmi benim ilk o aklima geldi..

canım eşim lhala yeterli olgunluğa erişemiş aileside çocuk gib yetiştrmiş....

Bu nasıl evliliktir ya tehdit ediyorsa kendine yapıyor çocuk mu bu adam.

bilmiyorum canım bu nezamna kdar sürer benimde burda bi tek akrabam bile yok gidecek yerimin de olmadığını biliyor onun rahatlıığ davar kendi ailem olsa isterse gece 1 olsun giderim arada 7 saat olunca her küstüğünde gidenmiyorsun işte....

1 sene bile olmamis en güzel dolu dolu gecicek zamanlariniz oysa arkadas ortamida etkiliyordur onu insallah bu süreci kisa zamanda atlatirsiniz canim

artık bu konulardan tartışmaktan bunaldım aslında herzaman anlatırım....ama anlamak istemeyene laf geçmez....sabit fikirli yani zor değiştirmemiyorum beceremiyorum keşke yapabilsem ama olmuyo işte..

ozaman artık birşeyleri konuşarak değil icraate geçirerek çözmeye çalışın... o gece 12de geliyorsa eve siz de gidin biyerlere aynı saatte gelin eve... başlangıç olarak belki bu ii bi ders olabilir ona da

arkadaşım eşin burdakiler sapık diyormuş ya o sapıklardan biride kendisi olmasın insan fikrini hayatına yansıtır bana göre

işin zor eşin daha olgunlaşmamış belli tavrını koyman lazım benim eşimde geç gelir eve bazen arkadaşlarıyla takılır ama geç demem 9 filan bazen gündüz lak lak yapmaktan çalışamaz akşam çalışır 10 da filan gelir ben kızarım surat yaparım az çok korkar yani sen de tavrını koy adam resmen bahaneleri kullanarak eve gelmiyo namusla bilmem neyle hiç alakası yok bence hepsi bahane

hayatım maalesef erkekler sanki bunu yapmayı toplumsal bir görev biliyor.okumuşundan cahiline hepsinde var bu.benimki yeni çıkarken streç pantolon sana çok yakışıyor seksi oluyorsun diyordu.2 yıla yaklaştık şimdi giyme diyor.erkek arkadaşlarımla görüşmeme bişey demiyordu şimdi istemiyor.nerden geldin nereye gittin demezdi şimdi günün raporunu alıyor.yaşımızda küçük değil.o 32 ben 28.ben öğretmen o doktor.yani ne yaş ne meslek buna engel değil.hödüklük bunların mayasında var.

Bu erkekler madem eşlerinin kapalı olmasını istiyor, neden o zaman kapalı biriyle evlenmiyorlar da açık olan birini kapatmaya çalışıyorlar bir türlü anlamıyorum ve çok acaip sinir oluyorum...

Back
X