bugün yorgun argın işten çıkmışım profilinzde çalışmıyorum yazıyorda tuhafıma gitti
işe yeni grdim 3 hafta oluyor ve değiştimedim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yorgun argın işten çıkmışım profilinzde çalışmıyorum yazıyorda tuhafıma gitti
eşinin bu gecenin bi körüğne kadar gezdiği arkadaşları erkektir umarım...
benim eşim böyle bi bahaneyle bunu yapsa; eve 12de gelse ve ayrı yatmak istese başka şeylerden de şüphelenirim...
eşin bir de kendisine laf gelir diye sizi kısıtlayacağına; kendisi laf getirmemeye uğraşıp 9 aylık karısını evde yanlız bırakmasın...
biraz pasif kalmışsınız alınmayın ama... eşiniz maşallah istediği gibi at oynatıyor tabiri caizse... artık dişinizi göstermeniz lazım biraz...
O gün kaçta geldi eşin eve mirmirmirmir
canım ben de çok şaşırdım ama o gün beni küsüp eve geldiğmde 1 kere aradı açmadım ikincisnde açtım trip yapcaksn gelmicem dedi ne halin varsa gör dedim ne yapaprsan yap sonra 8bçuk gibi geldi gece kalmadı ama bi şey olduğu zaman hep geç gelmekle alkol almakla tehtit eder para harcar sonra senin yüzünden harcadım der...ben kavga edip tatışmsamda aileleyle sorun var hemen olnara sızlanır zaten annesi ve ablası beni sevmiyor...
canim sen dogru bildigin düsüncelerinden taviz verme kesinlikle..evlenmeden öncede bölemiydi,ki bizim erkeklerde bazen hic belli olmuyo evlenene kadar sussarlar evlendikden sonra sevgiliyken sözü bile olmayan seyler sözkonusu bile olur sasip kalirsin..Esin baska seylere kafasina takip seni (giyiminiv.s.a.)bahane ediyor olabilirmi benim ilk o aklima geldi..
Bu nasıl evliliktir ya tehdit ediyorsa kendine yapıyor çocuk mu bu adam.
artık bu konulardan tartışmaktan bunaldım aslında herzaman anlatırım....ama anlamak istemeyene laf geçmez....sabit fikirli yani zor değiştirmemiyorum beceremiyorum keşke yapabilsem ama olmuyo işte..