eşim beni çok şaşırttı yardım edin

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
arkadaslar ben bı bucuk yıllık ewlıyım smdıye kadar eşimdende annesindende bklemediğim seyler grdüm ama sabrettim ama bu son olay beni şok ettı eşimin benden önce bi nişan attıgını gecen gun bska birinden öğrendim we şok oldum banada ailemede bu hc bı sekılde soylenmedi kendimi salak yerne koyulmuş gbi hissettim ne yapmalıyımmm

yapacak bişey yok eşine neden gizlediğini sor
saçmalamadan bir cevap verebilirse ''benden bişey gizleme bundan sonra ''de

sordum üzülmemen için solemedim dedi ama çok zoruma gitti benim bu soylenmesi gereken bişeydi ve ben gecmişi ciddi anlamda takıntı yapan biriyim :( düşünsene herkes biliyomuş bi ben bilmiyomuşum

takıntı yaparım demişsiniz ya. bildiği için mi söyleyemedi ki. ondan vazgeçersiniz düşüncesiyle.

nişan atmak kötü birşey değil, anlatmamak saklamak kötü....

takıntı yaparım demişsiniz ya. bildiği için mi söyleyemedi ki. ondan vazgeçersiniz düşüncesiyle.

nişan atmak kötü birşey değil, anlatmamak saklamak kötü....

ewet işte zaten en çok takıldığım mesele bu yalan soyledi bana güvenim sarsıldı bılıyorum wazgecerim diye soylemedi ama ne biliyim başkasından duyma ıhtimalimi düşünmeliydi kendi solemiş olsaydı bu kadar koymuycaktı bana

sordum üzülmemen için solemedim dedi ama çok zoruma gitti benim bu soylenmesi gereken bişeydi ve ben gecmişi ciddi anlamda takıntı yapan biriyim :( düşünsene herkes biliyomuş bi ben bilmiyomuşum

Kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz aslında.
Takıntı haline getirmemeniz için.
Ama yinede saklanmamalıydı.

insanın güvenini sarsacak bi olay tabiki çünkü hayatını paylaştığın kişinin herşeyini bilmek istersin. elbette insanlar nişanlanıp ayrılabilir, ya da evlenip boşanabilir zamanın kime ne göstereceği bilinmez mutlaka bu talihsizlikten dolayı onu istemeyeğinizi düşünmüştür. iyi niyetinden dolayı saklamış keşke yapmasaymış hep böyleyse sizden daha başka sakladığı şeyler size yalan söylediği başka konular olmuşsa bu ciddi bir problem ama sadece bu olmuşsa ne kadar kırıldığınızı kızdığınızı ona anlatır ve bundan böyle her konuyu sizinle paylaşması gerektiğini söylersiniz sonuçta eşlik vasfınız var iyide kötüde hep yan yana olmaktır bu. elbette üzülürsünüz ama çok fazla büyütüp birbirinizi yıpratmayın bi aldatma, namussuzluk falan söz konusu değil sizden önce yaşanmış ve sizde soru işareti bırakmamak için anlatılmamış. her insan hata yapabilir bide bu açıdan düşünün

Bence çok büyütülecek bir şey yok eminim sizi kaybetmemek için yapmıştır. Benim eşimde ilk tanıştığımız zamanlar sevgili değildik ama o sırada boşanma aşamasındaymış bana kendini bekar olarak tanıtmıştı. Ben de senin gibi sonradan öğrendim ve üzülmüştüm bana yaptığı açıklama gerçeği söyleseydim yüzüme bile bakmazdın dedi. Sizin eşiniz de korktuğu için yalana başvurmuş mesela ablam eniştemin bir nişan attığını evliliklerin 10.yılında öğrenmişti :)

Son düzenleme:
Bence çok büyütülecek bir şey yok eminim sizi kaybetmemek için yapmıştır. Benim eşimde ilk tanıştığımız zamanlar sevgili değildik ama boşanma aşamasındaymış bana kendini bekar olarak tanıtmıştı. Ben de senin gibi sonradan öğrendim ve üzülmüştüm bana yaptığı açıklama gerçeği söyleseydim yüzüme bile bakmazdın dedi. Sizin eşiniz de korktuğu için yalana başvurmuş mesela ablam eniştemin bir nişan attığını evliliklerin 10.yılında öğrenmişti :)

sende mi ewlendikten sonra öğrendin dgru hani neticede geçmiş o da çok pişman olmus keske hiç olmasaydı dıe ama ne bilim ben ona her şeyımı anlatmıstm

sende mi ewlendikten sonra öğrendin dgru hani neticede geçmiş o da çok pişman olmus keske hiç olmasaydı dıe ama ne bilim ben ona her şeyımı anlatmıstm

Evliyken değil sevgiliyken öğrendim üstelik başkasından kendi ne zaman söylerdi hiç bilmiyorum. Ablam 10 yıl sonra öğrendi :))

Ben olsam ben de takardim
nisan atmasina degil de benden saklamasina takardim

Sonra kafamda kurar kurar
kimbilir baska neler sakliyor diye dusunurdum

once kendisine sonra ailesine neden sakladiklarini sorardim...

Canım

Demekki kötü şeyler yaşanmış ki devam etmemiş. Evlendikten 1 sene sonra öğrendiğine göre çok büyük herkesin bildiği uzun süreli bir nişanlılık dönemi olmamış. Eşinle mutluysan eğer, o hayatının o dönemini kafasından silmiş, sende hatırlatıp durma.

Ben olsam ben de takardim
nisan atmasina degil de benden saklamasina takardim

Sonra kafamda kurar kurar
kimbilir baska neler sakliyor diye dusunurdum

once kendisine sonra ailesine neden sakladiklarini sorardim...

işte bende takıyorum ilj duydugumda ewden gdesim bile geldi ama eşimide sewiyorum esım bıldıgımı bılıyo ama aılesıyle daha hıç konusmadım eşim kadar onlarında hatası war esım bana solemelıydı onlarda aıleme bı kız ıstenırken oglumuzunda basında bole bı ıs gectı flan denmez mı anlayamıyorum

insan hayatını paylaşacağı insanın geçmişini bilmeli tabiki keşke söylemiş olsaydı eşin, eşin tarafından bakarsak senin farklı tepki vermenden bu konuyu kafana takmandan ve belki sorun çıkar gibi korkmuş olabilir bence.. ben olsam bu konuyu bir kez ve son kez sakince konuşup bir daha benden birşey saklamaması için eşimi uyarırım. önemli olan sizin geleceğiniz zaten geçmiş artık geçmiştir. nerdeyse hepimiz bilmediğimiz pek çok şeyi evlendikten sonra öğreniyoruz. ama dediğim gibi bundan sonrası için eşini uyar eşler arasında gizli saklı olmaz yani..

arkadaslar ben bı bucuk yıllık ewlıyım smdıye kadar eşimdende annesindende bklemediğim seyler grdüm ama sabrettim ama bu son olay beni şok ettı eşimin benden önce bi nişan attıgını gecen gun bska birinden öğrendim we şok oldum banada ailemede bu hc bı sekılde soylenmedi kendimi salak yerne koyulmuş gbi hissettim ne yapmalıyımmm

benzer durumla çevremdede karşılaştım..eğer kısa süreli bişeyse önemsiz görüp anlatmak istememiş olabilir..eşinin bunun dışında sana kırıcı yada yalan yanlış davranışları olmadıysa pek üstünde durmamalısın..ama bir ihtimal daha varki nişanlısı akraba tanıdık çevresinden biri ise de anlatmak istememiş olabilirler..düğünde bayramda karşılaşılması-görüşülmesi gereken biri falansa siz stres yaşamayın diyede gizlenmiş olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
benzer durumla çevremdede karşılaştım..eğer kısa süreli bişeyse önemsiz görüp anlatmak istememiş olabilir..eşinin bunun dışında sana kırıcı yada yalan yanlış davranışları olmadıysa pek üstünde durmamalısın..ama bir ihtimal daha varki nişanlısı akraba tanıdık çevresinden biri ise de anlatmak istememiş olabilirler..düğünde bayramda karşılaşılması-görüşülmesi gereken biri falansa siz stres yaşamayın diyede gizlenmiş olabilir mi acaba?

yok cnm akraba faln değil 3 hfta srmüş bişeymiş

daha sakladığı neler vardır kim bilir ben olsam şüphelenirim gözünün içine baka baka bunları saklayanın başka sırları da vardır.

kesinlikle konunun üzerinde baskı yaparak durmamalısın konuyu konuşup bidaha açılmamak üzere kapatıp unutmalısınız.keşke söyleseymiş. nişan süresinın kısalığnı söylüosun ayrıca takıntılıyım diosun. eşin haklı olabilir üzülme die sölememiştir. geçmiş geçmişte kalmıştır. allah yaşadığınız ve yaşayacagınız senelerde yalan dolan göstermesin. gönlünü ferah tut.

Back
X