eşim beni çok şaşırttı yardım edin

daha sakladığı neler vardır kim bilir ben olsam şüphelenirim gözünün içine baka baka bunları saklayanın başka sırları da vardır.

merhaba
bence yanlış düşünüyorsun. sonuçta yalan söylememiş inkarda etmemiş. açıklamasınıda yapmış. bu durum çiftin geleceğini etkileyecek bişey değil.

ee sakladığı başka bir şey olmadığını nerden bilecek bu kadın?
hep böyle diken üstündemi duracak acaba sakladığı başka neler var diye?

ben olsam diyorum sadece,güvenemezdim.

o zamanlar söyleseydi belki de sorun sen de ki nişan atışlar filn gibi kötü düşünülmesinden çekinip söylememişlerdir. zaten çok kısa sürmüş kırıldığınızı belli edin ama uzatmayın bi r daha benden kesinlikle birşey gizleme sana olan inancımı kaybettirme diyin..

kızlarr yaa çok kotuyum yne ylan solemıs 2 3 hfta faln surmemıs bgun teyzesıyle konustum 5 ay kadar surmus herseyı yalan yaa yarın annemlere gdıyorum braz kafamı topluycam:(

kızlarr yaa çok kotuyum yne ylan solemıs 2 3 hfta faln surmemıs bgun teyzesıyle konustum 5 ay kadar surmus herseyı yalan yaa yarın annemlere gdıyorum braz kafamı topluycam:(

Eşinle sert bir konuşma yapmadan hicbir yere gitme, bu gidip gidip gelmeler cocuk oyuncağına dönmesin sonra.

Eşinle sert bir konuşma yapmadan hicbir yere gitme, bu gidip gidip gelmeler cocuk oyuncağına dönmesin sonra.

yok zaten kavgalı gitmiycem onunla bı kez konustum yıne bana yalan solemiş... yarn gdıcem sıkıldım dedım gdınce solıcem yalan soledıgını bıldıgımı snrada knusmuycam onunla yalnız kalıp banada ulasamayınca belkı aklı basına gelır suan aılem bu olanların hc bırnı bılmıyo zaten skıldıgım ıcın gelıcem dedım yanı oyuncaga asla dondurmem

Bence yanlış yapıyosun. Bu konuyu bu kadar uzatarak mutlu geçecek günlerinizi, mutsuzlukla geçirirsin. İnsan yaşamadan bilmez. Ben de sözlenip ayrıldım, evlenmemize çok kısa bir zaman kalmıştı. Hiç kimseden saklamam bunu ben, ama hayatıma girmek isteyen insana bu durumdan bahsettiğimde ilk önce üstünde durmuyor. Daha sonra benden önce birini sevdiğin, evlenmek istediğin için üzüldüm diyebiliyor. Belki o da bu sebeple söylememiştir. Doğru yaptığını savunmuyorum, fakat şu an seninle evli ve bence evliliğinizi geçmişe bakarak yaşamaktan kaçının.

Back
X