esim beni cok sevsede annesini bana dayima tercih ediyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi asksinsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

asksinsen

Ziyaretçi
esim hep ilk sensin benim icin desede ailesiyle bir araya geldimizde daha dogrusu annesiyle bana degilde ona daha cok deger verdigini goruyorum nasilmi anladin derseniz ben hastalandimmi bi yerin agriyo desem hic istifini bozmuyo aldiris etmiyo ama annesi bi yerin agriyo dediginde bi gorun nasi cirpiniyo nasil uzuluyo zorla hastaniye goturuyo ben kackere hastalandim banada hep yarim agizla soyledi bende gonlume kusup istedmedim ona bile aldiris etmedisositososito

"daima" demek istediniz sanırım
ben de dayınıza nasıl tercih ettiğini anlamaya çalışıyorum

konuya gelince genel anlamda size karşı sevgisinde ilgisinde sorun yoksa
hiç annesiyle kendinizi kıyaslayım üzülmeyin derim.

ve ailesiyle beni cok muhattap etmiyor bi ozel gunlerde annesi aratirip konusturyo onun harici kendi arayip kendi konusuyo ve ne konustugunuda hic anlatmiyo bi slmlari var deyip geciyo

kim olsa kırılır üzülür ama sonuçta annesi o onunla kendinizi aynı kefeye asla koymayın.kafaya takılmıycak seyler aslında bunlar üzmeyin kendinizi

"daima" demek istediniz sanırım
ben de dayınıza nasıl tercih ettiğini anlamaya çalışıyorum

konuya gelince genel anlamda size karşı sevgisinde ilgisinde sorun yoksa
hiç annesiyle kendinizi kıyaslayım üzülmeyin derim.

evet oyle demek istemistim elim carpmis y ye yanlislikla;sevgisine guveniyorum ama ailesi beni ayirt ediyo butun olamiyoruz ben ona uzuluyorum teskkurler yorumun icin

kim olsa kırılır üzülür ama sonuçta annesi o onunla kendinizi aynı kefeye asla koymayın.kafaya takılmıycak seyler aslında bunlar üzmeyin kendinizi

benim derdim bana daha cok deger veriyoda o zaman bende ilgi beklerken niye bana hic ilgi gostermeyipte annesi icin herseyi yoktan var ediyo annesi oldugu icin saygim sonsuz bana ne dese ne yapsa unuttum zaten onun hatali oldugu yerde bile bana degil ona hak veriyo iki tarafa dur demeyi bilmiyo tskler yorumun icin

hastayken sizi düsünmemesi hic hos degil ama
annesiyle kendinizi kiyaslamayin
annesini sevicek tabiki sevmemesi anormal olurdu

hastayken sizi düsünmemesi hic hos degil ama
annesiyle kendinizi kiyaslamayin
annesini sevicek tabiki sevmemesi anormal olurdu

ben aılesını sevmesın demıyorum aılesınden vazgecırmeyede nıyetın yok konu ben oldummu ılgısını cekmıyo bana hep der sen herkezden degerlısın falan ama annesıle ben oldummu onu secıyo benı degıl bıkere sunu ıyı okumanızı ıstıyorum annesını kıskanmıyorum benım sorunun annesı degıl esımın yaptıgı ayrımm

ben aılesını sevmesın demıyorum aılesınden vazgecırmeyede nıyetın yok konu ben oldummu ılgısını cekmıyo bana hep der sen herkezden degerlısın falan ama annesıle ben oldummu onu secıyo benı degıl bıkere sunu ıyı okumanızı ıstıyorum annesını kıskanmıyorum benım sorunun annesı degıl esımın yaptıgı ayrımm

hmm anladim aslinda hassas duyarli ama size gelince ayni sey söz konusu degil diyorsunuz
konusun isterseniz bu davranisin beni kiriyo diyebilirsiniz

Evet anlatmaya calıstıgım sey buydu ıste zaten az once yazılanları okudu maılıme gızlıce gırmıs her zamankı gıbı uste cıkıyo konusulmuyo onla bu konular boyle yapmazdı nısanlıyken evlenınce 360 derece dondu bana karsı anlayısı hıc yok hep o haklı kımseye anlatamıyorum burda paylasıyım dedım gecen aksam ısı cok yogundu ana sabaha kadar calısıcanı soyledı bende sana yardım edıyım bıtsın dedım sabaha kadar calısma kasap dukkanın calısıyoruz basladım ıse onca tavuk gossu hındı gosu dogradım tavuk gossunu makıneden gececek sekılde yaptım tuttum dukkanın temızlıgını yaptım eve geldık yemek yedık bıraz oturduk dukkana gıdecektık tek yapmasına gonlum olmazdı onun ısı olsada aklım onda kallır dıye gıtmek ıstedım aksam10 gıbı elımı tutta

Gıdelım yoksa gıtmem dedım sakasına buna bı alevlendı ortada hıc bısey yok sonra tartısdık gelıyorum dedım oda bındı asansore benı almadan ındı bende merdı venden ındım ama cok zoruma gıttı dahada tartısdık dukkana gıdenece sonra gene ben yanasdım barıslım dıye kus olmaya dayanamıyorum o gene havalarda suc bende degıl sonra ısı yapıyoruz bende sustum dusundum bana yaptıgını cok zoruma gıttı hak etmedımı bılıyorum bunun bana boyle yaptıgını babam gorse hala benım bunla evlendıgım ıcn rahat olurmuydu uzulurmuydu dedım ve konusmuyorum benımde bı gurur var o dusunsun

haklısın canım.. Ben olsam Benim de zoruma gider.. tamam anasını da düşünsün, her şeyine koşsn hatta analarımıza ikimiz Birden koşalım isterim.. anne Baç tacıdır ! ama Benle de ilgilenmezse o zaman Ben de kırılırım. Valla anlıyorum seni cnm. Ben hasta olduğum zaman sevgilim gece açık eczane Bulur ilaç alır getirir.. yani yapmazsa kötü hissederim kendimi =( onlardan Başka kimimiz var sonuçta..

Back
X