esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

Aradaki sevgilin ne oldu sen ondan haber ver :KK66: neyse siz ayrılmayın ikiniz birbirinizi iyi bulmuşsunuz :kusmuk:
Hazır yakalamışken ban süreni uzatmış oldun hayatım, bibicim, yeniden 2. üyelik alırsan daha da uzar;)

Hanımlar,
konu sahibesini eski konusuyla yargılamayın ve birazda üsluplara dikkat edin isterseniz.

Sen bizden fikir isteyecek durumu geçmişsin bacım, affetmekle iyi yapmamışsın, bunun devamı gelir.

Çocuklar için evliliği bozmamışsınız bide seviyormulsunuz affetmişsinizde.. Bayramdan bu yana ne kadar geçtiki??
Sizde çok doğal karşılamışsınız sanki,
Böyle şeylerde bu kadar hızlı yaşamazki..
2 hafta içinde en samimi arkadaşınla kocanın ilişkisini öğren kavga dövüş affet seviyorum de bide üstüne adamdan uzatma diye azar bile işit Allah Allah :KK57:

Nisan ayina kadar cikartmissin.onceside olabilir.Hicmi ikisiyle yanyanayken hissetmedin.Fiilen de birlikte olmuslardir.

Merhaba arkadaşlar basima gelenler kurban Bayramının 1.gunuydu kurbani kayinvalimlerde kestik esim yoruldu cekyatta uyuya kaldi bende cocuklarda uyumusken etleri halledeyim dedim esimin motoruda damin altinda etlerin yanindaydi neyse motordan zırt zırt diye telefon bildirim sesi geliyordu esim uyumusken anahtari aldim motorun icini aradım bulamadim ama bu arada hala otuyordu gorumcemde yanima yaklaştı sonra gözlük kabinin icinden eski bir telefon çıktı mesajla4 vardi 1 hafta icinde 3 mesaj gelmis 4-5 defada gorusulmus ama numara kayıtlı değildi 1.mesaj evde gülüm arama 2.mesaj çocuk hasta babası var canım3.mesajsa aşkım 2/3gundur gorusemedik bayramın kutlu olsun numarada gozume tanidik geldi aradim acmadi otelefondan dul hiri olduğunu düşündüm allah var ama numara cok asina idi sonra kendi telefonuma numarayı yazdigimda en yakın arkadaşım dostum diye kaydettigimbkisi çıktı dünya basima yıkıldı ben orada ayilip bayilmaca sonra bana bir haftalık mevzu iyiki yakaladin telefonuda o verdi dedi ikna etti ama icimde hep bir suphe ve beni aradı dostum dedigim yılan birgün sonra kapat telefonu oros... diye yüzüne kapattım ama kendime gelemiyordum esim cok ozur diledi bir dediğimi 2 yapmıyor daha öncede her istediğimi yapan bir tipti sonra yilandan mesajlar gelmeye başladı 1 haftalık olay bana senden dolayi dertlesmek icin aradı ve bende eşimle bu ara aram açıktı istemeden oldubsadece mesajdan ibaret dedi benimle barismaya calisiyordu okadar yuzsuz numaramı degirtirdim 3 gun once esimin online hat servisine girdim internetten onun numarasını yazdim ve nisan ayına kadar çıkardı ve oncesini goremedim ama bayadir gorusuyorlarmis sonradan esim kendine bu telefinu temin etti sanırım tekrardan dünyam basima yıkıldı eşimle konuştum tamam artık eskiye dönüp durma diye bastirdi yeminler etti artik gorusmuyorum diye çocuklar üstüne ve kadının eşi esimin cocukluk arkadaşı siz olsaniz napardiniz lu5fen bana akıl verin evliliğimi bozamadim çocuklarım için esimide seviyorum

Çocukların için o evliliği bozmalısın. Adam seni sadece aldatmamış bir de arkadaşınla aldatmış ve sen hala seviyorum diyebiliyorsun. Çocuklarına iyi örnek olman lazım senin. Gözlerindeki anne imajı bu mu olsun. Ezik, aldatılmayı kabullenen, kendine saygısı kalmamış bir kadın olacaksın eğer boşanmazsan. O adam istediği kadar yemin etsin bir şey fark etmez. Sen bundan sonra onun koynuna girebilecek misin, kocam diye sarılabilecek misin. Eğer bunları yaparsan kendinden tiksinmeyecek misin bunları düşün. Sonra yine sen kararını ver. Hayatta her şey telafi edilebilir. Parasız kalırsın, gündelik temizliğe gidersin. Kolunu, bacağını kaybedersin, protez takılır ve inan her şeye alışırsın. Bu hayatta telafi edilemeyecek tek şey var ve sen eğer o adamı affedersen o şeyi kaybedeceksin. Eğer çocukların erkekse, babalarını ve seni örnek alacaklar. Akılları erdiği zaman onlar da kadınlara eşinin sana davrandığı gibi davranacaklar. Belki dövmeyecekler, sövmeyecekler ama daha kötüsü olacak. Eğer çocukların kızsa günün birinde aldatıldıklarında aynı senin gibi sineye çekecekler ama asla mutlu olmayacaklar. Ve sana şunu söyleyeyim, bir kere affedersen o adam yine yapacak. Etrafındaki hiç kimseye güvenemeyeceksin. Tek bir arkadaşınla bile tanıştıramayacaksın kocanı gönül rahatlığıyla. Bir saat ayrı kalsanız içinde hep bir şüphe olacak ve giderek daha kendine güvensiz, daha mutsuz bir kadın olacaksın. Kusura bakma ama gerçekler bunlar.

Merhaba arkadaşlar basima gelenler kurban Bayramının 1.gunuydu kurbani kayinvalimlerde kestik esim yoruldu cekyatta uyuya kaldi bende cocuklarda uyumusken etleri halledeyim dedim esimin motoruda damin altinda etlerin yanindaydi neyse motordan zırt zırt diye telefon bildirim sesi geliyordu esim uyumusken anahtari aldim motorun icini aradım bulamadim ama bu arada hala otuyordu gorumcemde yanima yaklaştı sonra gözlük kabinin icinden eski bir telefon çıktı mesajla4 vardi 1 hafta icinde 3 mesaj gelmis 4-5 defada gorusulmus ama numara kayıtlı değildi 1.mesaj evde gülüm arama 2.mesaj çocuk hasta babası var canım3.mesajsa aşkım 2/3gundur gorusemedik bayramın kutlu olsun numarada gozume tanidik geldi aradim acmadi otelefondan dul hiri olduğunu düşündüm allah var ama numara cok asina idi sonra kendi telefonuma numarayı yazdigimda en yakın arkadaşım dostum diye kaydettigimbkisi çıktı dünya basima yıkıldı ben orada ayilip bayilmaca sonra bana bir haftalık mevzu iyiki yakaladin telefonuda o verdi dedi ikna etti ama icimde hep bir suphe ve beni aradı dostum dedigim yılan birgün sonra kapat telefonu oros... diye yüzüne kapattım ama kendime gelemiyordum esim cok ozur diledi bir dediğimi 2 yapmıyor daha öncede her istediğimi yapan bir tipti sonra yilandan mesajlar gelmeye başladı 1 haftalık olay bana senden dolayi dertlesmek icin aradı ve bende eşimle bu ara aram açıktı istemeden oldubsadece mesajdan ibaret dedi benimle barismaya calisiyordu okadar yuzsuz numaramı degirtirdim 3 gun once esimin online hat servisine girdim internetten onun numarasını yazdim ve nisan ayına kadar çıkardı ve oncesini goremedim ama bayadir gorusuyorlarmis sonradan esim kendine bu telefinu temin etti sanırım tekrardan dünyam basima yıkıldı eşimle konuştum tamam artık eskiye dönüp durma diye bastirdi yeminler etti artik gorusmuyorum diye çocuklar üstüne ve kadının eşi esimin cocukluk arkadaşı siz olsaniz napardiniz lu5fen bana akıl verin evliliğimi bozamadim çocuklarım için esimide seviyorum

Anlamıyorum hala seviyorum, yuvamı bozmadım diyorsunuz. Bu tür durumlarda kadınlar genelde rahatlamak için suçu sadece karşıdaki kadına yükler bu hatayı yapmayın. Bu affedilecek birşey değil.
Tek bir hatada değil üstelik.
*Sizi aldatması
*O kişinin yakın arkadaşınız olması
*kadının evli olması
*kadının eşinin eşinizin arkadaşı olması.
Heryerden ahlaksızlık akıyor, elle tutulur, kurtarılabilir hiçbirşey yok.

Kapattim cunku benim uyeligimle int.olmayan arkadasim için care aramistik benim aklima geldi oylesine o hesabi ben acmistim hazir acik varken oradan yazayim dedim oteki konular benim ustime patladı kusura bakmayın yordum sizi

Konu silmek var mı Mune Mune

Back
X