Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

şöyle gıdım gıdım iki üç cümle yazıp, onda da hiç noktalama işaretlerini kullanmayan, belli belirsiz yazan konu sahiplerine öyle kızıyorum ki...iki kelime yazıp yazıp gitmiş hep, arkasından da bir sürü tartışma yorum bırakmış. Hiçbir soruyu da cevap vermeden hallettik vs demiş. İyi aferin.

Keşke böylesine hiç kimse cevap yazmasa da adam gibi anlatmadan yorum alamayacağını görse.

Yok artık :53: çocuk oyuncağı mı bu bir adam eşine senin beni kaybetmekten korkup korkmadığını anlamak için boşanalım dedim der mi ya :53: Pes :19: Bu arada teşekkür ederim canım benim cevabın için :16: :21:

Rica ederim canım.
Maalesef çocuk oyuncağına çevrildi. Belkide konu sahibi bazı şeyleri anlatmadı yada detaylı anlatmaya vakti olmadı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şöyle gıdım gıdım iki üç cümle yazıp, onda da hiç noktalama işaretlerini kullanmayan, belli belirsiz yazan konu sahiplerine öyle kızıyorum ki...iki kelime yazıp yazıp gitmiş hep, arkasından da bir sürü tartışma yorum bırakmış. Hiçbir soruyu da cevap vermeden hallettik vs demiş. İyi aferin.

Keşke böylesine hiç kimse cevap yazmasa da adam gibi anlatmadan yorum alamayacağını görse.

Doğru diyorsun çoğu konuda böyle oluyorama burda Konu Sahibi konuyu sıcağı sıcağına yazmış. O anda evden gideyimmi gitmeyeyim mi diye acele yazdığı için sanıyorum pek detaya inemedi. Sonrada eşinden beklemediği bir cevap gelince, ee aileside gelince pek yazamadı. Tabiki bu bir iki gün içinde bende detaylı bir şekilde anlatmasını bekliyorum.

Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine:1:
Boşa kafa patlattık yine iyi mi?:ssz:

Boğazı sıkılan kadın bunu "şiddet"ten saymıyor..

Boğazını sıkıp kendini affettirmeye bile çalışmayan eşinin üzüntüden yanına bile gelemediğini iddia ediyor..

Sonra o üzüntüden yanına gelemediği iddia edilen eş boşanmak istiyor..

Ve boğazı sıkılan kadın ve ailesi adam boşanmasın diye ikna etmeye geliyorlar ve adam boşanmamaya ikna ediliyor ..Hey gidi güzel ülkem

Çok merak ediyorum böylesine iletişimsiz ilişkiler kurmayı nasıl başarıyor insanlar..bu iletişimsizlik sadece evlilerde değil sevgililerde de çok var..

Örneğin ; "ilişki muhteşem giderken birden terketti"

"Bana çok aşıktı ama aldattı"

İletişim bile kuramadığınız adamlarla sevgili olmayı deniyorsunuz ok peki nasıl gidip evleniyorsunuz hayret valla..

İletişimsizlik bildiğin ölüm sancısı bir ilişki için..iletişimsiz bir ilişki asla aşk sayılamaz..

Acaba simdi nasıl durum iyisiniz dimi inşallah herşey yoluna gitmiştir mutlusunuzdur

En son baristik iyiyiz simdilik demiş ama merak ettim sonradan bi sorun çıkmamıştır umarim

Evet simdi olmasada ilerde cikacak belli
bogaz sIkan adamin ne zaman ne yapacagi bellimi olur
Allah mesut etsin yinede

Son düzenleme:
Evet simdi olmasada ilerde cikacak belli
bogaz sIkan adamin ne zaman ne yapacagi bellimi olur
Allah mesut etsin yinede

İnşallah bundan sonra öyle bisey olmaz ilk ve sondur allah mutlu etsin insallah

Tam 3 saatte bitirdim konuyu. Ama keşke bir kitap okusaydım dedirttin.

Allah mutluluğunu daim etsin.

Bu beden senin lütfen kendine deger ver.
İmza attın diye bedeninin bedelini böyle ödememelisin.

Kimse sevgisini böyle sınayamaz. Beni kaybetmekten korkacak mısın merak ettim dememeli!

Ve bir daha konu acıp keske acmasaydım nerden kapattırıyorduk moduna girip "Muneee yetiş..."yapmayın ya...

Açıyorsanız dinleyin. Arada konu dagılmış gördüm okudum.. Ama bu sanal dünya ve ne yazık ki Herkesi kontrol edemiyor kimse.

Yaşın küçük yolun uzun... Gün gelecek gülümseyerek okuyacaksın bu satırları. Belki farklı bir kullanıcı adıyla...

Seviyorsanız sevginiz bu kadar küçük tiyatro oyunlarına mahal vermemeli... Ana baba atadır. Uzaktan sizin için çıkıp gelmeleri ve iftar yemeğine kalmadan oruçlu yola çıkmaları beni derinden etkiledi.

Onları üzmeyin.. Allaha emanet olun

Boğazı sıkılan kadın bunu "şiddet"ten saymıyor..

Boğazını sıkıp kendini affettirmeye bile çalışmayan eşinin üzüntüden yanına bile gelemediğini iddia ediyor..

Sonra o üzüntüden yanına gelemediği iddia edilen eş boşanmak istiyor..

Ve boğazı sıkılan kadın ve ailesi adam boşanmasın diye ikna etmeye geliyorlar ve adam boşanmamaya ikna ediliyor ..Hey gidi güzel ülkem

Çok merak ediyorum böylesine iletişimsiz ilişkiler kurmayı nasıl başarıyor insanlar..bu iletişimsizlik sadece evlilerde değil sevgililerde de çok var..

Örneğin ; "ilişki muhteşem giderken birden terketti"

"Bana çok aşıktı ama aldattı"

İletişim bile kuramadığınız adamlarla sevgili olmayı deniyorsunuz ok peki nasıl gidip evleniyorsunuz hayret valla..

İletişimsizlik bildiğin ölüm sancısı bir ilişki için..iletişimsiz bir ilişki asla aşk sayılamaz..

Cok guzel aciklamissin sevila, yine bayildim yorumuna

Back
X