eşim beni internet üzerinden aldatıyor

bu siteleri facebook daki kayıtları bilgisayarını açık unutmuş oradan aslında birazda tesadüf oldu diğerlerinide tabletinin şifresini biliyordum oradan girdim allahtan çok tembel olduğu için şifreleri otomatiğe alıyor birde genelde bakmadığım için ayda yılda bir bakıyorum ve hiç birindede boş çıkmıyor öyle işte yani tablette ve hatta akıllı cep telefonuna indirmiş oradan da yazışıyor öyle işte iyi yıllar

neden sordun diyceksin bu sitelerde bişey aradım ama bulamadım anlamadığım için face bağlantılı olsa bulcam ama değil sanırım onu tam anlamadım. çok üzüldüm ne desem bilmiyorum allah yardımcın olsun ve inşallah yeni yıl sana mutluluklar getirsin bunları unuttursun :21:

Aşık olduğu an sizi bırakmak için yeterli nedeni olacak çünkü besbelli size herhangi bir aşkı sevgisi yok mevcut düzenini bozmak istemiyor o kadar bence,
Evirip çevirmeden yazdım kırılmayın diyeceğim ama zaten bu kadar şey yaşadıktan sonra bu cümleler sizi çokta sarsmaz sanırım

hiçkimse için kendini üzmeye değmiyo, yüreğinin sesini dinlemelisin.. tekrar affedecek olursan bir ömür boyu tekrar tekrar aynı kareleri yaşayacaksın :20::20: sanada yazık ona da.... bence o istese de istemese de sn bu oyuna bi son vermelisin, sonuç olarak böyle bi insanla bi ömür aynı yastığı paylşıcaksın ve sürekli aklında acabalar.... olacak, bebeğini de kaybetmiş olmana üzüldüm rabbim kolaylık versinn

Yeni yıl sana mutluluk, sağlık ve huzur getirsin arkadaşım...Bu adamı da hayatından olabildiğince uzak tutsun...

Umarım en yakın zamanda kurtulur, kendi hayatına bakarsın..

eşin senı çoktan bırakmış benı bırakmıyor dıye kendını kandırma böyle bı hayatı kendıne reva görme bu adam yolunu sapıtmış böyle kadın kız işleriyle alkol kumar işleriyle uğraşan erkekler kolay kolay uslanmaz bu evlilik çoktan bıtmiş psikolojini tamamen bitirmeden bu evliliği bitir hiç bir zaman güven duymıycan bı erkekle ömür tüketme

Canim ben de internet üzerinden aldatildim.. Ben derhal boşandım bu adiligi hazmedememistim.. s....ile baslayan sitede yazismalarini okuyunca zaten bitmisti ruhumda.. Bir tavsiye iflah olmaz bu tipler kendini daha cok yorma ve gerekeni yap.. Ben hayat boyu buna katlanirim erkek sifati olsun yanimda fiziken yanimda akli ruhu baska siber ortamlarda olan adam evet esim diyebilirsen kolay gelsin.

Canim ben de internet üzerinden aldatildim.. Ben derhal boşandım bu adiligi hazmedememistim.. s....ile baslayan sitede yazismalarini okuyunca zaten bitmisti ruhumda.. Bir tavsiye iflah olmaz bu tipler kendini daha cok yorma ve gerekeni yap.. Ben hayat boyu buna katlanirim erkek sifati olsun yanimda fiziken yanimda akli ruhu baska siber ortamlarda olan adam evet esim diyebilirsen kolay gelsin.

bu dediğiniz siteler hani şu ücretli üyelik isteyen sitelermi? bunlara bide paramı yatırmışlar

bu dediğiniz siteler hani şu ücretli üyelik isteyen sitelermi? bunlara bide paramı yatırmışlar

Evet aylik, uc aylik, yillik uyelikleri olan siteler. Ve para yatirilmis ve hemen esim benim degil arkadasimin kullandigi site diye klasik yalanla yeminler etmisti

durumuna gercekten cook üzüldüm ınann adam alıskanlık yapmıs alıskanlıgıda gecmıss evıın rızkını gold uyelıklere yatırandan ne beklenırr erkeklerın eslerınden en onemlı beklentılerı cınsellık konusunda mutluluk sızde onu yapmamıssınız adam cıgrından cıkmıs keske o konuda bıraz kendınızı degstırebılsenız belkı bazı seyler olmaz artık bu tıp seyler yapmayı bırakırr ayrıca esınız sızı nıye hemen bıraksınkı evde yemek temızlık camasırr bunları kım yapcak tabıkı sızz adam bazı seylerı guvence etmeden saglam bırını ayarlamadan neden bırakısın kıı.. kusura bakma nıyetım kırmak degıl ama gercekler bunlar bence bu adamı cekme bak psıkolojın yerle bır olmuss ılerde cocugun olsaa hıc kurtulamassın bocalar durursun bıran evvel ayrıl hayatını kurr cokmu zor sankı onsuz yasamak yada onu bıraksan nı tas corba veren olmucakmı acmı kalcam sanıyon merak etme hıcbısey olmaz ınan allah yardımcın olsun

ayrıca bıseyı merak ettım bu sıtelere neden para yatırıyolar meka ettım

Allah sana sabir versin beklerin icin üzüldüm:(, keske bu durumları bile bile hamile kalmasaydin. Eşin icin aslinda söylenecek birsey yokk herşey ortada ama sen sanırım daha farkına varamadin. Bicok kez affetmis sin, eşinde bunu fırsat biliyor kendi kendine düşünüyor zaten hep af ediyor o yüzden rahat. Amaa canim ilk kendini düşün derim, yarin pisman olma sonra hic ama hic değmez böyle bir adam yüzünden aci cekmeye..

Herkezin yeni yılı kutlu olsun, en önemlisi de huzurlu sağlıklı mutlu bi yıl nasip etsin..:24::7:

Ya evliliklr pamuk ipligine bagli oolms.seninadna cook uzuldm es baska seye benzmyr ben olsam zaten durmm durammda tiksnrm kesinlikle affetmeyecegnizi bileck esiniz benmki bilir asla affetmeyecgimi.gecen burdabbise grdum facde harektler dokumu ordn ara die bise var tikliysn neyi aratmissa tek tek cikiyo a harfi yazp biraksa bile cikiyo oraya bakn derm bizmki tertemzdi cok sukur

Ben de 18 yillik evliligimi bu sebeplerle noktaliyorum. Ayri eve ciktim cocuklarim ile. Ilk 2005 yilinda basladi ve o zaman bosanmamanin pismanligini yasiyorum suan.

Herkesi merhaba geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndüm boşanma davasına gitmeyerek davayı düşürdük bir yıl geçti aradan bu arada hamile kaldım ve yaklaşık üç hafta önce 7 haftalık bebeği düşürdüm kürtaj falan düşük gününde eşimin yine beni aldattığını öğrendim yani geçen yıl facebook taki yazılarını yakalamıştım bu yıl başka sitelerden yakaladım ve kavga ondan sonra düşük oldu ikinci bebeğimide kucağıma alamadan kaybettim neyse beni ikna etti ya da ben ikna olmak istedim hani aman aman bir şeyde yapmadı ama neyse zaten sanırım ben adama yapışmışım bırakamıyorum neyse uzatmayım bu arada kist falan oluştu bir sürü sağlık sorunu zaten cinsel yaşamımızda yok zaten mucize bebek diyordum ben nasıl oldu anlamadım hala... bu şekilde geçen bir ay ve bu gün yine başka bir siteye uye olduğunu sib...başlayan bir siteye geçen yıl ağustosta üye olmuş hemde ücretli bir site gold üye olmuş sözün ozü eşimin sürekli olarak internette aldatma girişimleri var yani aldatmadım diyor inanmıyorum ama inanmak istiyorum bırakamıyorum geçen yıl aile danışmanına gittim faydası olmuştu ama adama geri döndüm hemde kendim davaya bir hafta kala eve geri döndüm şuan çok pişmanım o zaman ayrılsaydım şuan bunları yaşamayacaktım kendime çok kızıyorum hak ettim bütün bunları bugün yeni yıla giriyoruz ve ben bunları yaşıyorum hasta yatağımda için için ağlayarak kararsız bir şekilde kendimi suçlayarak aşağılayarak o karşımda her zamanki yerinde uzanmış tv izliyor zor aki almış olduğu hemde ihtiyacımı gidermek için aldığı yılbaşı hediyesiyle tüm yükümlülüklerini atmış aldatmasınıda yine benim hatam olarak görerek umursamaz bir şekilde üzülen ağlayan benim.. oradan çok mu aptal göründüm evet belkide öyleyimdir? benim durumumda olan var mı? Benim sorunum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum nasıl yapabilirim?

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun,kaç yıllık evliydin?

İnternet kablosunu kessen nasil olur. Gerci aldatmaya niyeti olan bu sefer de baska yollarla aldatir. Benim de hatalarim var demissin ne hatan varsa cöz bu durumu.
Ayrica namusu olmayan adama ne yapsan fayda etmez, ama namuslu adama da ne kotuluk etsen baskalarina bakmaz. Kocanin da hatalari vardir, sen onu aldatiyor musun sanki. İyi sen de aldat sonra onu suclu duruma dusur.
evlilik terapistine git. Bu sorun cozulmeden hamile kalma, hamilelikle birlikte sisman ve yorgun bir kadin olacaksin bu koca seni o zaman tepe tepe aldatacak bunu dusundun mu. Ve bebek dogunca en az bir yil uykusuz kalacaksin, sacini taramaya, kocanla ilgilenmeye bile firsat bulamayacaksin. Hamilelikte karnin buyudukce cinsel hayat bitecek. Hangi cesaretle hamile kaliyorsun bu adamlayken. Sanirim daha cok aldatilmak istiyorsun.
Ya bu olaylara dayanamayip bosanirsan babasiz cocuk buyuteceksin yazik degil mi cocuguna yaa

bebeği düşürdüm ikinci düşüğüm oldu ve yeni aldatmalarını yakaladım daha doğrusu aynı siteye üye oldum ve bir bir haftaya yakın yazıştık sonra buluştuk..hala yan tarafımda kanepede hozul hozrul uyuyor..

Back
X