Esim beni internette aldatiyor

Selin_s3456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
21
7
1
34
Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim geceleri uyumuyor heleki ben yatinca kalkiyordu bunu hep yapiyodu ama ben ona güveniyordum iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi bu surat ifadeni hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum bütün sifrelerinj verdi o sitedeki adresinide silmis simdi o uyumadan uyumuyorum korkumdan bosuna bekleme diyo yapacak olsan disardada yaparim diyo kizlar yardim edin napiyim

O kadar gün geçse bende attığım mesajları silip adreslerimi veririm size.
Henüz aldatmamış çünkü cevap gelmemiş.
İçi rahattır işi eyleme dökmediği için.

bosuna bekleme diyo yapacak olsan disardada yaparim diyo

Bu noktada doğru söylemiş. Eğer sürdüremeyecekseniz (böyle bir şeyden sonra nasıl devam eder onu da bilmiyorum) boşanın bitsin.

Yapacak olsa heryerden yapar da, bi kere güvensizlik girdi araya, ya konuyu kapat söz al ondan ve takipte kal hatırlatma ona bir daha ayrılmıyorsan, ya da sindiremem diyorsan ayrıl dediği gibi. Pek ye üstüne düşecek gibi durmuyor sanki.

Aldatmayı aklına getirmemişmişşşşmiş de mışmışmış yani..Pardon da chat sitesine başka isimle giriyor.Kızlara selam atıyor..Cevap gelmiyor ..dolayısıyla aldatmayı beceremiyor ki. aslında bu açıdan bakınca adam haklı aldatmamış sizi.:KK53:

adam yapmadım deyince inanacak kadar şeyseniz neden kurcalıyosunuz ki? yaptım aldattım seni diyecek hali yok. dediğinde haklı. ayrılcaksınız ayrılın yani. yoksa yatak ayırmak ne.

Aldtma olaylarında kadın boşanmayacaksa karıştırmayacak ki erkek daha rahat olmasın ergen beklemiyorsun ki zararlı şeylere bulaşmasın diye koca ya onu beklemek nedir allh aşkına onuda geçtin kendine çocuğuna yazık

Ayrılıp ayrılmamaya karar vereceksiniz sanırım. Yatak ayırmak yanlış bir hareket. Ayrılmayacaksanız eğer söylemeseydiniz keşke, çünkü yüz göz olacaksınız, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak... Ben olsam bir daha asla güvenmezdim, o yüzden sevgi de biter evlilik de.

Karistirmayin su adamlarin face instagram hesaplarini w.upplarini yuz goz olunca dahami kolay oluyor
Cogu kadin imkani olmadigi halde bunu yapip sonrada devam etmek zorunda kaliyor olan gerilim hattinda buyuyen cocuklara oluyor kavga sart degil
Cocuk her zaman hisseder anne baba arasindaki iletisim kopuklugunu
Ah su sosyal medyayi bir kaldirsalar yeminle ulkece rahatlayacagiz nerden geldi bela oldu herkesin basina

Sabah uyurkene buldum telinde aksama kadar sakladim söylemedim ama dayanamadim vurdum yüzüne sürekli sen bana yanasmiyosun sarilmiyosun ilgisizsin halbuki kendiside bana böYle hep bana hep bana diyo

Ben anlamıyorum bazen kadınları. Ayrılacaksanız ayrılın bitsin. Yok affedecekseniz kavga etmek, surat asmak, yatak ayırmak neden?

Karistirmayin su adamlarin face instagram hesaplarini w.upplarini yuz goz olunca dahami kolay oluyor
Cogu kadin imkani olmadigi halde bunu yapip sonrada devam etmek zorunda kaliyor olan gerilim hattinda buyuyen cocuklara oluyor kavga sart degil
Ah su sosyal medyayi bir kaldirsalar yeminle ulkece rahatlayacagiz nerden geldi bela oldu herkesin basina

Sorun sosyal medya değil cinselliği bastırılmış, mahalle baskısına maruz kalmış ataerkil toplum.

Sosyal medyayı kaldırmak ya da yasaklamak söz konusu dahi edilemez.

İnsanlar kişiliksizse sosyal medyanın suçu ne? Amacına uygun kullanılsın.

Sorun sosyal medya değil cinselliği bastırılmış, mahalle baskısına maruz kalmış ataerkil toplum.

Sosyal medyayı kaldırmak ya da yasaklamak söz konusu dahi edilemez.
Amaaan sephora icinde varsa oluyor mahalle baskisiyla buyumeyen yapmiyor mu yapiyor
Ha sosyal medya ulasilabilirligi iletisimi kolaylastirdi o bir gercek
Sabahtan aksama kadar facede konustu sohbet sitesine girmis instagtamda takip etmis diye konunun biri bitiyor biri aciliyor
Evet yasaklanamaz ama farkli kullanan icin basa bela olduguda bir gercek

Amaaan sephora icinde varsa oluyor mahalle baskisiyla buyumeyen yapmiyor mu yapiyor
Ha sosyal medya ulasilabilirligi iletisimi kolaylastirdi o bir gercek
Sabahtan aksama kadar facede konustu sohbet sitesine girmis instagtamda takip etmis diye konunun biri bitiyor biri aciliyor
Evet yasaklanamaz ama farkli kullanan icin basa bela olduguda bir gercek

Valla o da amacı dışında kullananın sorunu. Ama yine yetişme tarzına, baskılanmışlığa dayanıyor ucu bence.

Back
X