eşim beni korkutuyor...

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
Kizlar ben bu gorunmeyen varliklardan cok korkan bi insanim. Esimde surekli kotu ruya gordugunu soyleyip uyaniyor. Ayrica bazen uyanik oluyor ve goz goze geliyoruz o zaman cok korkuyorum. İcimde dualar okuyorum surekli.esim degilse kaybolsun diye. Bi tuaf olmaya basladim artik. Ayrica akliniza gelmesin abdestsiz yattigimiz gezdigimiz falan :) aciklamasini simdiden yapayim..esime farkettimemeye calisiyorum onunla dalga geciyorum korkmamis gibi yapiyorum ama o evden gidibce tek basima kaliyorum ve sanki surekli biri beni takip ediyor.Birde onceden beni rahatsiz ediyolardi.offf yaa napicam korkuyorum iste :(

Kafanızda kurup daha fazla büyütmeden, uzman yardımı alın.

Neyse ben dediginiz gibi bi doktora goruneyim. Bu da nasil is anlamdim insanlar burda ozellerini yaziyor o konular kapanmiyor bu konu kapanir deniyor. Kapansin bakalim...

Neyse ben dediginiz gibi bi doktora goruneyim. Bu da nasil is anlamdim insanlar burda ozellerini yaziyor o konular kapanmiyor bu konu kapanir deniyor. Kapansin bakalim...

Forum kurallarını okuma zahmetine girerseniz anlarsınız neden kapanacağını. Özeli yazmayla alakası yok.

Açmayın şu konuları arkadaş ya!!!
Yasak zaten.

Geçen bi konuda yazdığınız yorumlardan normal olmadığınızı anlamıştım aslında tasdiklenmiş oldu.

Back
X