- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Arkadaslar yalnizim.destege ihtiyacim var lutfenArkadaslar olayin detayina girersem cikamam bnm gorumce belam var kotulukle beslenen biri.kocamla arami bozmaya calisti.ona etmedigim laflari etti deyip bana bisuru laf saydi ve ben onun yaptigini yapmadm kanitlarla evine gitmek istedim korktu gercekleri duymaktan gelmemizi istemedi.ve benm arkamdan demedini birakmiyomus.insan kardesinin karisina o kadar laf sayar mi.ve kocam ablasina telde kizdi sadece savunmasi bu kadardi.ve bizi iftara cagirmislar ve git.edik gitmem de zaten yuzunu bile gormek istemiyorum.ve bnm esim beni dogru duzgun savunmuyor enistesi neden gelmediniz dedi oda misafir vardi dedi esim gelmedi ablamin yaptiklari yuzunden demedi.neymis ayip olurmus enistesine ne kadar da ince dusunuyo bnm koci ama bana gelince yok ablasi bana o laflari sayarken ayip olmuyodu ama.gercekten bebi bu sefer hic anlamadi.ben ona biraktim saygmdan bisey yapmak soylemek istemedim ama kocim beni savunmuyo bile.cok moraalim bozuk arkadaslar su an o icerde ben balkondayim
Gitti ben sana hic iyi bisey yapmadmmi dedi ben ona beni anlamiyosun demistimNe yapiyim kavga ettik baya
Aynn beceri yok dusunce yokYa anlamıyorum bu gorumce ve kv kıskançlıklarını. Gelini kötülüyorlar arkadab konusuyorlar eee sonra bosatinca ya da arayı kötü yapinca sen mi koynuna alcan ( tövbe tövbe ) ya birakin herkes olduğu yerde mutlu olsun. Bide erkeklerde eşlerini savunma becerisi yok.
Aynn beceri yok dusunce yok
Evt ya gereksizler cok kiricilar off napicam ben bu adamla.ondan baska da kimsem yokYok gerçekten kafa bir yere kadar basıyor sonra tilkiler beyinlerinde yuva kurmaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?