Esim beni neden savunmuyor.neden ablasina laf ettiriyor

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar olayin detayina girersem cikamam bnm gorumce belam var kotulukle beslenen biri.kocamla arami bozmaya calisti.ona etmedigim laflari etti deyip bana bisuru laf saydi ve ben onun yaptigini yapmadm kanitlarla evine gitmek istedim korktu gercekleri duymaktan gelmemizi istemedi.ve benm arkamdan demedini birakmiyomus.insan kardesinin karisina o kadar laf sayar mi.ve kocam ablasina telde kizdi sadece savunmasi bu kadardi.ve bizi iftara cagirmislar ve git.edik gitmem de zaten yuzunu bile gormek istemiyorum.ve bnm esim beni dogru duzgun savunmuyor enistesi neden gelmediniz dedi oda misafir vardi dedi esim gelmedi ablamin yaptiklari yuzunden demedi.neymis ayip olurmus enistesine ne kadar da ince dusunuyo bnm koci ama bana gelince yok ablasi bana o laflari sayarken ayip olmuyodu ama.gercekten bebi bu sefer hic anlamadi.ben ona biraktim saygmdan bisey yapmak soylemek istemedim ama kocim beni savunmuyo bile. :( cok moraalim bozuk arkadaslar su an o icerde ben balkondayim

Arkadaslar olayin detayina girersem cikamam bnm gorumce belam var kotulukle beslenen biri.kocamla arami bozmaya calisti.ona etmedigim laflari etti deyip bana bisuru laf saydi ve ben onun yaptigini yapmadm kanitlarla evine gitmek istedim korktu gercekleri duymaktan gelmemizi istemedi.ve benm arkamdan demedini birakmiyomus.insan kardesinin karisina o kadar laf sayar mi.ve kocam ablasina telde kizdi sadece savunmasi bu kadardi.ve bizi iftara cagirmislar ve git.edik gitmem de zaten yuzunu bile gormek istemiyorum.ve bnm esim beni dogru duzgun savunmuyor enistesi neden gelmediniz dedi oda misafir vardi dedi esim gelmedi ablamin yaptiklari yuzunden demedi.neymis ayip olurmus enistesine ne kadar da ince dusunuyo bnm koci ama bana gelince yok ablasi bana o laflari sayarken ayip olmuyodu ama.gercekten bebi bu sefer hic anlamadi.ben ona biraktim saygmdan bisey yapmak soylemek istemedim ama kocim beni savunmuyo bile. :KK43: cok moraalim bozuk arkadaslar su an o icerde ben balkondayim
Arkadaslar yalnizim.destege ihtiyacim var lutfen

Ya anlamıyorum bu gorumce ve kv kıskançlıklarını. Gelini kötülüyorlar arkadab konusuyorlar eee sonra bosatinca ya da arayı kötü yapinca sen mi koynuna alcan ( tövbe tövbe ) ya birakin herkes olduğu yerde mutlu olsun. Bide erkeklerde eşlerini savunma becerisi yok.

Ya anlamıyorum bu gorumce ve kv kıskançlıklarını. Gelini kötülüyorlar arkadab konusuyorlar eee sonra bosatinca ya da arayı kötü yapinca sen mi koynuna alcan ( tövbe tövbe ) ya birakin herkes olduğu yerde mutlu olsun. Bide erkeklerde eşlerini savunma becerisi yok.
Aynn beceri yok dusunce yok

Benim eşimde arada kalır hep ne onları kırmak ister nede beni.
Ama bir şey deseler savunur herhalde tabi anlarsa laf sokulduğunu..:confused:
Erkekler genelde ailesine pasif oluyor o pasifliğin de bir sınırı var tabi açık açık laf edildiğinde konuş neden benim arkamda olmadın de belki fark edince tepkisini gösterir...

Kocan ailesini daha iyi tanıyor nabizlarini daha iyi biliyor sen eşine bu konuda neden sorunu sorma hayatım iyisini yaptın de..
Şimdi. Seni savunsaydi neler olacaktı bir dusunsene kötülükle beslenen bir kadın sence yaptıklarının kötü olduğunu algılıyor mu..algilasa yapmaz Bu kişiye sen bunu demişsin karima dese o başka bişey diyecek yok öyle olmadi yok bu böylede diye diye laf lafi acacakkkk ortalık birbirine girecek adamda bunu biliyor kisadan kesmiş ve akıllıca zekice davranmış

Kolundan tutup iftar yemeğine götürmemis. .orada da sınırını koymuş tepkisini belli etmiş. .biz kadınlar politik olamıyoruz hele ki içi dışında olanlar Lank diye başta ben içimizde saklayamiyoruz. ..artık ben öğrendim
HA öyle mi iyi yapmışsın diye diye işini goturecekmissin bu sefer eşin aa benim hanımin ağzından tek bir kötü söz duymuyorum kardeşim manyakmış iyice karımı kıskanıyor diyecek sen konuşursan öbür taraf konuşursa bu adam kacar gider uzaklaşır...sen akıllı zeki adamsın aşkım ben üzülüyorum düşünüyorum onuda öyle kabul etmeyi ama kötülük beni hasta ediyor kalbim ağrıyor falan de :)

Back
X