Eşim beni önemsemiyor

Evremx

Ebrar'ın annesiyim ;)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
400
341
33
31
Merhaba arkadaşlar tavsiyelere ihtiyacım daha doğrusu dertlesmeye ihtiyacım var. benim sıkıntım da şu 4 bucuk aylık hamileyim ve esim aşırı şekilde dağınık dahası da huyları değişti gibi. ve ben tahammül edemiyorum ben konuşmaya calistigimda tersliyo ve kusuyo konu uzamasin diye güzellikle anlatmaya çalışıyorum dinlemeyince artık saliyorum bende. en basitinden iş kiyafetinle günlük kıyafetin ayrı olsun diyorum sanayide calisiyo ve yağ kir derken günlük kıyafetleri de leş gibi oluyo. ve bunu böyle yapmasan bak şunları dükkanda bunları da günlük giyersin dediğimde uzatma at makinaya yikansin sanki elinde mi yikiyon yikamazsan bırak ben yikarim diye triplere giriyo sinirlenince al yap o zaman deyip kenara çekilmek istiom sonrada onları koz olarak kullaniyo. annemgile iste şunu yapmiyo ben yapiyom diye anlatiyo. ve benim yanimda da anlatmiyo öyle değil şöyle oldu olay diyecek diye ne yapmam gerekiyo nasil davranmaliyim sizce

Yıkmayın kıyafetlerini kirli kirli giysin biraz da temizin kıymetini anlasın.yada bırakın kendi yapsın.

Is paylasimi yaptiysaniz camasir sendeyse kirleneni at makineye yikansin birak ne giyerse giysin. Karisma. Karisisin annesi degilsin. Hamilesin hem kendini paralama. Elinden geleni yap kalani kalsin. Dirdir yapsin isterse keyfi bilir sallama hic.

Güzellikle anlattığın için anlamıyor. Iki kıyafet ayarlayacaksın biri kirlenince diğerini vereceksin eline.. hiç sorma bile fikrini! Erkekler çok alttan almaya gelmezler.
Is paylasimi yaptiysaniz camasir sendeyse kirleneni at makineye yikansin birak ne giyerse giysin. Karisma. Karisisin annesi degilsin. Hamilesin hem kendini paralama. Elinden geleni yap kalani kalsin. Dirdir yapsin isterse keyfi bilir sallama hic.
baskalarina anlatiyor o canimi sikiyor butun hata bnde gibi

Hamileligim ağır geciyo bide surekli bulantı kusma serumlar falan. hiç biseyin kıymetini bilmio ben kıyafet alırken gözüne batiyo gene mi aliyon diye. ama kendisi surekli kıyafetlerini parcaliyo çocuklar gibi. sonra da senede iki pantolon aliyom bi sene giyom senin gibi ayda bir bi kıyafet almiom ya diyo. hiç biseyinin değerini bilmeyince bende istediğim gibi yasayim bende ordan burdan kisicam tasarruf yapicam diye ugrasmayim diyorum. elektrik 35 lira gelio ona da laf ediyo. kendisi de bilgisayar oynarken bile ışığı aciyo kapatiyim dedigimde kalsin diyo sinirleniyorum. sen şöyle yapiyon sende yapma o zaman dedigimde susta sende yap dirdir etme diyo.

Ya cok gicik bir durum gercekten. Aynisini yapsan anlar mi acaba hatasini?
Onuda denedim evde ne olsa anangile yetistir diyo. kendisi arkadaşına anlatiyo tabi istediği gibi olduğu gibi değil. arkadaşının karısı da bana anlatiyo bende arkadaşının karısı zor durumda kalmasın diye bildiğimi soylemiyom yoksa gider arkadaşına söyler senin hanım olanı biteni bizimkine anlatiyo diye. bu sefer de arkadaşı karısına kızar ben sana anlattım sen niye soyluyon diye

Onuda denedim evde ne olsa anangile yetistir diyo. kendisi arkadaşına anlatiyo tabi istediği gibi olduğu gibi değil. arkadaşının karısı da bana anlatiyo bende arkadaşının karısı zor durumda kalmasın diye bildiğimi soylemiyom yoksa gider arkadaşına söyler senin hanım olanı biteni bizimkine anlatiyo diye. bu sefer de arkadaşı karısına kızar ben sana anlattım sen niye soyluyon diye
Hmmmm. Durust dogru bir adam degil demek. Anlatsin dursun o zaman. Daha cok is yukle. Nasil olsa yaptiklarinin kiymeti bilinmiyor.

Yapsa soy
Hmmmm. Durust dogru bir adam degil demek. Anlatsin dursun o zaman. Daha cok is yukle. Nasil olsa yaptiklarinin kiymeti bilinmiyor.
Yapsa söylediğimi iş yuklucem yapmiyo aksama kadar sen mi calisiyon ben mi diyo. başkası bi iş buyursa seve seve yapiyo gidiyo evde şu işvar yapamıyorum tek desem acelesi ne yaparız yada annengile sole yardım etsinler diyo kendi ailesiyle de gorusmuyo kusler. bide bana demesi yokmu sana muhtaç olduğum için zaten bu kadar ustume geliyon diyo. üstüne gelicek napiyorum bilmiyorum. tamam hataliysam bi hakem olsun yaptıklarını sende anlat bende anlatiyim kim hatalı çıkarsa o huylarini düzeltmeye calissin diyorum evin sırrını herkese mi anlatacan diyo

Ne kadar sacma bir esiniz var ya bundan hic birsey olmaz bosuna kendinizi yipratmayin allah sabir versin size.....:kahve:

Ne kadar sacma bir esiniz var ya bundan hic birsey olmaz bosuna kendinizi yipratmayin allah sabir versin size.....:kahve:
Düzelsin istiyorum o duzelmedikce çok canım sıkılıyor napsam düzelir diye herşeyi denemeye çalışıyorum en sonunda son raddeye gelince bağırıp çağırmaya başlıyorum senin yaptığın bi değil iki değil olmuyosa bitsin böyle mutsuz olmaktansa diye bu sefer de onu da istemiyo. çocuğum annesiz babasız buyumesin yeterki yanimda kal diyo. hamile kalmadan önce de sıkıntılar vardı zaten yeni olan bisey değil bu arada 2.5 senelik evliyim ilk sene de sıkıntılar çok olduğu için çocuk istemedim boşanma olayı falan olursa olan çocuğa olur arada kalır psikolojisi bozulur biraz daha duruyum diye sonra baktım biraz alıştım gibi ne zamana kadar çocuk olmuycak herkes çocuk soruyo olsun bari bi tane dedim

Ayyyy eve bir halt yapmayip herkesin hiyarina tuzla kosan erkek tipi. Bizde bunlardan cok var maalesef. Bir de lafi dansoz gibi oyle bir kivirirlar ki sen haksiz cikarsin. Isi de abartmasin. Nice kadin her gun calisip ev temizleyip yemek yapip cocuguyla ilgikenmeye calisiyor. Sen calissan dahi yine her isi sana kitlerdi bu adam. Keske nisanliyken konu acsaydin. Allah kolaylik versin bacim. Annenlerden yardim alma bu arada. Esek gibi yardim edecek hamile kadinsin sen. Cocugu annenin evinden getirmedin ya..
Yapsa soy

Yapsa söylediğimi iş yuklucem yapmiyo aksama kadar sen mi calisiyon ben mi diyo. başkası bi iş buyursa seve seve yapiyo gidiyo evde şu işvar yapamıyorum tek desem acelesi ne yaparız yada annengile sole yardım etsinler diyo kendi ailesiyle de gorusmuyo kusler. bide bana demesi yokmu sana muhtaç olduğum için zaten bu kadar ustume geliyon diyo. üstüne gelicek napiyorum bilmiyorum. tamam hataliysam bi hakem olsun yaptıklarını sende anlat bende anlatiyim kim hatalı çıkarsa o huylarini düzeltmeye calissin diyorum evin sırrını herkese mi anlatacan diyo

Düzelsin istiyorum o duzelmedikce çok canım sıkılıyor napsam düzelir diye herşeyi denemeye çalışıyorum en sonunda son raddeye gelince bağırıp çağırmaya başlıyorum senin yaptığın bi değil iki değil olmuyosa bitsin böyle mutsuz olmaktansa diye bu sefer de onu da istemiyo. çocuğum annesiz babasız buyumesin yeterki yanimda kal diyo. hamile kalmadan önce de sıkıntılar vardı zaten yeni olan bisey değil bu arada 2.5 senelik evliyim ilk sene de sıkıntılar çok olduğu için çocuk istemedim boşanma olayı falan olursa olan çocuğa olur arada kalır psikolojisi bozulur biraz daha duruyum diye sonra baktım biraz alıştım gibi ne zamana kadar çocuk olmuycak herkes çocuk soruyo olsun bari bi tane dedim
Ne olursa olsun asla bagirma. Sen suclu duruma dusersin.

Ne olursa olsun asla bagirma. Sen suclu duruma dusersin.
Bağırmak istemiyorum ama farkettim ki m kadar susarsam o kadar çok ustume geliyo o bi fazla bagiriyo bana hakimiyet kurmaya calisiyo ustumde. ben bagirdigimda o susuyo olayı çözmeye calisiyo ama şimdi hasta olduğum için onunla ugrasamiyorum m yaparsa bikere anlatmaya calisiyom sonra baktım anlamiyo suusyom çünkü bulantilarim çok konuştukça bile agzimda acı bi su birikiyo. susup yatiom

Çözümle geldim
Aynısının giyim ve renk takintilisi bende var.
Illa su renk pantalonum yikandi mi, bu renk tisortum nerde diye sorardi. Ayrica gorebileceginiz en en en daginik adam kendisi.
Yıkamadım
Unuttum dedim
Yikadim ama makinede birakip asmadim
Uyuyakalmisim dedim
Yikadim astim ama ütülemedim
Kendin utuleyebilirsin ekstra bir ozellik gerekmiyor dedim
Sonuc: her 2 aksamda bir makineye camasirlarini atar. Benimkileri de sorar, varsa onlari da ekler.
Bitince asar ve ertesi gun toplar.
Alsi taktirde ellemiyorum, giyecek donu kalmaz

Çözümle geldim
Aynısının giyim ve renk takintilisi bende var.
Illa su renk pantalonum yikandi mi, bu renk tisortum nerde diye sorardi. Ayrica gorebileceginiz en en en daginik adam kendisi.
Yıkamadım
Unuttum dedim
Yikadim ama makinede birakip asmadim
Uyuyakalmisim dedim
Yikadim astim ama ütülemedim
Kendin utuleyebilirsin ekstra bir ozellik gerekmiyor dedim
Sonuc: her 2 aksamda bir makineye camasirlarini atar. Benimkileri de sorar, varsa onlari da ekler.
Bitince asar ve ertesi gun toplar.
Alsi taktirde ellemiyorum, giyecek donu kalmaz
Surat asiyo ona buna da anlatınca canım sıkılıyor gecen yine hastaydim hastaneye gidicektim randevuya gec kalicam diye ustumu basimi toplamadan gittim yatak odasindaydi. eve gelmiş benden önce camasirlarimi sepete atmis her neyse. bi olay oldu kustuk oda yine basit biseydi. anneme anlattı bole bole oldu kustuk diye anne ortadan kilodunu atletini topladım diye anlatiyo. bi insan kayinvalidesine bu kadar açık olmamalı bence. deseki anne çamaşırlarını bile topladim dese bi nebze kurtarır kaldı ki ben hergün topluyom ortalık yere çıkarıp atar gider ben kimseye anlatmiom da sen niye anneme bu şekilde konusuyon oda bikere oldu yani. gec kaldığım için üstelik eve de bizden başka girip cikick kimse yok deseki misafir falan gelicek niye böyle yaptin dese. yatak odası yani

Ne desem bilemedim aslında açık açık Konuşmayı denesen
Konuşuyorum en fazla üç gün gidiyo. ve sonunda beni hatalı ciksriyo basit şeyleri buyutmekte üstüne yok diye. basit seyler olabilir ama çocuk gibi sürekli arkasında gezmekten bıktım tuvalete gider işi bitince sadece su döküp çıkar fırçayla temizlemez her seferinde de bisey varmı diye ben arkasında gezemem ki. bi misafir geliyo mesela insan utaniyo. pis olunca. bunlar basit ama surekli olunca can sıkıcı seyler oluyo

Back
X