Eşim beni sanırım aldatıyo

mmervetmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2023
25
3
1
27
Arkadaşlar esim benden gizli bir hat çıkarmış o hat uzerinede bir whatsappı var benle onlan fotosunu beni kırpıp kendini koymuş biliyorum kesin aldatıyo ikinci telefoni falan yok telefonu cift sim kartli zaten sim karti sakliyo ama bir turlu bulamadim. Bir arkadasinizdan arayin demeyinn bir arkadasim var zaten oda esimin is arkadasiyla nisanli ona soylerde esimin kulagina gidip butun delileri ortadan kaldirabilir ben napicaam icim icimi yiyoo o whatsapa girip ne yaptigi gorup delil toplamam gerekiyo aileside gercek yuzunu gorsun diyee sonrasinda bosucam zaten affi yok artk hic birseyin yardimci olup ne yapmam gerekiyo nasil bi yol izlemme gerekiyo biraz daha beklemelimiyim deliller icin yoksa herseyi aciklama beklemeden bitirmelimiyim

Arkadaşlar esim benden gizli bir hat çıkarmış o hat uzerinede bir whatsappı var benle onlan fotosunu beni kırpıp kendini koymuş biliyorum kesin aldatıyo ikinci telefoni falan yok telefonu cift sim kartli zaten sim karti sakliyo ama bir turlu bulamadim. Bir arkadasinizdan arayin demeyinn bir arkadasim var zaten oda esimin is arkadasiyla nisanli ona soylerde esimin kulagina gidip butun delileri ortadan kaldirabilir ben napicaam icim icimi yiyoo o whatsapa girip ne yaptigi gorup delil toplamam gerekiyo aileside gercek yuzunu gorsun diyee sonrasinda bosucam zaten affi yok artk hic birseyin yardimci olup ne yapmam gerekiyo nasil bi yol izlemme gerekiyo biraz daha beklemelimiyim deliller icin yoksa herseyi aciklama beklemeden bitirmelimiyim

Eşiniz ne iş yapıyor ? 2.hattı iş telefonu olarak kullanmaya başlamış olabilir mi ?

Eşiniz konuşma ve internet paketlerini çok kullanır mı ? Operatör kampanyasıyla mevcut hattında aşım yapmamak için 2.hat almış olabilir mi ? Öyle bir durum varsa ve kendisini bir anda ihanetle suçlarsanız ilişkiniz zarar görmesin diye soruyorum.
Zaten faturali hatti vardi borcdan dolayi kapandi yeni hat almaya gitti bunu biliyodum zaten ama 2. Bir hat daha almis ben bunu tesadufen gordum ortada ihanet var neden benden gizlesinki herseyini bana anlatir zaten ama bunu gizli tuttu

whatsapp üzerinde ne kadar vakit geçirdiğini ne aralıklarla çevrimiçi olduğunu gösteren uygulamalar var diye biliyorum. O uygulamayı indirip bu yeni hattında ki numarayı bir ekleyin bakalım gerçekten aktif kullanıyor mu gün içinde whatsapp a girip çıkıyor mu? Sadece eve geldiğinde mi kullanmıyor gibi bu şekilde belki kafanızda şekillenir bişeyler. Yani eve geldikten sonra o whatsapp hala kullanılıyorsa demek ki başkası kullanıyor hattı. Ya da sadece gün içinde aktif olup evde ki saatler hiç girmiyorsa bence de aldatıyor. Sonuçta iş için falan olsa illa ki haberiniz olur.

whatsapp üzerinde ne kadar vakit geçirdiğini ne aralıklarla çevrimiçi olduğunu gösteren uygulamalar var diye biliyorum. O uygulamayı indirip bu yeni hattında ki numarayı bir ekleyin bakalım gerçekten aktif kullanıyor mu gün içinde whatsapp a girip çıkıyor mu? Sadece eve geldiğinde mi kullanmıyor gibi bu şekilde belki kafanızda şekillenir bişeyler. Yani eve geldikten sonra o whatsapp hala kullanılıyorsa demek ki başkası kullanıyor hattı. Ya da sadece gün içinde aktif olup evde ki saatler hiç girmiyorsa bence de aldatıyor. Sonuçta iş için falan olsa illa ki haberiniz olur.
O uygulama ucretlimi pekii. O hati whatsapa girmek icin kod gerekmiyomu . Zaten son gorulme falan kapali yeni hattindaa gizliden aradim belki dedim aciktir diye gizliyide kapatmis

İkinci hattının olmasıyla aldatma eylemini ilişkilendiremedim ben,aldatıyorsa kendi numarasından neden yapmasınki ne fark edecekki karşı taraf için,hattını eğer iş için kullanmayacaksa,o hat telefonunda aktif halde kullanılmıyorsa aklıma gelen tek şey,tanıdık bildik,numarasını bilen çevrenizdeki bir kadına msj atıyor yada öyle whatspptan durumuna bakıyor olabilir kimliğini gizli tutmak içinde yeni numara almıştır,bu arada aldatıldığınızı sadece telefondan yakalayamazsınız sadece ona güvenerek aldatıldım yada eşimin whtspında hiçbişey yok masum kocam demeyin,whtspn yan uygulaması var uçak moduna alıp msjları silince telefonu isterseniz 10 gün üstünüzde taşıyın anlayamazsınız ona dikkat edin derim.

O uygulama ucretlimi pekii. O hati whatsapa girmek icin kod gerekmiyomu . Zaten son gorulme falan kapali yeni hattindaa gizliden aradim belki dedim aciktir diye gizliyide kapatmis

WhatsApp son görülme nasıl aşılır? - Ava gidenleri avlayın! video başlığı bu​

ShiftDelete.Net youtube kanalı adı

Bu videoya bir bakın uygulamalar hakkında detaylı bilgi var vallahi sizin için araştırdım ben olsam önce bu şekilde bakardım heralde. Eğer bir arkadaşım yoksa tabii mesaj attıracak vs.

Back
X