Eşim beni sanırım aldatıyo

mmervetmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2023
25
3
1
27
Arkadaşlar esim benden gizli bir hat çıkarmış o hat uzerinede bir whatsappı var benle onlan fotosunu beni kırpıp kendini koymuş biliyorum kesin aldatıyo ikinci telefoni falan yok telefonu cift sim kartli zaten sim karti sakliyo ama bir turlu bulamadim. Bir arkadasinizdan arayin demeyinn bir arkadasim var zaten oda esimin is arkadasiyla nisanli ona soylerde esimin kulagina gidip butun delileri ortadan kaldirabilir ben napicaam icim icimi yiyoo o whatsapa girip ne yaptigi gorup delil toplamam gerekiyo aileside gercek yuzunu gorsun diyee sonrasinda bosucam zaten affi yok artk hic birseyin yardimci olup ne yapmam gerekiyo nasil bi yol izlemme gerekiyo biraz daha beklemelimiyim deliller icin yoksa herseyi aciklama beklemeden bitirmelimiyim

WhatsApp son görülme nasıl aşılır? - Ava gidenleri avlayın! video başlığı bu​

ShiftDelete.Net youtube kanalı adı

Bu videoya bir bakın uygulamalar hakkında detaylı bilgi var vallahi sizin için araştırdım ben olsam önce bu şekilde bakardım heralde. Eğer bir arkadaşım yoksa tabii mesaj attıracak vs.
Tesekkur ederimm

Peki hiç şüphelendiğiniz bir şey olmadı mı ki? Ne bileyim o hattı numarayı görünce mi birden böyle düşündünüz? Asıl şüpheleriniz neler?

Fatura borcundan dolayı ikinci hat aldi demissiniz belki ya bunu da odeyemezsem diyerek yedek baska bir hat da almis olabilir neden insanin aklina ilk aldatmak gelir? Bunun uzerine dusunmek lazim. Baska bir sadakatsizlik emaresi var mi?

Arkadaşlar esim benden gizli bir hat çıkarmış o hat uzerinede bir whatsappı var benle onlan fotosunu beni kırpıp kendini koymuş biliyorum kesin aldatıyo ikinci telefoni falan yok telefonu cift sim kartli zaten sim karti sakliyo ama bir turlu bulamadim. Bir arkadasinizdan arayin demeyinn bir arkadasim var zaten oda esimin is arkadasiyla nisanli ona soylerde esimin kulagina gidip butun delileri ortadan kaldirabilir ben napicaam icim icimi yiyoo o whatsapa girip ne yaptigi gorup delil toplamam gerekiyo aileside gercek yuzunu gorsun diyee sonrasinda bosucam zaten affi yok artk hic birseyin yardimci olup ne yapmam gerekiyo nasil bi yol izlemme gerekiyo biraz daha beklemelimiyim deliller icin yoksa herseyi aciklama beklemeden bitirmelimiyim
Ay öldük vallahi kaç gündür kocanın ikinci hattından.
Delil toplicam diyip duruyorsunuz, sim kartı ile whatsappın ne alakası var? Sim kartını bulup taksanız bile şak diye wp görüşmelerimi yüklencek sanıyorsunuz? Benim iki hattım var ama wp numaramı değişmiyorum simi değişince. İkisi farklı şeyler, wp sim olmadanda hata ve hata uçak modunda dahil çalışan, internet üzeri bir uygulama. Hat ile bir ilgisi yok.
Aradım ama engelli dediğinizde bu muhtemelen, aldığı yeni hatda wp kullanmiyordur.

Sen de onu aldat.

Back
X