Tesekkur ederimmWhatsApp son görülme nasıl aşılır? - Ava gidenleri avlayın! video başlığı bu
ShiftDelete.Net youtube kanalı adı
Bu videoya bir bakın uygulamalar hakkında detaylı bilgi var vallahi sizin için araştırdım ben olsam önce bu şekilde bakardım heralde. Eğer bir arkadaşım yoksa tabii mesaj attıracak vs.
Canım çok var böyle erkek.düzgün insan çok az.Salaga yatiyorum suan hic bisey yokmus gibi davraniyorum ama icim icimi yiyo
Çok sinir bozucu bir durum. İnşallah yanılıyorsundur da böyle bişey hiç olmamıştır o hatta iş veya normal bir sebep için açılmıştırCanım çok var böyle erkek.düzgün insan çok az.
bu kişi elbet falso verir
evet yasakBurda sadece 1 konumu aciliyoo . Yeterli cevap bulamadim belki tekrar acma geregi duydumm yasakmi yani bu
İnsan gibi cevap veremiyo musunuz ? Evet bir konu için bir konu açılır, sürekli yeterli cevap bulunamadı diyip aynı konuları mi okuyalımBurda sadece 1 konumu aciliyoo . Yeterli cevap bulamadim belki tekrar acma geregi duydumm yasakmi yani bu
Ay öldük vallahi kaç gündür kocanın ikinci hattından.Arkadaşlar esim benden gizli bir hat çıkarmış o hat uzerinede bir whatsappı var benle onlan fotosunu beni kırpıp kendini koymuş biliyorum kesin aldatıyo ikinci telefoni falan yok telefonu cift sim kartli zaten sim karti sakliyo ama bir turlu bulamadim. Bir arkadasinizdan arayin demeyinn bir arkadasim var zaten oda esimin is arkadasiyla nisanli ona soylerde esimin kulagina gidip butun delileri ortadan kaldirabilir ben napicaam icim icimi yiyoo o whatsapa girip ne yaptigi gorup delil toplamam gerekiyo aileside gercek yuzunu gorsun diyee sonrasinda bosucam zaten affi yok artk hic birseyin yardimci olup ne yapmam gerekiyo nasil bi yol izlemme gerekiyo biraz daha beklemelimiyim deliller icin yoksa herseyi aciklama beklemeden bitirmelimiyim
İyi de burdan birine bile dm den numarayı verip aratabilirsiniz.Bir arkadasinizdan arayin demeyinn bir arkadasim var zaten
Bir uygulama var esinizin telefonunu giriyorsunuz ama ona bildirim gitmiyor WhatsAppdan ama aylik 30 tl gecmis konularda birine yazmıştım bulursam atarim sizeİş icin imkansız su isinde calisiyoo
Sen de onu aldat.Arkadaşlar esim benden gizli bir hat çıkarmış o hat uzerinede bir whatsappı var benle onlan fotosunu beni kırpıp kendini koymuş biliyorum kesin aldatıyo ikinci telefoni falan yok telefonu cift sim kartli zaten sim karti sakliyo ama bir turlu bulamadim. Bir arkadasinizdan arayin demeyinn bir arkadasim var zaten oda esimin is arkadasiyla nisanli ona soylerde esimin kulagina gidip butun delileri ortadan kaldirabilir ben napicaam icim icimi yiyoo o whatsapa girip ne yaptigi gorup delil toplamam gerekiyo aileside gercek yuzunu gorsun diyee sonrasinda bosucam zaten affi yok artk hic birseyin yardimci olup ne yapmam gerekiyo nasil bi yol izlemme gerekiyo biraz daha beklemelimiyim deliller icin yoksa herseyi aciklama beklemeden bitirmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?