• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni seviyor mu?yoksa kendini de beni de kandırıyor mu?

Evet çok konuştuk daha doğrusunben konuşuyorum.ama bebeği bahane ediyor.onun için çok endişeleniyorum o yüzden uzak duruyorum diyor ama yalan.çocuk için zararsız olduğu dönemlerde de durum aynı.isteksizlik varsa bi ürologa falan mı gitsen diyorum yok onu da kabul etmiyor.bi sorun yok diyor sadece.
Ne saçma bir soru bu canım bunu buradakiler nasıl bilebilir ilişkiyi yaşayan kişi eşi olan ve eşini en iyi tanıyan kişi bile sekteye uğratırken ilişki iki kişiliktir sen dışında kimse sana net birşey söyleyemez söylese bile yanıltıcı olur ayrıca feminem biri olarak seni sevmeyeni sende sevme ne dir bu böyle

Ne saçma bir soru bu canım bunu buradakiler nasıl bilebilir ilişkiyi yaşayan kişi eşi olan ve eşini en iyi tanıyan kişi bile sekteye uğratırken ilişki iki kişiliktir sen dışında kimse sana net birşey söyleyemez söylese bile yanıltıcı olur ayrıca feminem biri olarak seni sevmeyeni sende sevme ne dir bu böyle
Saçma bulduğunuz bi soruya saçma bi şekilde zaman ayırıp bu kadar cevap yazmanız daha saçma bence

Esin bu dönemde kilo aldı mı ya da iş stresi veya başka türlü bir stres yaşıyor mu? Bazen ilişkiye girmek yerine hızlıca hareket etmeden kendini tatmin etmek daha kolay geliyor. İşin ucu birlikteliğe gidecek diye hiç yeltenmiyordur cilvelesmeye belki.

Esin bu dönemde kilo aldı mı ya da iş stresi veya başka türlü bir stres yaşıyor mu? Bazen ilişkiye girmek yerine hızlıca hareket etmeden kendini tatmin etmek daha kolay geliyor. İşin ucu birlikteliğe gidecek diye hiç yeltenmiyordur cilvelesmeye belki.
Yok kilo azalmadı ama uyku apnesi var.genelde yorgun ve üşengeç.

Yok kilo azalmadı ama uyku apnesi var.genelde yorgun ve üşengeç.
Ondan olabileceğini dusunuyorum. Benim eşim çok kilo aldı ve evliligimizin başından beri türlü türlü stresler var ustumuzde. Onunla konuştuğumda hiç düşünmeden bu cevabı veriyor ama duzeltecegine dair de söz veriyor. Yani bir adım atıyor. Eşinin de bu konuyu iyice anlaması lazım iyice konuş benim de ihtiyacım rahatsız oluyorum de.

Ondan olabileceğini dusunuyorum. Benim eşim çok kilo aldı ve evliligimizin başından beri türlü türlü stresler var ustumuzde. Onunla konuştuğumda hiç düşünmeden bu cevabı veriyor ama duzeltecegine dair de söz veriyor. Yani bir adım atıyor. Eşinin de bu konuyu iyice anlaması lazım iyice konuş benim de ihtiyacım rahatsız oluyorum de.
Bu çocuğum da olsun lohusalık falan bitsin bi bakacağım duruma.yine aynı devam ederse artık uyku apnesi tedavisi mi olur ya da bi jinekoloğa mı gider bilmiyorum ben de daha açık bi şekilde söyleyeceğim

2 cocuk cok mu erken oldu acaba? Hani demem o ki evlenir evlenmez arka arkaya hep cocuk mu yaptiniz da boyle sogudu?

gelecekteki halimi gördüm bir anda. ya bende eşimi defalarca uyarmama rağmen beni eşi olarak değilde çocuğu olarak seviyormuş gibi geliyor. çocugum yok ama doktor 3 ay ilişki yasak dese aynısını yapacağına eminim. ben kudururum o güler geçer herhalde :)

Hamile oldugunuz icin de yaklasmiyor olabilir bazi erkekler boyle olabiliyor. manasiz gelebilir ama esinizin burcunu ogrenebilir miyim

adamı bir süre mesur macunuyla falan besleseniz, cinsel istek artırıcı kürleri uygulasanız,
bilemiyorum ama uykusuz ve yorgun yazmışsınız,
bu durumda cinsel isteğin azalması normal.

Bu durum aranızda kalıplaşmış, monotonlaşmış, bi düzen haline gelmiş sanki, normalleştirmişsiniz..

Sanırım sorun eşinizde değil sizde, hiç cilve yapmayı denedinizmi? Deneseniz eşinizede, sizede iyi gelir belki..

http://www.cocukaile.net/cinsel-hayatla-ilgili-soru/

Bu konuyu yorumlarıyla birlikte okumanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim gerçekten güzel bi yazıydı.en çok etkileyen kısmı keşfedilmekle alakalı olandı.ben de aynısını düşünüyorum aslında.esim de öyle birisi keşfettiği seylerden ya da basit seylerden sıkılır.basitlikten nefret eder.ama ben burada tıkanıp kalıyorum.keşfedilmemiş olmayı nasıl becerebilirim?her an ilgiyi üzerimde nasıl tutabilirim?bu çok zor.

Çok teşekkür ederim gerçekten güzel bi yazıydı.en çok etkileyen kısmı keşfedilmekle alakalı olandı.ben de aynısını düşünüyorum aslında.esim de öyle birisi keşfettiği seylerden ya da basit seylerden sıkılır.basitlikten nefret eder.ama ben burada tıkanıp kalıyorum.keşfedilmemiş olmayı nasıl becerebilirim?her an ilgiyi üzerimde nasıl tutabilirim?bu çok zor.

mesela ben bazen eşime ben hala bakireyim felan diyorum o o zaman hırslanıp yapası geliyor :)

2 cocuk cok mu erken oldu acaba? Hani demem o ki evlenir evlenmez arka arkaya hep cocuk mu yaptiniz da boyle sogudu?
Çocuk cinselliğe engel olmamalı diye düşünüyorum.hatta bazı erkekler hamile kadınları daha seksi bulurmuş.ben de aynaya bakınca kendimi güzel buluyorum doğrusu.sadece karnım çıktı top gibi.çok kilo almadım.şişlik yok iz yok leke yok.

Çocuk cinselliğe engel olmamalı diye düşünüyorum.hatta bazı erkekler hamile kadınları daha seksi bulurmuş.ben de aynaya bakınca kendimi güzel buluyorum doğrusu.sadece karnım çıktı top gibi.çok kilo almadım.şişlik yok iz yok leke yok.
Cocuk cinsellige engel olmamali evet ama oluyor iste, uyku saatleri acisindan, her an uyanacakmis korkusundan. Ses cikar mi,banyo yapsam uyanir mi vs vs riskler var. erkekler neyi seksi bulur cok belli olmuyor ama, sevdigi insani mutlu etmesi onemli. Sadece seks icin de degil,her konuda. Seks disinda da tamamlayici pek cok faktor var,siz isterseniz sisman olun,bakimsiz pis olun,siz onun esisiniz. En iyi hallerinizi de en kotu hallerinizi de gorecek, karninizda sislik de olsa iz de olsa leke de olsa,hemen baska seylere yonelmesi gerekmiyor. Aslinda erkek bunlara pek bakmiyor sanirim. Anlik heyecani giderildiyse mesele kalMiyordur.

Bu durum aranızda kalıplaşmış, monotonlaşmış, bi düzen haline gelmiş sanki, normalleştirmişsiniz..

Sanırım sorun eşinizde değil sizde, hiç cilve yapmayı denedinizmi? Deneseniz eşinizede, sizede iyi gelir belki..
Cilve yapamam pek ama süsüme giyimime vücuduma önem veririm.düşünce tarzı olarak erkek gibiyimdir.mesela diğer kadınlar gibi alışverişten fazla keyif almam,sürekli ev temizliği yapmam,halıya çay dökülse istediğim zaman silerim hatta bazen silmem,dışarı çıkalım dese masadaki sofrayı kaldırmadan dışarı çıkarım.bu yönlerim dolayısıyla kafa yapımız çok uyuyor.birlikte eğlenceli vakit geçirebiliyoruz çoğu zaman.ama bazen de düşünüyorum acaba erkek arkadaşı gibi miyim?seks dışında bu detaylar da etkiliyor olabilir mi diye?

Rica ederim.
Yazının yorumlar kısmında çok detaylı örnekler var.
Eminim faydası olacaktır.
Mutluluklar :)

Back
X