Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım herkesin sevgiyi algılama ve gösterme biçimleri farklıdır.mesela senin için önemli olan kaliteli vakit geçirmektir ama eşin sevildiğini duymak ister.örnekleri çoğaltabiliriz.yani insanların farklı sevgi dilleri olabiliyor.bunu anlamanın en etkili yolu eşini çok iyi tanımaktır.çok derin bir mevzu aslında bununla ilgili bir kitap olumuştum ama anlatamadım pek sanırım :)
yok anladım canım takıldığım mevzu şu. evet ben biraz hareket görmek ses duymak istiyorum ama o bunu yapmak istemiyor. ama çıkma evrelerinde niye böyle değildi. ne kadar aşk doluydu şimdi ne değişti. evlenince değişmeyen erkek var mı acaba. sevgiliyken onu bırakırsam öleceğini söyleyen adam. şimde bıraksamda umursamayacağını ima ediyor
bu erkekler böyle işte
köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler![]()
ay sağol kız ayıda yaptın bizi![]()
carrie'cim acı ama gerçek aynen ööle...
Şu tip konuları okuyunca tırsıyorum. :18
Bizim sonumuz da böylemi olacak diye
Sanırım erkekler evlenince elde etmenin zaferi ile salıveriyolar.![]()
valla 2 senelik evliyim.. 30 senelik evliymişiz gibi herşey,eşim eskisi gibi degil,bırakın eskisi gibi lmayı beni görmüyo bile artk evde..:126:gelirgelmez elinde çayı bilgisayar başına... bense 6 aylık bebegm var,onunla ugraşıyormbeterin beteri var kıslar
![]()