Arkadaşlar merhaba yazsam mi yazmasam mi diye baya bı düşündüm derdimi anlatabilecegim kimsem yok kadınlar kulübünü takip ediyodum önceleri sizler dışarıdan objektif düşünüp fikirler verdiğiniz için bu hoşuma gitti ve bende sizlere derdimi anlatmak istedim ben iki buçuk yıllık evliyim eşimle görücü usulüyle evlendim su anda da bir yasinda bir oglum var

eşim benden 13 yaş büyük bu yüzden belki de kafalarımiz uyuşmuyor ben biraz daha hareketli enerji dolu bı insanım fakat eşim öyle değil bu arada eşim 34 bende 21 yaşındayım eşimden ilgi alaka bekliyorum fakat eşim bana o ilgi alakayı bı turlu göstermiyor bu yüzden de benim baya bı moralim bozuluyor ve buda suratıma yansıyor iş cinselliğe gelince çok güzel ilgileniyor benimle fakat normalde öyle değil

cok bakımlı bir bayanım onun için herşeyi yapıyorum güzel yemekler mi desem bakımlar mi desem yatak odamızda da ne isterse yapıyorum onu çok seviyorum bebeğim doğduktan sonra da onu ihmal etmedim hiçbir zaman ama o benim haketmedigim laflari bana saydiriyor en ufak şeylerde hemen işi kavgaya sürebiliyor hatta artık bu şiddet boyutuna bile gelmeye başladı onunla konuşmaya korkar oldum artık gozundem çok düşüyor ne yapıp da onun dikkatini cekebilirim beni sevmesini sağlayabilirim çok yoruldum inanın bebeğim hasta olsa beni suçlar ne olsa hep beni sorumlu tutuyor hamileyken ve hamilelikten önce böyle değildi ne zamanki oğlum doğdu çok değişti ne olur bana yardım edin